Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ


Μόνο η Σαν Πάουλι μας δικαίωσε χτες, αφού Λεβάντε και Γκλάντμπαχ έμειναν στην ισοπαλία, ενώ η Μαρσέιγ δεν έφερε ποτέ το οver στην έδρα της Ναντ. Μπόλικο ρίσκο θα πάρουμε σήμερα στο παιχνίδι μας σε ματς με εξαιρετικές αποδόσεις....




MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2: Η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί παίζει στην έδρα της και έρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη στο Παρίσι που ουσιαστικά της εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ... Όμως η Βαλένθια  προέρχεται από αήττητο σερί 10 αγωνιστικών (7 νίκες, 3 ισοπαλίες) βρίσκεται στην τέταρτη θέση ένα βαθμό πίσω από την Ατλέτικο και έρχεται με άγριες διαθέσεις στο Καμπ Νου. Φάνηκε και την προηγούμενη εβδομάδα στο 2-2 με την Σεβίλλη πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι ανίκητη... έχει αδυναμίες που το καλοδουλεμένο σύνολο της Βαλένθια μπορεί να εκμεταλλευτεί, αρκεί να έχει σε καλή μέρα τους αμυντικούς της. Το 12,00 στο διπλό είναι πρόκληση, για τους πιο συντηρητικούς υπάρχει και το διπλό με +1,5 γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 2,30.

ΛΕΣΤΕΡ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1: Χτυπάει ακόμα η καρδιά της Λέστερ, εκεί που την είχαν όλοι ξεγραμμένοι ήρθα οι δύο νίκες σερί επί της Γουέστ Χαμ και Γουέστ Μπρομ (με επική ανατροπή) και οι αλεπούδες ελπίζουν πλέον βάσιμα σε σωτηρία, αφού μπορεί να βρίσκονται στην τελευταία θέση όμως απέχουν μόλις 3 βαθμούς από τις θέσεις σωτηρίας. Το ματς με την αδιάφορη Σούονσι είναι αυτά που η Λέστερ πρέπει να πάρει για να πετύχει τον στόχο της. Στα τελευταία ματς έβγαλε φοβερό πάθος στο παιχνίδι της κάτι που θα μετρήσει κόντρα στους χωρίς κίνητρο φιλοξενούμενους. Άσος καρδιάς... στο 2,10.

ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Χ: Ντέρμπι στο Στάμφορντ Μπριτζ με την... πρωταθλήτρια Τσέλσι να υποδέχεται την εξαιρετικά φορμαρισμένη Γιουνάιτεντ. Θα πάμε με την ισοπαλία αφού μοιάζει βολική και για τις δύο ομάδες. Ο Μουρίνιο έχοντας 7 βαθμούς διαφορά και ένα ματς λιγότερο από την δεύτερη Άρσεναλ... δεν θα πει όχι στον πόντο. Άλλωστε η απουσία του Ντιέγκο Κόστα του στερεί το μεγάλο του επιθετικό όπλο. Από την άλλη ο Φαν Χάαλ τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί έξι συνεχόμενων νικών και η ομάδα διανύει την καλύτερη περίοδο της στην σεζόν. Έχει ανέβει στην τρίτη θέση και θέλει να παραμείνει εκεί ως το τέλος. Η ισοπαλία στην έδρα της Τσέλσι... σίγουρα δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα για την Γιουνάιτεντ. Βλέπω να συμβιβάζονται στην μέση...


Σε απόγνωση ο Γκουαρντιόλα
XOΦΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1: Η Μπάγερν προέρχεται από μεγάλο χαστούκι από την Πόρτο και η ρεβάνς της Τρίτης στο Μόναχο είναι ήδη στο μυαλό του Γκουαρντιόλα και των παικτών του. Ο Ισπανός τεχνικός ήδη τα προβλήματα να αυξάνονται, αφού στην λίστα των απόντων προστέθηκε μαζί με τους Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα, Μπενατιά, Τσάβι Μαρτίνεθ προστέθηκαν και οι Λαμ, Γκέτσε ενώ ο Σβάιντσαϊγκερ είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Η Χόφενχαϊμ κάνει μέτριο γύρο παλεύει ακόμα όμως για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Μπάγερν από μόνη της ως αντίπαλος είναι τεράστιο κίνητρο. Στην φάση που είναι η Μπάγερν μπορεί να μην την ... παίρνει για γκέλες, βαθμολογικά όμως είναι άνετη και αυτό που προέχει είναι το ματς με την Πόρτο, αξίζει το ρίσκο στο 5,50 του άσου.

ΞΑΝΘΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ OVER: Η Ξάνθη έρχεται με φόρα και ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 0-1 επί του Ηρακλή που την φέρνει με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει με νίκες για να μπει στην πεντάδα των πλέι οφ. Ο Εργοτέλης πήρε παράταση ζωής με την νίκη επί του Πανθρακικού, όμως πάρα πολύ δύσκολα θα σωθεί αφού θέλει ουσιαστικά μόνο νίκες μέχρι το τέλος. Στα Πηγάδια η Ξάνθη δεν χαρίζεται έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι θα αναγκαστούν να παίξουν επιθετικά... τους κάνει ευάλωτους στην ήδη... τραγική αμυντική τους λειτουργία. Το οver θα κρατήσουμε.


Μονό αποδεκτό
MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2   12,00

Μονό αποδεκτό
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1  5,50

Μονό αποδεκτό
ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Χ  3,50

Δυάδα
ΛΕΣΤΕΡ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1  2,15
ΞΑΝΘΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  ΟVER  1,80

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου