Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ



Η Πόρτο και ο Ντάντε μας δικαίωσαν απόλυτα χτες και πλέον η Μπάγερν έμπλεξε για τα καλά ενόψει της ρεβάνς. Στο άλλο ζευγάρι η Παρί δεν άντεξε τις πολλές απουσίες... ενώ και ο τραυματισμός του Τιάγκο Σίλβα που έφερε τον ανέτοιμο Νταβίντ Λούις στο παιχνίδι έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα.Τα προημιτελικά του Europa League δεσπόζουν στο πρόγραμμα σήμερα και πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε:


KΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΝΤΝΙΕΠΡ Χ2: Η Μπριζ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην διοργάνωση με 11 νίκες και 3 ισοπαλίες από τα προημιτελικά. Οι Βέλγοι προέρχονται από ήττα από την Κορτράικ στα πλέι οφ ενώ θα έχουν αρκετές απουσίες, ειδικότερα στην άμυνα όπου Ντουάρτε, Μεουνιέ, Ένχελς και Ντένσβιλ δεν είναι διαθέσιμοι, όπως και ο πολύτιμος εξτρέμ Γκέντος. Η Ντνιέπρ μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις που κάνει όμως μετά τον Ολυμπιακό άφησε εκτός και τον Άγιαξ. Οι Ουκρανοί έχουν ομοιογένεια ως σύνολο, έχουν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και χτυπούν στις αντεπιθέσεις με τον Κονιοπλάνκα να αποτελεί τον ηγέτη τους. Θα κοντράρω την Μπριζ που θα έχει το άγχος του αποτελέσματος και οι απουσίες στην άμυνα θα τις στοιχίσουν. Το Χ2 θα είναι η επιλογή μας.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G: Σπουδαία χρονιά πραγματοποιεί η Ντιναμό Κιέβου που είναι η πρωτοπόρος στην Ουκρανία ενώ φιλοδοξεί να φτάσε μακριά και στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου έχει μέχρι τώρα πέντε νίκες εντός έδρας σε ισάριθμα ματς. Από την άλλη για την  Φιορεντίνα μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Γιουβέντους και την ήττα από την Νάπολι την Κυριακή που την άφησε στο -8 από την τρίτη θέση.... το Γιουρόπα Λιγκ δείχνει να είναι ο μεγάλος στόχος. Οι Βιόλα εκτός έδρας στην Ευρώπη έχουν 19 ματς χωρίς ήττα. Η επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ, αφού η Ντιναμό θα μπει δυνατά και θα ψάξει το γκολ, όμως και η Φιορεντίνα επιθετικά έχει ποιότητα με τους Σαλάχ, Χοακίν και Γκόμεζ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER 3,5: Οι δύο ομάδες που θεωρούνται τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο η επιθετική τους φιλοσοφία με την ποιότητα να ξεχειλίζει. Η Βόλφσμπουργκ πραγματοποιεί εξαιρετικό δεύτερο μισό στην χρονιά, αφού το 2015 με μόλις 1 ήττα σε 16 σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη στην Νάπολι επικρατεί περίεργο κλίμα αφού ο αποκλεισμός από το κύπελλο και η διαφορά 7 ποντών από την τρίτη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ προκάλεσαν τριγμούς. Ηρέμησαν κάπως τα πράγματα μετά την νίκη με 3-0 επί της Φιορεντίνα. Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες και θα πάμε με τα πολλά γκολ, αφού μας έχουν αποδείξει φέτος ότι μπορούν να προσφέρουν θέαμα.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΖΕΝΙΤ UNDER: Η Σεβίλλη το Σάββατο έδειξε για ακόμη μια φορά φέτος τις δυνατότητες της, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Μπαρτσελόνα έφτασε στο 2-2 και κράτησε αήττητη την έδρα της στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Με ανεβασμένη ψυχολογία περιμένει την Ζενίτ στην προσπάθεια που κάνει να υπερασπιστεί το τρόπαιο που κατέκτησε πέρυσι. Οι Ρώσοι του Βίλας Μπόας έχουν σημαντικές απουσίες, με τους Χουλκ, Ντάνι, Κρισίτο, Σμόλινκοφ και Φαϊζούλιν να μην υπολογίζονται. Με ενδεκάδα ανάγκης θα παραταχθεί ο Πορτογάλος και καθώς του λείπουν σχεδόν όλα τα σημαντικά επιθετικά όπλα θα το πάει συντηρητικά. Τo under στο 1,85 θα κρατήσουμε.

Δυάδα
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΖΕΝΙΤ UNDER 1,85
KΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΝΤΝΙΕΠΡ Χ2  1,85

Δυάδα
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΑΠΟΛΙ ΟVER 3,5       2,62
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G     1,83

Δυάδα Αnytime Scorer
ΣΟΥΡΛΕ (BOΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ)                           2,87
ΓΚΟΜΕΖ   (ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ)            2,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου