Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ




Mε τις δραματικές στιγμές που ζούμε ως χώρα είναι αρκετά δύσκολο να ασχοληθούμε και να γράψουμε για στοίχημα, όμως κάπως το μυαλό και η διάθεση πρέπει να ξεφύγει... οπότε το στοίχημα και το ποδόσφαιρο είναι ένας καλός τρόπος διαφυγής. Ο ημιτελικός ανάμεσα στην Αργεντινή και την Παραγουάη είναι το ματς της ημέρας, όμως δεν θα αμελήσουμε φυσικά και τις γυναίκες που επίσης βρίσκονται στα ημιτελικά.





ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΟVER 3,5: Oι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν και στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα με την Παραγουάη να ισοφαρίζει σε 2-2 στα τελευταία λεπτά, παρότι είχε μείνει πίσω στο σκορ από νωρίς με δύο γκολ. Η Αργεντινή παρότι ήταν ανώτερη από την Κολομβία, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και με τον Οσπίνα να είναι σε καταπληκτική βραδιά... χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να πάρει την πρόκριση. Παραδόξως η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο βασίζεται στην άμυνα, αφού δεν έχει δεχτεί γκολ απέναντι σε Ουρουγουάη, Τζαμάικα και Κολομβία, μόνο η Παραγουάη κατάφερε να παραβιάσει την εστία της. Μια Παραγουάη που πήρε μια παλικαρίσια πρόκριση απέναντι στην Βραζιλία, αφού παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, στην συνέχεια ανέβασε στροφές και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι.Η Αργεντινή αναμφίβολα έχει τον πρώτο λόγο, όμως η Παραγουάη δεν έχει να χάσει τίποτα, αφού η πορεία της είναι έτσι και αλλιώς πετυχημένη, το μεγάλο της όπλο είναι η επίθεση της... Τα πολλά γκολ θα επιλέξουμε με το οver να προσφέρεται στο 2,15 και αν το τραβήξουμε περισσότερο το οver 3,5 το βρίσκουμε στο 4,00.

ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ Χ: Τα δύο μεγάλα φαβορί του Παγκοσμίου κυπέλλου Γυναικών κοντράρονται σε ένα απόλυτα ισορροπημένο ημιτελικό. Οι Γερμανίδες απέκλεισαν την δυνατή Γαλλία στα πέναλτι, ενώ οι Αμερικάνες δυσκολεύτηκαν απέναντι στις Κινέζες και πήραν την πρόκριση με το ισχνό 1-0. Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές είναι στο ίδιο επίπεδο και η πιθανότητα να έχουμε ισοπαλία στην κανονική διάρκεια είναι μεγάλη. Με τα δύο φαβορί να κοντράρονται η Ιαπωνία έχει μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου, στον αυριανό ημιτελικό απέναντι στις Αγγλίδες θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση και έτσι οι αποδόσεις που αγγίζουν το 4,50 για κατάκτηση έχουν αξία.

IAΠΩΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 1: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιαπωνία που θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της κοντράρεται με την έκπληξη της διοργάνωσης μέχρι στιγμής την Αγγλία για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Oι Γιαπωνέζες δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Αυστραλία αλλά το γκολ της Ιβαζιμίζου στο 87' της έδωσε την πρόκριση. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι πως είναι εξαιρετικές στον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή μπάλας, ενώ φροντίζουν η άμυνα τους να μην κινδυνεύει, είναι η μοναδική ομάδα των ημιτελικών που έφτασε έχοντας μόνο νίκες... όλες με διαφορά ενός γκολ, ενώ έχει πετύχει εφτά γκολ στην διοργάνωση με εφτά διαφορετικές σκόρερ. Η Αγγλία για πρώτη φορά φτάνει στα ημιτελικά και ήδη η πορεία της θεωρείται επιτυχημένη. Μετά την κακή πρεμιέρα και την ήττα από την Γαλλία οι Αγγλίδες έχουν τέσσερις νίκες όλες με το ίδιο σκορ 2-1. Στα προημιτελικά απέναντι στον Καναδά μπήκε δυναμικά πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο και στην συνέχεια παρά την ασφυχτική πίεση που δέχτηκε κράτησε το υπέρ της σκορ. Μπορεί η ομάδα της Αγγλίας να έχει μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος, όμως οι Γιαπωνέζες έχουν μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και υπομονή και ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν. Θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα με το 2,10 να είναι ικανοποιητικό. Έχουμε ποντάρει άλλωστε από χτες στην Ιαπωνία για κατάκτηση της διοργάνωσης. Για σκόρερ η Ογκίμι της Βόλφσμπουργκ είναι μια καλή επιλογή.

Μονό αποδεκτό
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΟVER 3,5  4,00

Moνό αποδεκτό
ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ Χ  3,30

Δυάδα
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ OVER 2,5  2,00
IΑΠΩΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 1  2,00


Κατάκτηση Μουντιάλ Γυναικών
ΙΑΠΩΝΙΑ  4, 50

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

1 σχόλιο: