Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ Η ΜΑΛΜΕ



O Παναθηναϊκός παρότι του στράβωσε το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά κατάφερε να το γυρίσει δίνοντας μας τον άσο. Βέβαια Φενέρ και Σαχτάρ έμειναν στο 0-0 σε ένα με αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Η δυαδούλα που μας έβγαλε ασπροπρόσωπους ήρθε με το διπλό της Μπραν και το γκολ της Μακάμπι με την Πλζεν. Σήμερα θα ρισκάρουμε αρκετά στις επιλογές μας αφού θα πάμε με δύο ισοπαλίες και μια κόντρα σε φαβορί.





TIΓΚΡΕΣ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ G/G: Πρώτος τελικός του Copa Libertadores με την Μεξικάνικη Τίγκρες να φιλοξενεί την Ρίβερ Πλέιτ. Οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετική επιθετική γραμμή μετά την απόκτηση του Ζινιάκ από την Μαρσέιγ και του Ούτσε από την Βιγιαρεάλ. Η Ρίβερ Πλέιτ από την άλλη έφτασε στον τελικό μετά από 19 χρόνια και έχει μεγάλη δίψα για την κατάκτηση της κούπας. Με δεδομένο πως δεν είναι σε ισχύ ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ, είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα ματς με ρυθμό ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετικές αρετές. Το γκολ-γκολ στο 2,10 είναι εξαιρετική επιλογή, άλλωστε το επιβεβαίωσαν και στην φάση των ομίλων όπου συναντήθηκαν και πέρασαν μαζί στα νοκ άουτ (2-2 και 1-1).

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΛΜΕ ΟVER 3,5: Άσχημες μνήμες για την Σάλτσμπουργκ ξυπνά η Μάλμε καθώς ήταν η ομάδα που της στέρησε πέρυσι την είσοδο στους ομίλους του Champions League με τους Σουηδούς να παίρνουν την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-2. Ένα γύρο νωρίτερα συναντιόνται φέτος οι δύο ομάδες με τους Αυστριακούς να έχουν ξεκινήσει την χρονιά με αρκετή γκρίνια μετά την ήττα από  την νεοφώτιστη Μάτερσμπουργκ που είχε αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φωνές προς τον Γερμανό τεχνικό Τσάιντλερ που ανέλαβε φέτος και το βιογραφικό του κρίνεται ανεπαρκές για τον πάγκο των Ταύρων. Η Μάλμε ζορίστηκε απέναντι στην Ζαλγκίρις και πήρε την πρόκριση με την δύσκολη νίκη με 1-0 στην Λιθουανία ενώ την Κυριακή επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές με το 3-0 επί της Σούντσβαλ. Μπορεί η Σάλτσμπουργκ να έχει μεγαλύτερη ποιότητα όμως της λείπει αγωνιστική ετοιμότητα κάτι που έχει σε μεγάλο βαθμό η Μάλμε. Πρώτη επιλογή τα πολλά γκολ αφού οι δύο ομάδες έχουν πολλά προβλήματα στην άμυνα και μετά με ρίσκο θα κοντράρουμε το φαβορί.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΑΓΙΑΞ  Χ : Ο Αίαντας έχει ένα προβάδισμα πρόκρισης λόγο εμπειρίας και μεγαλύτερων παραστάσεων από την αντίπαλο του όμως δεν θα έχει εύκολο έργο σήμερα το βράδυ στην Βιέννη. Η επιστροφή του Χέιτινγκα στην άμυνα του προσθέτει εμπειρία ενώ ο Γκουντέλι που ήρθε από την Αλκμάαρ μπορεί να κάνει την διαφορά στα χαφ. Η Ραπίντ είναι ομάδα συνόλου με μεγάλη ομοιογένεια και θα προσπαθήσει να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Η ισοπαλία θα είναι η επιλογή μας.

ΣΤΕΑΟΥΑ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ Χ: Η Στεάουα είδε τον χάρο με τα μάτια της απέναντι στην Τρεντσίν αφού παρά το 2-0 του πρώτου ματς στην Σλοβακία βρέθηκε να χάνει στην έδρα της με το ίδιο σκορ στο πρώτο ημίχρονο... τελικά η πρόκριση ήρθε παρά την ήττα με 2-3. Αρκετά εσωτερικά προβλήματα με τον πρόεδρο Μπεκάλι να διχάζει τον κόσμο με τα καμώματα του.  Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση αφού οι γηπεδούχοι είναι τιμωρημένοι. Η Παρτιζάν δεν έχει δεχτεί γκολ σε έξι ματς που έχει δώσει (επίσημα και φιλικά) και δείχνει σφιχτή αμυντικά. Δύσκολα θα πάρουν μεγάλα ρίσκα οι δύο ομάδες και το άδειο γήπεδο... βοηθάει στο να δούμε ένα σβηστό ματς ίσως και χωρίς γκολ.

Δυάδα
ΤΙΓΚΡΕΣ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ  G/G  2,10
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΛΜΕ  OVER 3,5  2,30

Mονό αποδεκτό
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΛΜΕ Χ2(Δ)   2,75

Δυάδα
ΣΤΕΑΟΥΑ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ Χ  3,30
ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΑΓΙΑΞ  Χ  3,30

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην ARENA PRESS

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ και στο Χ2 της Μάλμε και στο Στεάουα - Παρτιζάν θα πήγαινα για μεγαλύτερη ασφάλεια στο Χ2. Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή