Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ANΩΤΕΡΗ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ


Θα μας λείψει η Κολομβία...
Το Περού έδειξε αρκετά ανώτερο από την Βολιβία και πήρε εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Χιλή. Κλειστό ματς περιμέναμε με λίγα γκολ... πέσαμε τελείως έξω. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τους δύο προημιτελικούς του Κόπα Αμέρικα που απομένουν αλλά και φυσικά με τις γυναίκες που βρίσκονται επίσης στην φάση των 8. Επειδή οι επιλογές στο κουπόνι είναι έτσι και αλλιώς λίγες... η στήλη σήμερα είναι διήμερου για να μπορέσει κάποιος να κάνει πιο εύκολα παιχνίδι. Αν χρειαστεί αύριο θα υπάρχει νέα στήλη... αλλιώς θα τα ξαναπούμε την Κυριακή.



Κόπα Αμέρικα




Σημαντική η απουσία του Βαλέντσια για την Κολομβία
AΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 1:Στο ρελαντί πήρε την πρόκριση η Αργεντινή από την φάση των ομίλων, με δύο νίκες με 1-0 (Ουρουγουάη και Τζαμάικα) και το 2-2 της πρεμιέρας απέναντι στην Παραγουάη. Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο πάντως έδειξε να έχει θέμα φυσικής κατάστασης αφού και στα τρία ματς στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα έχανε την κατοχή μπάλας και έχανε μέτρα στο γήπεδο. Η Κολομβία δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτήν και οι εμφανίσεις ήταν κάτω του μετρίου, έχοντας τεράστιο δημιουργικό πρόβλημα. Ο Αργεντινός, Χοσέ Πέκερμαν απέναντι στους συμπατριώτες του, πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει τα κενά των βασικών του αμυντικών χαφ, αφού ο Σάντσες είναι τιμωρημένος και ο Βαλέντσια τραυματίας. Τεράστια τρύπα στον χώρο της μεσαίας γραμμής αφού οι Καρμόνα και Μεχία που θα τους αντικαταστήσουν δεν είναι τις ίδιας ποιότητας. Το πρόβλημα στα χαφ σε συνδυασμό με την ήδη προβληματική αμυντική γραμμή (Ζαπάτα-Μουρίγιο δεν ταιριάζουν) αφήνει εκτεθειμένους τους Καφετέρος στον άξονα. Ένας κεφάτος Μέσι μαζί με τον Αγουέρο μπορούν να εκμεταλλευτούν την ευάλωτη αμυντικά Κολομβία. Θα πάμε με τον άσο σε τιμές που αγγίζουν το 1,95, ενώ ίσως και ο συνδυασμός του οver με την νίκη της Αργεντινής είναι καλή επιλογή. Για σκόρερ θέλουμε γκολ από τον Αγουέρο αφού είναι η επιλογή μας για πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, ενώ το 2-1 μοιάζει ένα πιθανό σκορ.

Γκαφατζης ο Τζέφερσον κάτω από τα δοκάρια της Βραζιλίας
BΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΓΚΟΛ- ΓΚΟΛ: Παρότι δεν έπεισε η Βραζιλία πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της κάνοντας δύο οριακές νίκες με 2-1 απέναντι σε Περού και Βενεζουέλα, ενώ γνώρισε την ήττα με 1-0 απέναντι στην σκληροτράχηλη Κολομβία. Η τιμωρία του Νεϊμάρ που είναι ο ηγέτης και ο αρχηγός της ομάδας του Ντούνγκα, έδειξε να την επηρεάζει θετικά... στο ματς με την Βενεζουέλα όπου η τριάδα Ρομπίνιο, Φιρμίνιο και Κουτίνιο συνεργάστηκαν άψογα στην επίθεση. Απέναντι στην Παραγουάη τα πράγματα δυσκολεύουν αφού οι αντίπαλοι, μπορεί να μην έχουν τεράστια ποδοσφαιρική ποιότητα, έχουν αρκετούς παίκτες με τεράστια εμπειρία (Σάντα Κρους, Μπάριος, Βαλντές, Ορτιγκόσα, Βιγιάρ) αλλά και μπορούν να ρίξουν... αρκετό ξύλο αν χρειαστεί. Πρώτη επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ, η Βραζιλία δέχτηκε γκολ και στα τρία ματς στην φάση των ομίλων, ενώ η Παραγουάη κράτησε απαραβίαστη την εστία της μόνο κόντρα στην Τζαμάικα, επιθετικά πάντως έχει την ποιότητα να σκοράρει. Με ρίσκο θα πάμε και στο σκοράκι 1-1 όπου θα οδηγήσει τις δύο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι (μόνο στον τελικό υπάρχει παράταση). Για σκόρερ το 5,00 που βρίσκουμε στον Μπάριος είναι υπερβολικά μεγάλο.

Προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών
Το μεγάλο αστέρι της Γαλλίας η Λα Σόμερ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ Χ: Σπουδαίο ζευγάρι στα προημιτελικά με τις δύο ομάδες να είναι από τις κορυφαίες ομάδες στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Οι Γερμανίδες είναι το νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη και οι Γαλλίδες βρίσκονται στην τρίτη θέση. Η Γερμανία έχει μεγαλύτερη ποιότητα ως ομάδα, όμως η Γαλλία έχει να αντιπαραθέσει την ομοιογένεια της, αφού από τις 23 που βρίσκονται στο ρόστερ, οι 17 ανήκουν στην Λυών και την Παρί Σεν Ζερμέν, το γεγονός αυτό δίνει τεράστια συνοχή. Αναμένεται ισορροπημένο ματς, δύσκολα θα επικρατήσει κάποια από τις δύο ομάδες εύκολα οπότε η επιλογή της ισοπαλίας και της παράτασης έχει πιθανότητες.


Ανάβει φωτιές η Αμερικανίδα Άλεξ Μόργκαν...

ΚΙΝΑ-ΗΠΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Ξεκάθαρο φαβορί οι Αμερικάνες όμως οι Κινέζες είναι σκληρό καρύδι και δεν θα παραδοθούν εύκολα. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, άλλωστε και οι δύο μέχρι τώρα στα παιχνίδια τους δεν είχαν υψηλό τέμπο. Τα 2-3 γκολ καλύπτουν αρκετά ενδεχόμενα και θα είναι η επιλογή μας.


Να υπερασπιστούν το τίτλο τους θέλουν οι Γιαπωνέζες
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ 2: Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιαπωνία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της έκπληξης της διοργάνωσης, Αυστραλίας στην μάχη που δίνει για την υπεράσπιση του τίτλου της. Tα καγκουρό πέταξαν έξω στην φάση των 16 την Βραζιλία (1-0) με το γκολ της Σιμόν στου 80'. Στην φάση των ομίλων γνώρισαν την ήττα μόνο από τις Αμερικανίδες, ενώ απέναντι στην Σουηδία έφεραν ισοπαλία 1-1. Η Ιαπωνία από την αρχή του τουρνουά έπαιζε άκρως κυνικά, έχει τέσσερις νίκες όλες με ένα γκολ διαφορά, δείχνοντας πως ξέρει άψογα να χειριστεί το υπέρ της σκορ. Στην φάση των 16 κέρδισε εύκολα την Ολλανδία με 2-1 (απίθανο το δεύτερο γκολ που πέτυχε). Η Αυστραλία έχει φτάσει στο ταβάνι της, στα προημιτελικά είχε σταματήσει η πορεία της και στα δύο προηγούμενα Μουντιάλ, η Ιαπωνία είναι ανώτερη ομάδα και έχει τον τρόπο να φτάνει στην νίκη. Σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2,00 θα πάμε με το διπλό.

Δείτε την γκολάρα της Ιαπωνίας...






Με πολύ πάθος αγωνίζονται μπροστά στο κοινό τους οι Καναδέζες
ΑΓΓΛΙΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ 2:Aμφίρροπη αναμέτρηση με το νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης Αγγλία να αντιμετωπίζει τον νούμερο 8 τον Καναδά που έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι η διοργάνωση διεξάγεται στα γήπεδα του. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, για να φτάσουν μέχρι εδώ χρειάστηκαν να πάρουν οριακές προκρίσεις, θα ποντάρουμε στις Καναδέζες λόγο της έδρας, αφού έχουν μεγάλη στήριξη από το κοινό τους μέχρι στιγμής.

Δυάδα
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ  1 1,90
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ  2 2,00

Μονό αποδεκτό
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 1 & OVER ΜΑΖΙ   3,60

Δυάδα
AΓΓΛΙΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ 2 2,40
ΚΙΝΑ-ΗΠΑ  2-3 ΓΚΟΛ  2,00

Δυάδα
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ Χ  3,30
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ G/G  2,25

Ακριβές σκορ
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ  2-1  9,00

Ακριβές σκορ 
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1-1  6,50

Αnytime Scorer
ΜΠΑΡΙΟΣ(ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ)  5,00


*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου