Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

NTEΡΜΠΙ ΣΕ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ



Με θετικότατο πρόσημο έκλεισε το διήμερο, αν ο Οσπίνα δεν είχε κάνει το ματς της ζωής του θα είχαμε πέσει μέσα και με την Αργεντινή. Τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πλέον στο Κόπα Αμέρικα και όλα δείχνουν πως θα έχουμε ζευγάρι τελικού ανάμεσα σε Χιλή και Αργεντινή. Καλά τα πήγαμε και στις γυναίκες, η Ιαπωνία έστω και δύσκολα κέρδισε την Αυστραλία, ενώ Γερμανία και Γαλλία έμειναν ισόπαλες όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει. Σήμερα θα κάνουμε μια προτασούλα έτσι απλά για να υπάρχει...




ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 1: Ντέρμπι της Νέας Υόρκης με την καινούρια... Σίτι να θέλει να πάρει την πρωτοκαθεδρία στην πόλη από την έμπειρη Ρεντ Μπουλ.Oι γηπεδούχοι βρίσκονται στην καλύτερη περίοδο τους από την αρχή της σεζόν αφού τρέχουν σερί 4 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα με τρεις σερί νίκες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, στα τελευταία έξι ματς στο MLS έχουν μόλις μία νίκη, ενώ πριν την νίκη που έκαναν την Τετάρτη επί του Σολτ Λέικ μετρούσαν 4 σερί ήττες, ενώ οι επιδόσεις τους εκτός έδρας συνολικά είναι κακές με μόλις μια νίκη σε 7 ματς. Σημαντικό θεωρούν το σημερινό ματς στην Σίτι και ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ, Ντάβιντ Βίγια δήλωσε: «Δεν είναι προσωπικό, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε. Υπάρχει μια αντιπαλότητα στην-πόλη και φυσικά, θα πάμε να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς. Τελικά, θέλουμε οι οπαδοί μας να είναι υπερήφανοι που είναι οπαδοί πόλη της Νέας Υόρκης και είναι σαφές αν έχουμε ένα καλό παιχνίδι, θα είμαστε σε θέση να πάρoυμε την νίκη". Θα ποντάρουμε στην δίψα των γηπεδούχων να βάψουν μπλε... το πρώτο ντέρμπι της πόλης.

ΦΟΛΟ-ΜΠΡΙΝΕ ΟVER 3,5: Ομάδες με φουλ επιθετική φιλοσοφία και ανύπαρκτες άμυνες. Παρόλο που βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας έχουν από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας. Η Φόλο, έχει δεχτεί γκολ στα 10 από τα 13 ματς πρωταθλήματος, έχει 8 over και 9 γκολ-γκολ. Η Μπρίνε από την πλευρά της έχει δεχτεί γκολ και στα 13 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ έχει 10 γκολ-γκολ και 10 over. Mε βάση τα νούμερα και των δύο υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να δούμε ένα ματς με πολλά γκολ. Το οver 3,5 στο 2,20 θα είναι η επιλογή μας.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 2: Ντέρμπι της πόλης του Σάο Πάολο με τους γηπεδούχους να μην έχουν ξεκινήσει καλά την χρονιά και να βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας με μόλις 9 βαθμούς. Από την άλλη η Σάο Πάολο είναι διεκδικήτρια του τίτλου, έχει μπει αρκετά καλά στην σεζόν και στις πρώτες 8 αγωνιστικές έχει μόλις μία ήττα και έχει μαζέψει 17 βαθμούς. Η τριάδα στην επίθεση Μπαστός, Γκάνσο και Πάτο της δίνει μεγάλη ποιότητα, ενώ υπάρχει στο ρόστερ και ο πολύπειρος Λούις Φαμπιάνο. Σίγουρα σε ένα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, όμως οι φιλοξενούμενοι είναι πιο ποιοτική ομάδα, βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και τους βρίσκουμε σε τιμές αουτσάιντερ.

Σύστημα 2-3
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 2   3,00
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ  1 2,70

ΦΟΛΟ-ΜΠΡΙΝΕ  ΟVER 3,5   2,20

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου