Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΧΑΛΑΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ





Έστω και στις καθυστερήσεις με το γκολ της Ιρλανδίας, αλλά και την ανατροπή της Αλβανίας πληρωθήκαμε την Κυριακή. Ελλάδα και Χιλή παρότι δεν κέρδισαν με τις εμφανίσεις που έκαναν έδειξαν πως σωστά ποντάραμε πάνω τους. Πολλά φιλικά παιχνίδια στο πρόγραμμα σήμερα... θέλει προσοχή το ποντάρισμα, καθώς μερικές ομάδες δεν θα τα δώσουν όλα για την νίκη...




ΑΥΣΤΡΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ ΟVER: H Αυστρία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει βάλει πλώρη για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro. Φιγουράρει στην πρώτη θέση στον 7ο όμιλο και προέρχεται από το 5-0 επί του Λιχτενστάιν, έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Ενθουσιασμός επικρατεί και στον κόσμο που βλέπει αυτήν την χαρισματική γενιά ποδοσφαιριστών να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη η Βοσνία πέτυχε το Σάββατο την πρώτη της νίκη στον 2ο όμιλο με το 3-0 επί της Ανδόρας και ανέβασε κάπως την ψυχολογία της μετά το κακό ξεκίνημα που έκανε στα προκριματικά. Σκόρερ και των τριών γκολ ο Τζέκο. Επιθετικό στυλ έχουν οι δύο ομάδες, η Αυστρία πάει με την ψυχολογία στα ύψη και η Βοσνία θέλει να αποδείξει πως επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Το οver στο 2,05 θα κρατήσουμε.

ΙΤΑΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ G/G: Οι Ιταλοί το Σάββατο το βράδυ γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια  στην Σόφια, αφού βρέθηκαν να χάνουν στο 15' με 2-1 από την Βουλγαρία και ισοφάρισαν στο 85' με τον Έντερ, με το τελικό  2-2 να τους κρατά στην δεύτερη θέση. Κακή εμφάνιση για την ομάδα του Κόντε με την άμυνα της να παρουσιάζει αρκετά κενά. Η Αγγλία όπως συνηθίζει στα προκριματικά των μεγάλων διοργανώσεων... πάει τρένο, διέλυσε εύκολα με 4-0 την Λιθουανία και έκανε το 5 στα 5 στον 5ο όμιλο. Πρωταγωνιστής ο Χάρι Κέιν που σκόραρε στο ντεμπούτο του. Ο Ρόι Χόγκσον έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, αφού καθώς οι Γουέλμπεκ,Μίλνερ, Στέρλινγκ και Μπέινς δεν θα είναι διαθέσιμοι ενώ τραυματίας είναι και Στάριτζ. Οι Άγγλοι με αρκετά νεανικό σύνολο και τον Χάρι Κέιν στην ενδεκάδα να διψάει για αίμα... μπορούν να σκοράρουν, αλλά στην άμυνα δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα στον κόσμο, οπότε γκολ θα βάλουν και οι γηπεδούχοι. Το γκολ-γκολ στο 2,00 θα είναι  η επιλογή μας.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ G/G: Σε εξαιρετική κατάσταση οι δύο ομάδες... βρίσκονται στην κορυφή των ομίλων τους στα προκριματικά και έρχονται με την ψυχολογία στα ύψη στο μεταξύ τους φιλικό. Επιθετική προσέγγιση σε όλα τα παιχνίδια από τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Πάβελ Βρμπα. Έχουν τεθεί αντιμέτωπες 9 φορές στο παρελθόν με τα 8 ματς να είναι οver. To γκολ-γκολ θα κρατήσουμε.


Τριάδα
ΑΥΣΤΡΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ ΟVER  2,05
ΙΤΑΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ G/G  2,00

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου