Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE



Όταν είναι γραφτό να μην πληρωθείς... δεν θα πληρωθείς. Διαβάσαμε καλά τα ματς, ειδικά στο Τορίνο έγινε ότι περιμέναμε, δύο σκορ είχαμε γράψει στην ανάλυση 2-1 και 1-1, βέβαια στο Μάντστεστερ όλα έδειχνα πως θα έβγαινε εύκολα το οver 3,5. Εκεί που το ματς είχε τρελό ρυθμό, η Σίτι πιέζε για την ισοφάριση και η Μπάρτσα στην κόντρα ήταν πάντα επικίνδυνη, ήρθε η αποβολή του Σανιά να τα χαλάσει όλα αυτά. Εκεί που είχαμε συμβιβαστεί λοιπόν με τον... κούβα, έρχεται η φάση στο 94΄με τον Μέσι να χάνει το πέναλτι και αναγκαστικά σε βγάζει από τα ρούχα σου θες δεν θες. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Μπαρτσελόνα έδειξε στην Μάντσεστερ Σίτι για ακόμη μια φορά... ότι θέλει ακόμα δουλειά, καθώς στο πρώτο ημίχρονο δεν την άφησε να πάρει ανάσα. Στο δεύτερο ανέβασε ρυθμούς ο Αγουέρο όμως και πάλι κάτι έλειπε (Τουρέ). Στο άλλο ματς παρά το ισχνό προβάδισμα που πήρε η Γιούβε, νομίζω ότι στην Βεστφαλία... τα πράγματα θα αλλάξουν. Η ομάδα του Αλέγκρι χωρίς τον Πίρλο που αποχώρησε τραυματίας είναι ανάλατη...
Σήμερα δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι για τα δύο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ τα έχουμε γράψει από χτες... απλά προσθέτουμε ένα σημείο φάντασμα από την Φούτμπολ Λιγκ.




O Bενγκέρ όταν ήταν προπονητής της Μονακό
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ: Ο Αρσέν Βενγκέρ κόντρα στη ομάδα που μεγαλούργησε για 7 χρόνια (1987-1994), την έφερε στο προσκήνιο και κατέκτησε κύπελλο και πρωτάθλημα στην Γαλλία. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως έπαθε συναισθηματικό σοκ όταν έμαθε την κλήρωση. Η δική του Άρσεναλ πάντως είναι ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι και δύσκολα θ χάσει την πρόκριση. Η Μονακό με τον Πορτογάλο Ζαρντίμ φέτο το μόνο που ξέρει να κάνει πολύ καλά... είναι να παίζει άμυνα. Με όπλο αυτήν λοιπόν πήρε την πρόκριση και την πρώτη θέση στην φάση των ομίλων, αφού δέχτηκε μόλις ένα γκολ έχοντας την καλύτερη επίδοση στην φάση των ομίλων. Η απουσία του Τουλαλάν όμως που αποτελεί το κατευθυντήριο μοχλό στον άξονα θα τις στοιχίσει αρκετά, ενώ και ο μοναδικός αξιόπιστος επιθετικός της, ο Μπερμπάτοφ δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη η Άρσεναλ πλέον δεν έχει να αντιμετωπίσει τόσα προβλήματα τραυματισμών, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στόχος είναι να παραμείνει εκεί. Με την επιστροφή των Οζίλ,Ζιρού και φυσικά τον εξαιρετικό Σάντσες επιθετικά θα βρει τον τρόπο να σπάσει το μπετό-αρμέ που θα στήσουν οι Μονεγάσκοι. Ο άσος πληρώνει ψίχουλα, προτιμότερο να πάμε στα 2-3 γκολ, καθώς δύσκολα οι ''κανονιέρηδες'' θα διασύρουν την Μονακό, το σκορ αναμένεται να κινηθεί στο 2 με 3-0. Να σκοράρει ο Οζίλ πληρώνει 4,00.

Φωτιές πετάει το δίδυμο Μάντζουκιτς και Γκριενσμάν
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2: H Λεβερκούζεν περνάει βαθιά κρίση το τελευταίο διάστημα στην Γερμανία. Μετά την διακοπή έχει μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει φτάσει στα οκτώ με μόλις μία νίκη στην Μπουντεσλίγκα. Έχει πέσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας και ο προπονητής Ρότζερ Σμίντ βρίσκεται υπό πίεση. Χαρακτηριστικό της γκίνιας της είναι το ματς του Σαββάτου απέναντι στην Άουγκσμπουργκ που ισοφαρίστηκε σε 2-2 στην τελευταία φάση του αγώνα με γκολ του αντίπαλο του τερματοφύλακα... Η άμυνα της κάνει νερά και η απουσία ίσως του μοναδικού αμυντικού της που είναι top-class, του Τοπράκ μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα. Από την άλλη η Ατλέτικο είναι δεδομένο πως είναι ανώτερη ομάδα από τους Γερμανούς. Ο Σιμέονε έχει φτιάξει φέτος μια εξελιγμένη μορφή της περσινής ομάδα που εντυπωσίασε. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι και πάλι πως βρίσκει τις αδυναμίες στον αντίπαλο και χτυπά, όμως φέτος δεν καταστρέφει μόνο, αλλά μαγεύει και επιθετικά με το δίδυμο Μάντζουκιτς και Γκριενζμάν να έχει γλυκάνει πάρα πολύ το παιχνίδι της. Με δεδομένη την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γηπεδούχοι και την κυνικότητα της Ατλέτικο θα επιλέξουμε το διπλό με σκόρερ τον Μάντζουκιτς και σκορ το 1-3.


ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΣΕΡΡΕΣ 2: Πριν την έναρξη της σεζόν η Ζάκυνθος ήταν από τα φαβορί για υποβιβασμό, όμως πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία, φιγουράρει στην τρίτη και διεκδικεί θέση στα πλέι οφ ανόδου. Οι νησιώτες παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που έχουν, με τους παίκτες να κάνουν μάλιστα και αποχή από τις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, βγάζουν ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Aπό την άλλη οι Σέρρες βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς και έχουν λίγες ελπίδες να προλάβουν τα πλέι άουτ με τον απευθείας υποβιβασμό να είναι το πιθανότερο σενάριο. Μετά την εντός έδρας ήττα της Κυριακής από την Καρδίτσα απομακρύνθηκε ο Κοκότοβιτς και στην θέση του ήρθε ο Αλεξίου που κάνει σήμερα ντεμπούτο. Αν έχουν κάποιες ελπίδες σωτηρίας στις Σέρρες εξαντλούνται στο σημερινό ματς....Η Ζάκυνθος όσο ψηλά και να βρίσκεται δεν είναι για αυτήν ρεαλιστικός στόχος η άνοδος, το διπλό στις τιμές του 10,00 θα φάει μια τουφεκιά.


ΤΡΙΑΔΑ FOOTBALL LEAGUE: Ο Ηρακλής μπορεί να περάσει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον αποδεκατισμένο και σχεδόν σίγουρα υποβιβασμένο Φωκικό, με το οver στο 1,90 να είναι καλή επιλογή. Η Λάρισα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, με τον Τζαναβάρα να παραιτείται τον Πλεξίδα τελικά να τον κρατάει και τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν να φέρνουν σίγουρα βαριά τιμωρία. Ο Τύρναβος στον δεύτερο γύρο παρουσιάζει σοβαρότητα, θέλει βαθμούς για να ξεφύγει και άλλο από τις τρεις τελευταίες θέσεις και μπορεί να  εκμεταλλευτεί την κατάσταση στο στρατόπεδο της ΑΕΛ. Το 1Χ στο 2,00 είναι επιλογή. Τέλος ο Πιερικός έχει ένα αφύσικο αήττητο σερί έξι αγωνιστικών με βάση το ρόστερ και την δυναμική του και μάλλον ήρθε η ώρα να σπάσει. Οι απουσίες των δύο ποιοτικότερων παικτών (σε αυτούς βασίζεται όλο το παιχνίδι τους) που έχει στο ρόστερ Μυστακίδη και Γιαννούλη κάνουν εξαιρετικά δύσκολο το έργο του απέναντι στον Ολυμπιακό που έρχεται με φόρα από την νίκη στο ντέρμπι με την Λάρισα, αλλά  και συνολικά από τρεις νίκες σερί.


Δυάδα
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2   2,50
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ  1,95


Ακριβές Σκορ 
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ  1-3   21,00
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΟΝΑΚΟ 3-0   9,50

Αnytime Scorer Σύστημα 3-4 (Από χτες)
ΠΟΓΚΜΠΑ (ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ)   4,33
ΣΟΥΑΡΕΣ (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)  2,40
ΜΑΝΤΖΟΥΚΙΤΣ (ΑΤΛΕΤΙΚΟ) 2,60
ΟΖΙΛ (ΑΡΣΕΝΑΛ)  4,00

Μονό αποδετκό
ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΣΕΡΡΕΣ 2 10,00

Δυάδα
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ ΟVER  1,90
TYΡΝΑΒΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 1Χ  2,00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1  1,50


*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην εφημερίδα Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου