Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ




Μόνο το under στην Σεβίλλη χάθηκε χτες σε μια εξαιρετική μέρα γενικότερα, είχαμε βέβαια και την τύχη μαζί μας αφού η Φιορεντίνα ισοφάρισε στο 92'. Στα αγωνιστικά γερό χαστούκι για την Βόλφσμπουργκ... όπου έπεσε στην παγίδα του Μπενίτεθ και πληγώθηκε από τις αντεπιθέσεις φωτιά των Ναπολιτάνων. Φιορεντίνα και Ντνιέρπ πήραν προβάδισμα, ενώ θα γίνει μεγάλη μάχη στην Αγία Πετρούπολη την Πέμπτη ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Ζενίτ που θα έχει επιστροφές και θα παρουσιαστεί πιο δυνατή. Αν και Παρασκευή το πρόγραμμα μου αρέσει πολύ και προσφέρεται για καλό παιχνίδι. Λεβάντε και Σαν Πάουλι παίζουν το τομάρι τους και το κίνητρο της σωτηρίας είναι τεράστιο... ενώ η δυάδα μας είναι φυσιολογική με το οver της Μαρσέιγ και το διπλό της αγαπημένης μας Γκλάντμπαχ.




NANT-MAΡΣΕΪΓ ΟVER: H Μαρσέιγ μετά τις δύο σερί ήττες από Παρί και Μπορντό ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ έπεσε στην 4η θέση αφού την ξεπέρασε και η Μονακό. Για τους Μασσαλούς δεν υπάρχουν περιθώρια θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες καθώς τουλάχιστον η 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο στόχος τους. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν αλλάζει την επιθετική του φιλοσοφία ποτέ παρά τα κενά που έχει η ομάδα του στην άμυνα. Η Ναντ γενικά είναι σφιχτή ομάδα και κάνει ένα τραγικό δεύτερο γύρο όμως εύκολα θα μπει στον ρυθμό των φιλοξενούμενων, το οver θα κρατήσουμε στο 2,10

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1: Η Λεβάντε όπως σχεδόν κάθε χρόνο παλεύει για την παραμονή της. Αυτήν την στιγμή βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού και ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς. Συσπείρωση υπάρχει στην ομάδα και πίστη για την σωτηρία. Η Εσπανιόλ έρχεται από αήττητο 5 αγωνιστικών, όμως δεν έχει ουσιαστικό κίνητρο αφού βρίσκεται στην 8η θέση... Θα πάμε με τον άσο και το κίνητρο των γηπεδούχων, άλλωστε μετρούν 4 συνεχόμενες νίκες υποδεχόμενοι την Εσπανιόλ.

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1:H Nυρεμβέργη καταρρέει στον δεύτερο γύρο και τα όνειρα ανόδου έχουν γίνει πλέον εφιάλτες. Αγνοεί την νίκη στα τελευταία έξι, ενώ εκτός έδρας έχει 9 ήττες σε 14 ματς. Η Σαν Πάουλι παλεύει για την σωτηρία της, προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Καρλσρούης. Στην έδρα με την βοήθεια του κοινού της στηρίζεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το κίνητρο το έχουν οι γηπεδούχοι και η Νυρεμβέργη βρίσκεται σε διαρκή πτώση, ο άσος στο 2,45 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ -ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2 : Συνεχίζουμε να ποντάρουμε στην Γκλάντμπαχ σε αποδόσεις πάνω από 2,00. Τα πουλάρια την προηγούμενη αγωνιστική καθάρισαν εύκολα την Ντόρτμουντ με 3-1 και δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, θέλουν να κλειδώσουν την τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άιντραχτ είναι ντεφορμέ με μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς, ενώ δεν θα αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μάιγερ 19 γκολ. Ο Σάαφ έχει περάσει την γνωστή επιθετική του φιλοσοφία στην ομάδα του με αποτέλεσμα στην άμυνα να δέχεται εύκολα γκολ, έχοντας την χειρότερη επίδοση στην Μπουντεσλίγκα με 57 γκολ παθητικό. Η Γκλάντμπαχ θα βρει χώρους για να κάνε το γνωστό της παιχνίδι και το 2,00 στο διπλό είναι επιλογή.

Δυάδα
NANT-MAΡΣΕΪΓ ΟVER   2,10
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ -ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2  1,85

Μονό αποδεκτό
ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1  2,55

Μονό αποδεκτό
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1  2,87

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου