Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

AΡΣΕΝ VS ZOΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΠΑ



Ήρθε ένα ωραιότατο μηδέν στα τέσσερα χτες για να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα... η Βόλφσμπουργκ μπορεί να έβαλε δύσκολα στην Μπάγερν όμως χρειάστηκε τα πέναλτι για να σηκώσει το κύπελλο, η Παρτιζάν όντως γκέλαρε... αλλά χάνοντας. Σήμερα πάλι παιχνίδι ρίσκου θα κάνουμε με την τεράστια κόντρα του Μουρίνιο με τον Βενγκέρ να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα.





AΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ Χ: Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν με τους Μουρίνιο και Βενγκέρ να έχουν μόνιμη κόντρα και να θέλουν όσο τίποτα άλλο την πρώτη κούπα της σεζόν για να κλείσουν ο ένας το στόμα του άλλου. Ο Πορτογάλος δεν έχει χάσει ποτέ από τον Αλσατό τεχνικό της Άρσεναλ (7 νίκες, 6 ισοπαλίες). Ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση δίνει η παρουσία του Τσεχ κάτω από τα δοκάρια της Άρσεναλ...ο Τσέχος μετά από 11 χρόνια γεμάτα τίτλους και διακρίσεις με την φανέλα των Μπλε άλλαξε γειτονιά στο Λονδίνο.Στα φιλικά είχαν καλή παρουσία και οι δύο, ενώ μεταγραφικά αναμένεται να κάνουν και άλλες κινήσεις. Αναμένεται μεγάλη μάχη που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ποντάρουμε στην ισοπαλία ώστε να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι γιατί όχι και με σκορ 1-1.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ 1:Toυς γηπεδούχους τους εμπιστευτήκαμε και την προηγούμενη εβδομάδα και μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Μετά τον αποκλεισμό από το Europa League έχουν στρέψει την προσοχή τους στο πρωτάθλημα που μετά την τρίτη θέση της περσινής χρονιάς έχουν ακόμα πιο υψηλούς στόχους φέτος. Aπό τις πιο ισχυρές έδρες στην Πολωνία το Μιέσκι Στάντιον εκεί που παραδοσιακά η νεοφώτιστη Ζαγκλέμπιε τα βρίσκει σκούρα αφού στις τελευταίες εφτά επισκέψεις της εκεί δεν έχει νίκη ενώ έχει σκοράρει μόλις μία φορά. Ο άσος στο 2,30 έχει ξεκάθαρη αξία.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΣΑΝΤΟΣ G/G: Μέτρια ως απογοητευτική η πορεία και των δύο στο φετινό πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην 11η θέση και την Σάντος στην 15η μόλις 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς και οι δύο ενώ έρχονται από θετικά αποτελέσματα με την Φλαμένγο να έχει δύο σερί νίκες με την επιστροφή του Περουβιανού Γκερέρο να την έχει ισχυροποιήσει αφάνταστα. Η Σάντος μετά την νίκη επί της Τζόινβιλ μεσόβδαμαδα πήρε την πρόκριση με 3-1 επί της Σπόρτ Ρεσίφε στο κύπελλο. Ελάνο, Ρενάτο και Ολιβέιρα είναι μια ποιοτική τριάδα στην μεσοεπιθετική της γραμμή. Με το γκολ-γκολ θα πάμε αφού πρόκειται για δύο ομάδες που ψάχνουν ανάκαμψη και δείχνουν να φορμαρίζονται.

AΣΤΡΑ ΓΙΟΥΡΓΚΙΟΥ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ 2: Την προηγούμενη εβδομάδα η Άστρα απέδρασε με μπόλικη δόση τύχης με την νίκη από την έδρα της Κραϊόβα... με τον προπονητή της να κάνει παράπονα για την κούραση των ποδοσφαιριστών του από τα συνεχή παιχνίδια σε Ευρώπη και πρωτάθλημα... Την Πέμπτη η Άστρα έφυγε αλώβητη από το Λονδίνο και την έδρα της Γουέστ Χαμ (2-2) παρότι είχε μείνει πίσω στο σκορ με 2-0. Με την ρεβάνς να έρχεται την Πέμπτη είναι δεδομένο... πως θα γίνει γερό rotation από την πλευρά των γηπεδούχων και αυτό δίνει την ευκαιρία στην Βιτορούλ να πάρει κάτι θετικό από το ματς. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα της Κονστάντζας έμεινε αήττητη  ενώ σήμερα θα κάνει ντεμπούτο ο έμπειρος διεθνής Νικολίτσα. Το διπλό που αγγίζει το 5,00 έχει τεράστια αξία.

Μονό αποδεκτό
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ Χ  3,50

Ακριβές Σκορ
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ  1-1   6,00

Δυάδα
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ-ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ  1  2,30
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΣΑΝΤΟΣ  G/G    1,90

Μονό αποδεκτό
AΣΤΡΑ ΓΙΟΥΡΓΚΙΟΥ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ 2  4,75

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ARENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου