Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ



Μέτριο θέαμα, χωρίς ρυθμό με την σκοπιμότητα να κυριαρχεί είχαμε στους δύο χθεσινούς προημιτελικούς. Στοιχηματικά η Ρεάλ παρά την κυριαρχία της δεν πέτυχε το γκολ που θα τις έδινε το απόλυτο προβάδισμα, ενώ η Γιουβέντους χρειάστηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι για να σπάσει την άμυνα της Μονακό... Το γκολ του Βιδάλ ήταν το μοναδικό που μας πλήρωσε με τον Χιλιανό να πληρώνει σε anytime 3,75. Aς ελπίσουμε σήμερα να δούμε καλύτερα ματς. Στοιχηματικά εκτός από τα δύο του Champions League θα ποντάρουμε και στον Πανθρακικό...



Ο Καβάνι με τον Φιγκερόα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και τις γυναίκες τους
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVERΣπουδαίο ματς στο Παρίσι με την Παρί Σεν Ζερμέν να φιλοδοξεί να αφήσει έξω την Μπαρτσελόνα, ότι δηλαδή δεν κατάφερε πέρυσι και πάλι στα ημιτελικά όπου έμεινε έξω με δύο ισοπαλίες. Το Σάββατο σήκωσε το Λιγκ Καπ Γαλλίας νικώντας εύκολα με 4-0 την Μπαστιά. Στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός την Τσέλσι παίρνοντας μια παλικαρίσια πρόκριση στο Λονδίνο. Ο Λοράν Μπλαν έχει τεράστια προβλήματα αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ιμπραΐμοβιτς, Βεράτι αλλά και τους τραυματίες Νταβίντ Λουίς (μπήκε στην αποστολή... αμφίβολο αν θα αγωνιστεί), Τιάγκο Μότα και Οριέ. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα έρχεται από το 2-2 στην έδρα της Σεβίλλης και είδε την διαφορά από την δεύτερη Ρεάλ να πέφτει στους δύο βαθμούς. Για ακόμη μια φορά είχαμε κρούσματα απειθαρχίας, με τον Νέϊμάρ να μουρμουρά έντονα την ώρα που τον έκανε αλλαγή ο Λούις Ενκρίκε. Μοναδική απουσία αυτή του Ντάνι Άλβες ενώ ο Τερ Στέγκεν θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια όπως συνηθίζετε στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να κοντράρω την Μπαρτσελόνα οι απουσίες όμως της Παρί και ειδικότερα του Ίμπρα... μου χαλάει το σενάριο. Η επιλογή μας είναι το οver αφού οι γηπεδούχοι θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για σκορ που θα τους δίνει ελπίδες ενόψει ρεβάνς, όμως δύσκολα θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους με τους fantastico της Μπάρτσα (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ). Για σκόρερ θα πάμε με τον Καβάνι που θα παίξει ως κεντρικός φορ λόγω της απουσίας του Ιμπραΐμοβιτς. Ο Ουρουγουανός έχει αυτές τις μέρες καλεσμένο στο Παρίσι, τον επιθετικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ελίας Φιγκερόα (φώτο). Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι από την περίοδο που έπαιζαν μαζί στην εθνική στις μικρές ηλικίες.

ΠΟΡΤΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1: Αποδεκατισμένη ταξίδεψε η Μπάγερν στην Πορτογαλία αφού ο Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σβαϊντσάιγκερ, Ριμπερί, Ρόμπεν, Αλάμπα και Μπενατιά. Περιορισμές οι επιλογές του Ισπανού που θα πάει με τριάδα στα χαφ Τσάβι Αλόνσο, Λαμ και τον ανέτοιμο Τιάγκο. Η Πόρτο στον προηγούμενο γύρο έκανε πάρτι απέναντι στην Βασιλεία, έχει όμως εξαιρετικά αμφίβολο τον σκόρερ της, Τζάκσον Μαρτίνες. Το νεανικό σύνολο των Πορτογάλων έχει φοβερά τρεξίματα στο κέντρο με τους Ερέρα, Κασεμίρο και Όλιβερ Τόρες θα δυσκολέψει την κυκλοφορία των Βαυαρών, ενώ στα άκρα με Κουαρέσμα. Mπραχίμι και Ντανίλο από πίσω έχει ταχύτητα και μπορεί να χτυπήσει... ειδικά πάνω στον επιρρεπή στην γκέλα Ντάντε. Θα πάρουμε το ρίσκο μας, αφού οι απουσίες της Μπάγερν είναι τρανταχτές και η Πόρτο μπορεί με τον ενθουσιασμό της να τις εκμεταλλευτεί. Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πως θα ανταποκριθεί αμυντικά. Ο άσος στο 4,75 θα είναι η επιλογή μας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 : Εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Superleague. O Oλυμπιακός ουσιαστικά έχει κατακτήσει τον τίτλο και δεν έχει κανένα κίνητρο στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας συνεχώς κακή εικόνα. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 3-1 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Περέιρα είναι φανερό πως δεν μπορεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του. Από την άλλη ο Πανθρακικός μετά την ήττα από την Εργοτέλη βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και έχει δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος. Στην Κομοτηνή είναι αήττητος με 7 νίκες 7 ισοπαλίες, σε αντίθεση με τα εκτός έδρας που έχει τραγική συγκομιδή βαθμών. Μπορεί ο Ολυμπιακός να κερδίσει, το 10,00 που βρίσκω τον άσο όμως δεν γίνεται να αγνοηθεί, οι γηπεδούχοι παίζουν το τομάρι τους σε αντίθεση με τους παίκτες των ερυθρόλευκων που δεν έχουν κίνητρο και περιμένουν την λήξη της σεζόν. Σύμμαχος μας και ο άσχημος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.




Mονό αποδεκτό
ΠΟΡΤΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1  4,75

Δυάδα
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟVER  1,85
ΠΟΡΤΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00

Αnytime Scorer
ΕΡΕΡΑ (ΠΟΡΤΟ)  7,00
KABANI (ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ)  3,00

Mονό αποδεκτό
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1  10,00

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου