Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ



Έχοντας την τύχη με το μέρος μας χτες πληρωθήκαμε μια βαρβάτη δυάδα (πάνω από 10) με τις δύο ισοπαλίες στα προκριματικά του Champios League συνεχίζοντας έτσι την καλή μας φόρμα... Σήμερα έχουμε Εuropa League όπου έχουμε ξεχωρίσει 6 σημεία όλα σε εξαιρετικές αποδόσεις. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά.





KOYKEΣΙ-ΛΕΓΚΙΑ ΟVER: Φουριόζα μπήκε στην σεζόν η Λέγκια με το νέο της επιθετικό δίδυμο Nίκολιτς και Πρίγιοβιτς να σκοράρουν με ευκολία στο ξεκίνημα της σεζόν. Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με δύο νίκες με συνολικό σκορ 9-1 απέναντι σε Σλασκ και Ποντμπέσκιτζιε, ενώ στον προηγούμενο γύρο του Εuropa άφησε εύκολα έξω την Μποτοσάνι με συνολικό σκορ 4-0. Η Αλβανική Κουκέσι με 7 ποδοσφαιριστές από την Βραζιλιά όπως και ο τεχνικός της έχει επιθετική φιλοσοφία στο παιχνίδι της και μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε ένα ματς με ρυθμό και γκολ, με το οver του 2,15 να αποτελεί επιλογή.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΦΙΤΕΣΕ ΟVER 3,5: Oι Άγιοι επιστρέφουν στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά το 2004 και με τον Ολλανδό τεχνικό Κούμαν για δεύτερη σερί χρονιά στο τιμόνι φιλοδοξούν για ανάλογη πορεία με την περσινή που τους έφερε στην 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Έχασε τους σημαντικούς Σνάιντερλεν και Κλάιν στις μεταγραφές. Η Φίτεσε έχει μεγάλη εξάρτηση από την... μαμά Τσέλσι από την οποία έχει 4 δανεικούς και την φετινή χρονιά με τον Βραζιλιάνο Νέιθαν να ξεχωρίζει. Οι γηπεδούχοι βλέπουν τα δύο με ματς ως πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ σε 10 μέρες και θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν την πρόκριση από το πρώτο ματς. Η Φίτεσε ως γνήσια κλασική Ολλανδική ομάδα θα παίξει επιθετικά και θα βοηθήσει στο να δούμε ματς με πολλά γκολ.

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ Χ2: H Πορτογαλική ομάδα τερμάτισε πέρυσι στην 6η θέση και κέρδισε ένα εισιτήριο για την Ευρώπη. Είχαμε αλλαγή προπονητή με τον γνωστό μας Σα Πίντο να βρίσκεται πλέον στο πάγκο της ενώ έχασε το μεγάλο της αστέρι τον επιθετικό Ντέιβερσον. Η Γκέτεμποργκ βρίσκεται σε φουλ φόρμα και οδηγεί την κούρσα στο Σουηδικό πρωτάθλημα μετά από 17 αγωνιστικές. Θα κοντράρουμε τους γηπεδούχους που είναι ανέτοιμοι και έχουν κακή εικόνα στα φιλικά τους σε αντίθεση με την Γκέτεμποργκ που έχει αγωνιστικό ρυθμό.


ΠΑΟΚ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΑΝΒΑ ΟVER 3,5: Ένα καλό πρώτο 20λέπτο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ για να εξουδετερώσει την Λοκομοτίβα στον προηγούμενο γύρο. Περίπου της ίδιας δυναμικής και η Σπαρτάκ που έρχεται στην Θεσσαλονίκη με αρκετή γκρίνια... αφού δεν έχει βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχοντας δύο ήττες 6 γκολ. Παρόμοια η εικόνα της και στα δύο ματς με την Λίνφιλντ όπου δέχτηκε γκολ και στα δύο ματς, όπως είχε δεχτεί και στο πρώτο ματς απέναντι στην Σεράγεβο. Χτυπητές αδυναμίες λοιπόν για τους Σλοβάκους στην άμυνα... που δέχονται εύκολα γκολ από στημένες φάσεις. Το 3-5-2 βγάζει προβλήματα και για τον ΠΑΟΚ στην άμυνα... οπότε οι πιθανότητες να δούμε πολλά γκολ είναι αυξημένες.

AIK -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1: Η ΑΙΚ μετά από 17 αγωνιστικές στην Σουηδία βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας έχοντας ως μεγάλο της όπλο την καυτή της έδρα όπου μετρά 8 νίκες και 1 ισοπαλία. Ο Ατρόμητος έχοντας δώσει μόνο φιλικά παιχνίδια είναι ανέτοιμος και με νέο τεχνικό τον Γρηγορίου που είχε επιτυχημένο έργο στην Κέρκυρα. Ποιοτικά οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές αυτό που λογικά θα μετρήσει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός που έχουν οι γηπεδούχοι και φυσικά η έδρα. Σε αποδόσεις λίγο πάνω από το 2,00 θα ποντάρουμε στον άσσο.

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ 1: Μπορεί η Αλκμάαρ να δείχνει αποδυναμωμένη από το μεταγραφικό παζάρι αφού έχασε σημαντικές μονάδες... όμως δεν παύει να είναι η ομάδα που τερμάτισε τρίτη πέρυσι στην Ολλανδία και κουβαλάει αρκετές ευρωπαϊκές παραστάσεις τα τελευταία χρόνια. Η Μπουγιουκσεχίρ κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη μετά την καλύτερη σεζόν της ιστορία της που την έφερε στην τέταρτη θέση στο Τουρκικό πρωτάθλημα. Θεωρώ πως η εμπειρία των Ολλανδών θα μετρήσει και ο άσος του 2,20 δείχνει να έχει αξία.

Δυάδα
ΚΟΥΚΕΣΙ-ΛΕΓΚΙΑ ΟVER  2,20
ΠΑΟΚ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΑΒΝΑ ΟVER 3,5  2,70

Δυάδα
ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ   Χ2(Δ)  1,80
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΦΙΤΕΣΕ  ΟVER  3,5  3,00

Αnytime Scorer
ΡΙΚΑΡΝΤΟ ΚΟΣΤΑ (ΠΑΟΚ) 13,50

Δυάδα
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΜΠΟΥΓΙΟΥΣΚΕΧΙΡ  1  2,20
ΑΙΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  1   2,10

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου