Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠ



Η βλακεία του Βίτορ στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης... επιβεβαίωσε πλήρως την πρόβλεψη μας για κακές άμυνες στην Τούμπα, έλα όμως που άλλαξε και τις ισορροπίες στο ματς με αποτέλεσμα να μην έρθουν ποτέ τα πολλά γκολ που περιμέναμε, τουλάχιστον εκνευριστικό αυτό που έγινε. Γενικότερα η Πέμπτη ήταν η μέρα του παραλίγο... Σήμερα παρά τις πολλές επιλογές που υπάρχουν θα είμαστε μετρημένοι.





ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1: Ξεκινάει και επίσημα η χρονιά στην Bundesliga με τον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μπάγερν και την κυπελλούχο Βόλφσμπουργκ. Η αναμέτρηση διεξάγεται στην έδρα των Λύκων και αυτό είναι μεγάλο συν. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα αφού οι Ριμπερί, Ρόμπεν, Τσάβι Μαρτίνεζ, Μπενατιά, Ντάντε και φυσικά ο Βιντάλ... δεν θα είναι στην διάθεση του. Τα δύο προηγούμενα χρόνια η Μπάγερν γνώρισε ισάριθμες ήττες στους τελικούς από την Ντόρτμουντ αντιμετωπίζοντας τον θεσμό με χαλαρότητα. Από την άλλη η Βόλφσμπουργκ μετά την εκπληκτική περσινή πορεία φέτος έχει κρυφές ελπίδες... για κάτι παραπάνω και το σημερινό ματς είναι ένα καλό τεστ. Πέρυσι η Βόλφσμπουργκ είχε ισοπεδώσει την Μπάγερν με 4-1.Το 4,00 στην νίκης της Βόλφσμπουργκ θα τιμηθεί...άλλωστε η ομάδα του Βιερίνια διψάει για τίτλους και είναι φανερό πως έχει μεγαλύτερο κίνητρο.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΥΩΝ ΟVER: Στον Καναδά διεξάγεται ο φετινός τελικός του Σούπερ Καπ της Γαλλίας με την Παρί να είναι και φέτος το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει τα πάντα...Εντυπωσιακές εμφανίσεις στα φιλικά για την ομάδα του Μπλαν όπου κέρδισε Γιουνάιτεντ, Φιορεντίνα, Μπενφίκα και έφερε ισοπαλία με την Τσέλσι. Η Λυών και φέτος έχει μικρό... οικονομικό πλάνο δεν κινήθηκε ιδιαίτερα στις μεταγραφές αφού προτεραιότητα της είναι να μην χάσει αυτούς που ξεχώρισαν από πέρυσι. Κακή εικόνα στα φιλικά με 5 ήττες σε 6 ματς με το πρόσφατο βαρύ 6-0 από την Άρσεναλ να προβληματίζει. Σημαντικές απουσίες στο σημερινό τελικό με τους βασικότατους Γκρενιέ, Φοφανά και Φεκίρ να απουσιάζουν. Το 1,60 στην νίκη της Παρί είναι μικρό για αυτό θα πάμε με το οver που πληρώνει πάνω από 2,00.

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ 1: Επένδυσε τρελά λεφτά και σιγά-σιγά θέλει να αρχίσει να κάνει απόσβεση η Νιου Γιορκ Σίτι. Έχοντας στην ενδεκάδα της τους Βίγια, Πίρλο και Λάμπαρντ δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω για να ποντάρουμε στον άσο που αγγίζει το 2,00. Ο Ισπανός σκοράρει συνέχεια, ο Ιταλός έπαιξε 20 λεπτά την προηγούμενη εβδομάδα και έκανε την διαφορά... ενώ εκτός απροόπτου ο Άγγλος σήμερα θα κάνει ντεμπούτο. Εξαιρετική μεταγραφή και η απόκτηση του Ιραόλα με τον Βάσκο δεξιό μπακ να αφήνει την αγαπημένη του Μπιλμπάο. Το Μόντρεαλ εκτός έδρας χάνει σε δυναμική έχει 6 ήττες σε 9 ματς και ο Ντρογκμπά που απέκτησε πρόσφατα δεν είναι έτοιμος για ντεμπούτο.

ΝΟΒΙ ΠΑΖΑΡ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ Χ: H Παρτιζάν αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές αφού την Τρίτη υποδέχεται την Στεάουα για το Champions League και μετά το 1-1 του πρώτου ματς έχει πάρα πολλές ελπίδες πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι είναι μια μέτρια ομάδα που όμως παραδοσιακά δυσκολεύει την Παρτιζάν... στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της εκεί έφερε ισάριθμες ισοπαλίες. Με τον μυαλό στην Στεάουα και με εχθρικό κλίμα στην κερκίδα δεν αποκλείεται να αφήσει βαθμούς η Παρτιζάν.

Μονό αποδεκτό
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ  1  4,00
Μονό αποδεκτό
ΝΟΒΙ ΠΑΖΑΡ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ Χ   3,50
Δυάδα
ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ 1  2,00
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΛΥΩΝ  ΟVER  2,10

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου