Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ

Στιγμές μετά τον αποκλεισμό της Χιλής από την Βραζιλία στα πέναλτι στο Μουντιάλ

Εξαιρετικά κύλησαν τα προκριματικά χτες και μας άφησαν καλό κέρδος. Η Ουαλία έκανε πάρτι στο Ισραήλ και το 0-3 ήρθε εύκολα, το υψηλό γκολ-γκολ στο Κροατία-Νορβηγία επιβεβαίωθηκε, ενώ και η δυάδα με το διπλό της Ισλανδίας και το γκολ-γκολ στο Ολλανδία-Τουρκία μας πλήρωσε έστω και στις καθυστερήσεις... Στο ίδιο μοτίβο και σήμερα, μόνο εκτός από τα προκριματικά θα βάλουμε στο παιχνίδι μας και το φιλικό της Βραζιλίας με την Χιλή που γίνεται στο Λονδίνο.



Αλλάζει το κλίμα στην εθνική μας
OYΓΓΑΡΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2: Η εθνική μας... έφτασε ένα βήμα κοντά στην διάλυση. Ο Ρανιέρι δεν κούμπωσε σε καμία περίπτωση με την κατάσταση και καταλήξαμε να χάσουμε ακόμα και από Ν. Φερόε. Ντεμπούτο Μαρκαριάν σήμερα στον πάγκο, ο Ουρουγουάνος έζησε πολλά χρόνια στην Ελλάδα, τον ξέρουμε και μας ξέρει. Το βασικό είναι να επιστρέψει το καλό κλίμα στην ομάδα, αυτό ήταν που έφερε τις επιτυχίες και όχι η ποδοσφαιρική μας ποιότητα. Τα περιθώρια μετά το καταστροφικό ξεκίνημα έχουν τελειώσει, ελπίδες υπάρχουν για την τρίτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ, η νίκη σήμερα στην Βουδαπέστη είναι μονόδρομος. Από την στιγμή που σε αυτήν την έδρα τα κατάφερε η Β.Ιρλανδία γιατί να μην τα καταφέρει και μια σοβαρή Ελλάδα. Παρά τις απουσίες η ενδεκάδα μας είναι μια χαρά. Στην άμυνα έχουν ποιότητα με τους Κ.Παπαδόπουλο, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Τοροσίδη, το θέμα είναι να βρούμε ένα γκολ μπροστά. Το διπλό στο 3,00 είναι επιλογή.
Ήρθε η ώρα για εκδίκηση...
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΧΙΛΗ 2: Eντάξει είναι φιλικό παιχνίδι και δεν μπορεί να γίνει σοβαρό ποντάρισμα. Όμως η Χιλή... χρωστάει κάτι στην Βραζιλία, θέλει εκδίκηση για τον άδικο αποκλεισμό το καλοκαίρι στο Μουντιάλ στην φάση των 16. Η Σελεσάο είχε επικρατήσει με 3-2 στα πέναλτι, με την Χιλή όμως να είναι καλύτερη και να αξίζει την πρόκριση. Εντυπωσιακή ομάδα οι Ρόχας..., φοβερό πάθος, απίστευτα τρεξίματα και απίθανο passing game. Tην Πέμπτη γνώρισαν την ήττα από το Ιράν, παίζοντας όμως με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα με τα αστέρια τους να ξεκουράζονται για το σημερινό ματς. Η Βραζιλία την Πέμπτη πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-1 στο Παρίσι επί της Γαλλίας, με τον Ντούνγκα να έχει μόνο νίκες σε 7 ματς στον πάγκο της. Το ματς διεξάγεται στο Λονδίνο στο Έμιρέιτς της Άρσεναλ, θεωρώ ότι η Χιλή έχει μεγαλύτερο κίνητρο, είναι πιο ξεκούραστη και το 5,00 στο διπλό θα μπει στο παιχνίδι μας. Από και κει πέρα, σίγουρα το οver στο 1,85 είναι επιλογή, αλλά και το γκολ από τον Αλέξις Σάντσες που παίζει εντός έδρας.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ G/G: Σπουδαίο ματ στο Δουβλίνο με την Πολωνία αυτή την στιγμή να έχει το πάνω χέρι στον όμιλο αφού βρίσκεται στην κορυφή. Η Ιρλανδία θα ψάξει την νίκη για να την φτάσει, αφού δύσκολα η Γερμανία θα μείνει εκτός δυάδας, ενώ υπάρχει στην μέση και η μαχητική Σκωτία. Η Πολωνία επιθετικά με τους Λεβαντόφσκι και τον Μίλικ του Άγιαξ μπορεί να βρει ένα γκολ, αντίθετα στην άμυνα δεν εμπνέει και τόσο εμπιστοσύνη. Το γκολ-γκολ στο 2,10 είναι επιλογή.

ΑΛΒΑΝΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ 1: Δέχομαι να ποντάρω τον άσο του 1,95 που κυνηγάει την πρόκριση απέναντι στην Αρμενία που απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Η Αλβανία έφυγε με διπλό από την έδρα της Πορτογαλίας, πήρε ισοπαλία εντός με την Δανία, ενώ στα τελευταία φιλικά πήρε ισοπαλία εκτός έδρας στην Γαλλία (1-1) και έχασε με γκολ στα τελευταία λεπτά στην Ιταλία. Καυτή έδρα επίσης στο Ελμπασάν, κρατάμε τον άσο.

Μονό αποδεκτό
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΧΙΛΗ 2  5,00

Μονό αποδεκτό
ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ  2  3,00

Δυάδα
ΑΛΒΑΝΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ 1 1,90
ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ G/G  2,10

Σύστημα 2-3 Anytime Scorer
AΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 4,00
ΜΙΛΙΚ (ΠΟΛΩΝΙΑ) 3,75
ΣΑΝΤΣΕΖ (ΧΙΛΗ) 3,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου