Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η ΟΥΑΛΙΑ


Moνό περίεργα μπορώ να αισθάνομαι για χτες... με το ματς της Ρωσίας να μην ολοκληρώνεται ποτέ. Όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο πάντως οι Ρώσοι ήταν ανώτεροι, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες ενώ είχαν και χαμένο πέναλτι. Στην άλλη δυάδα με 2-3 γκολ... το 1-0 στο Ισπανία-Ουκρανία μας τα χάλασε, με υπεύθυνο για αυτό τον Κασίγιας που ήταν εντυπωσιακός και κράτησε το μηδέν. Περισσότερες επιλογές σήμερα προκύπτουν στο κουπόνι, με τα προκριματικά να είναι στο επίκεντρο, αλλά και μια επιλογή στο φιλικό Μεξικό-Ισημερινός. 

 Ο αρχηγός της Ουαλίας Άσλεϊ Γουίλαμς
ΙΣΡΑΗΛ-ΟΥΑΛΙΑ Χ2:  Η Ουαλία έχει εξαιρετικό ρόστερ και πάει με άγριες διαθέσεις στο Ισραήλ. Οι «Δράκοι» του Κρις Κόλμαν φιλοδοξούν σε πρόκριση στην τελική φάση. Μπορεί ο Μπέιλ να είναι το μεγάλο αστέρι της ομάδας, όμως ο Ράμσει της Άρσεναλ και ο Άλεν της Λίβερπουλ. Εντυπωσιακή χρονιά διανύει ο αρχηγός Άσλεϊ Γουίλαμς που είναι ο «Βράχος» της Σουόνσι και είναι πρώτος σε αμυντικές ενέργειες (δείτε εδώ) στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης  (Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία). Το Ισραήλ μπορεί να ξεκίνησε με τρεις νίκες, αλλά οι δύο ήταν με Κύπρο και Ανδόρα. Η μοναδική αξιόλογη νίκη ήταν το 3-0 επί της Βοσνίας. Το Χ2 είναι επιλογή ενώ με ρίσκο και το διπλό στο 3,75.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2: Η Ισλανδία ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της με νίκες με Ολλανδία και Τουρκία. Γνώρισε την ήττα τον Νοέμβριο από την Τσεχία, όμως φιλοδοξεί σε πρόκριση. Έχει αρκετό καλό ρόστερ και ψάχνει την πρόκριση για πρώτη φορά σε τελική φάση. Στο Καζακστάν που αποτελεί τον σάκο του μποξ στον όμιλο οφείλει να φύγει με νίκη για να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις και να εκμεταλλευτεί την κόντρα της Ολλανδίας με την Τουρκία. Το 1,95 στο διπλό είναι επιλογή.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ G/G: Kακό ξεκίνημα και για τις δύο στα προκριματικά με κοινό σημείο και για τους δύο τις ήττες από Τσεχία και Ισλανδία. Πλέον η πρόκριση μόνο δεδομένη δεν μπορεί να θεωρείται για καμία από τις δύο και σίγουρα η αναμέτρηση είναι κρίσιμη και για τις δύο. Έχουν επιθετικές αρετές και τα παιχνίδια τους έχουν συνήθως γκολ. Το να σκοράρουν και οι δύο είναι η επιλογή.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ G/G: Η Κροατία είναι το μεγάλο φαβορί στο ματς αλλά και γενικότερα στον όμιλο για την πρόκριση. Από την άλλη η Νορβηγία έχει ως ρεαλιστικό στόχο την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Αυτό που χτυπάει στο μάτι είναι το 2,62 στο γκολ-γκολ, είναι υπερβολικό και θα το ποντάρουμε. Άλλωστε η απουσία του Λόβρεν από την άμυνα των Κροατών είναι σημαντική.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2:  Η Ιταλία με διπλό στην Σόφια «κλειδώνει» σε μεγάλο την πρόκριση. Ο Κόντε προσδίδει ποιότητα και σοβαρότητα στους «Ατζούρι» και το διπλό απέναντι στην μετριότητα της Βουλγαρίας μπορεί να έρθει έστω και με επαγγελματικό τρόπο.

ΜΕΞΙΚΟ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟVER: Φιλική αναμέτρηση στην Αμερική όπου δύο ομάδες θα έχουν μεγάλη υποστήριξη από οπαδούς της. Αναμένεται να γίνει ανοικτό ματς με τους παίκτες να δείχνουν διάθεση για να ευχαριστήσουν το κοινό τους. Το οver θα κρατήσουμε στο 2,10.

Μονό αποδεκτό
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ G/G             2,50

Δυάδα
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2                              1,90
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ G/G          2,00

Δυάδα
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2      1,95
ΜΕΞΙΚΟ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟVER       2,10

Μονό αποδεκτό
ΙΣΡΑΗΛ-ΟΥΑΛΙΑ 2            3,75


*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου