Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ...


H ανάσταση του Αννόβερου ξεκίνησε χτες... αλλά κράτησε μόλις 5 λεπτά μέχρι να ισοφαριστεί από την Χέρτα. Παιχνίδι διημέρου θα κάνουμε σήμερα για να σουβλίσουμε αύριο με την ησυχία μας το αρνί... πάντα με το live score ανοιχτό. Χωρίς πολλά λόγια, πάμε να δούμε τις επιλογές μας, δίνοντας ραντεβού ξανά την Τρίτη με...Champions League. Kαλή Ανάσταση και καλό σούβλισμα...



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. ΟVER:To μεγάλο ντέρμπι της πόλης, βρίσκει τις δύο ομάδες σε τελείως διαφορετικό ρυθμό. Η Γιουνάιτεντ δείχνει να ρολάρει με πέντε σερί νίκες, ενώ αντίθετα η Σίτι... αγκομαχά στον δεύτερο γύρο και πλέον έχει πέσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας πίσω από Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ. Το σημείο που θα επιλέξουμε είναι το οver αφού και δύο έχουν τα θεματακιά τους αμυντικά, ενώ θα κυνηγήσουν την νίκη με μανία. Μαζί μας και η παράδοση με τα 7 από τα 9 τελευταία μεταξύ τους στο Ολντ Τράφορντ να είναι οver.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2: Η Τότεναμ δείχνει ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, δείχνει να έχει μείνει από δυνάμεις, έχει δώσει 50 ματς την φετινή χρονιά. Η Άστον Βίλα βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και ψάχνει απεγνωσμένα μια μεγάλη νίκη για να ξεφύγει. Της ταιριάζει το παιχνίδι αντεπιθέσεων αφού έχει ταχύτητα μπροστά. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Τιμ Σέργουντ αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Τότεναμ και πέρυσι έκατσε στον πάγκο της. Το διπλό του 6,00 θα είναι η επιλογή μας με τους "Χωριάτες'' να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1:Tην προηγούμενη εβδομάδα ξανακοντράραμε την Μπαρτσελόνα στην έδρα της Θέλτα, εκεί πήρε την νίκη έστω και με μια κεφαλιά από στημένη φάση του... Ματιέ. Δυσκολεύτηκε όμως, δεν μπορούσε να βρει χώρους και η Θέλτα έχασε μάλιστα καλές ευκαιρίες. Το μεσοβδόμαδο 4-0 επί της Αλμερία είναι σαν να μην έγινε ποτέ... Πάμε τώρα στην Σεβίλλη, η μοναδική αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα με 11 νίκες και 4 ισοπαλίες (23 συνολικά μαζί με τα περσινά), προέρχεται από 10 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 12 ματς. Η ισοπαλία της Βαλένθια στο Μπιλμπάο τις δίνει την δυνατότητα να περάσει μόνη στην τέταρτη θέση που είναι και ο μεγάλος στόχος. Αναμένεται σπουδαίο ματς ίσως το δυσκολότερο τεστ για την Μπάρτσα στη μάχη του τίτλου... θα ρισκάρουμε ότι θα αποτύχει και θα ποντάρουμε στον άσο του 5,00.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1 :Έχω καταντήσει γραφικός πλέον... το ξέρω όμως όταν η Γκλάντμπαχ έσπασε την έδρα της Μπάγερν, έχει εξαιρετικό ρεκόρ στο Μπουρούσια Παρκ με 9-3-1, αλλά και εξαιρετική παράδοση ως γηπεδούχος απέναντι στην Ντόρτμουντ και μας πληρώνει 2,80 δεν γίνεται να μην την ποντάρουμε. Ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Μπίλεφεντ την Τετάρτη δύσκολα θα χαλάσει το κλίμα, αντίθετα ίσως αφυπνίσει περισσότερο. Η φετινή Ντόρτμουντ... είναι φανερό ότι λείπει η σπίθα των προηγούμενων χρόνων, δεν μπορεί να τρομάξει την Γκλάντμπαχ.

MΠΟΡΝΤΟ-ΜΑΡΣΕΪΓ OVER: Φορμαρισμένη η Μπορντό με τρεις νίκες στα τελευταία 4 ματς κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από 4 σερί οver προέρχονται οι γηπεδούχοι και από 6 σερί γκολ-γκολ. Η Μαρσέιγ το πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στην Παρί αλλά ήρθε η ήττα με 3-2 και έμεινε 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Η φιλοσοφία της δεν αλλάζει φουλ επίθεση και όπου βγει... Το over στο 2,00 θα κρατήσουμε.

ΜΠΑΣΤΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G:  Τελικός Λιγκ Καπ Γαλλίας με την Παρί να είναι το μεγάλο φαβορί. Το γεγονός ότι ακολουθεί ... η Μπαρτσελόνα την Τετάρτη είναι δεδομένο πως για τους παίκτες των πρωταθλητών θα λειτουργήσει αρνητικά, αφού το μυαλό θα ταξιδεύει εκεί. Σημαντικές οι απουσίες των Τιάγκο Μότα και Ντάβιντ Λουίζ. Οι μαχητές από την Κορσική ψάχνουν να γράψουν ιστορία αφού η Μπαστιά έχει κατακτήσει μόνο ένα κύπελλο Γαλλίας το 1981. Το να πετύχουν γκολ πληρώνει 2,37 και θα είναι η επιλογή μας (θεωρούμε δεδομένο ότι θα σκοράρει η Παρί).

Σύστημα 2-3
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Χ  3,30
ΜΠΑΣΤΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  G-G  2,37
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1  2,80

Δυάδα
ΜΠΟΡΝΤΟ-ΜΑΡΣΕΪΓ   ΟVER  2,00
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. ΟVER  1,85

Moνό αποδεκτό
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1   7,00

Μονό αποδεκτό
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ  2  6,00

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου