Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΚΡΥΒΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ



Μετά το χτεσινό απαραίτητο ρεπό επιστρέφουμε σήμερα με τον τελικό του Europa League να ξεχωρίζει, ένας τελικός που δεν έχει την απαραίτητη αίγλη... ίσως όμως κρύβει στοιχηματική ευκαιρία. Φυσικά στο παιχνίδι μας θα μπουν και τα πλέι οφ της Superleague.



Ικανή για την έκπληξη οι Ουκρανοί
NTINIEΡΠ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1: Ο τελικός του Europa League έχει μεγάλο φαβορί και αυτό είναι η Σεβίλλη που θέλει να κατακτήσει για δεύτερη σερί χρονιά το τρόπαιο. Η Ισπανική ομάδα έφτασε ως στον τελικό έχοντας ως μεγάλο όπλο τους επιθετικούς της αυτοματισμούς και το εκπληκτικό της transintion game που μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος του αντιπάλου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δύο ημιτελικοί με την Φιορεντίνα όπου χωρίς σε καμία περίπτωση η Σεβίλλη να είναι καλύτερη και στα δύο ματς... κατάφερε να πάρει την πρόκριση εύκολα με συνολικό σκορ 5-0. Από την άλλη η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης η Ντνιέρπ συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ένα ευρωπαϊκό τελικό. Απίστευτα συμπαγής ομάδα, με φοβερή αμυντική λειτουργία και φαρμακερές αντεπιθέσεις, αυτή ήταν η συνταγή πουν την έφερε ως εδώ και δύσκολα θα την αλλάξει και στον σημερινό τελικό. Με τις αποδόσεις που κυκλοφορούν για την Σεβίλλη είναι ξεκάθαρο πως αξία υπάρχει μόνο στην κόντρα της. Οι Ουκρανοί θα παίξουν μόνο άμυνα και η Σεβίλλη δύσκολα θα βρει χώρους να ξεδιπλώσει το παιχνίδι της. Αν καταφέρουν να μην δεχτούν γκολ νωρίς όσο περνάει η ώρα το άγχος θα μεταφέρεται στους Ισπανούς και η άμυνα τους είναι επιρρεπής στο λάθος. Ίσως μια αντεπίθεση με τον Κονιοπλάνκα είναι το ιδανικό γκολ για ένα γκολ της Ντνιέρπ, ο σταρ της Ουκρανικής ομάδας ψάχνεται για μεταγραφή και ο τελικός προσφέρεται για να δείξει την αξία του. Ποντάρισμα στον άσο του 6,50 λοιπόν και με μικρότερο στην κατάκτηση απλά στο 3,75.

ATΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G: Καθοριστικό παιχνίδι για την πορεία των δύο ομάδων στα πλέι οφ. Ρεαλιστικό στόχος και για τις δύο είναι η δεύτερη θέση (να περάσουν τον ΠΑΟΚ) οπότε η νίκη ειδικά για τον Ατρόμητο είναι μονόδρομος. Ο Νιόπλιας στην Λεωφόρο παρέταξε άκρως αμυντικό σχήμα και δεν του βγήκε, σήμερα λογικά θα πάρει μεγαλύτερο ρίσκο. Από την άλλη ο Αστέρας μετά το 0-0 στην Τούμπα έχει ελπίδες για την δεύτερη θέση για να καταφέρει πρέπει να πάρει όμως τουλάχιστον 4 βαθμούς από τα ματς με τον Ατρόμητο. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι και το να σκοράρουν και οι δύο στο 1,95 μοιάζει καλή επιλογή. Υπερβολικό το 3,75 στο να σκοράρει ο Μπαράλες των 17 γκολ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟVER: Για να έχει ελπίδες για την πρώτη θέση ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόνο την νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Στο ματς με την Τρίπολη παρότι ήταν καλύτερος ήταν υπερβολικά φλύαρος στην τελική προσπάθεια. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός με την παρουσία του Μπεργκ που πραγματικός δολοφόνος μέσα στην περιοχή έχει λύσει το πρόβλημα του γκολ. Με τον Δικέφαλο να παίζει αναγκαστικά επιθετικά ψάχνοντας την νίκη και τους Πράσινους να έχουν υπερβολική ρέντα επιθετικά, θα ποντάρουμε στο οver του 2,20.

Μονό αποδεκτό
ΝΤΝΙΕΡΠ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1 6,50

Anytime Scorer
ΝΤΙΝΕΡΠ-ΣΕΒΙΛΛΗ  ΚΟΝΙΟΠΛΑΝΚΑ  6,50

Δυάδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G  1,95
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟVER 2,20

Αnytime Scorer
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. ΜΠΑΡΑΛΕΣ  3,75

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου