Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ




Φοβερό ματς έγινε χτες στο Άνφιλντ με ρυθμό, φάσεις (τρία δοκάρια), ακυρωθέν γκολ, απίθανες αποκρούσεις από τον Τσεχ... και όμως το σκορ έμεινε στο 0-0. Κάπως έτσι πήγαμε και εμείς στον κουβά με το οver που περιμέναμε να μην έρχεται ποτέ. Σήμερα έχουμε Champions League και αναμετρήσεις που κρίνουν την είσοδο στους ομίλους. Το αμφίρροπο ζευγάρι της ημέρας είναι το Μάλμε-Σέλτικ και περιμένουμε πολλά γκολ. Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας παραμονεύουν οι εκπλήξεις όμως δεν θα ασχοληθούμε...




ΜΑΛΜΕ-ΣΕΛΤΙΚ ΟVER 3,5: Σφαγή αναμένεται και στο σημερινό ματς όπως και πριν έξι μέρες στην Σκωτία όπου η Σέλτικ πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης με την νίκη της με 3-2. Οι Σουηδοί πάντως έδειξαν χαρακτήρα αφού πέτυχαν το δεύτερο τους γκολ στο 95'. Το Σάββατο με έξι αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με την Σέλτικ γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Χάκεν και έμεινε πολύ πίσω στην μάχη του τίτλου στο εγχώριο πρωτάθλημα.Η Σέλτικ από την άλλη δεν είχε πρόβλημα στην έδρα της Νταντί και κέρδισε εύκολα με 3-1, πάντως οι Κέλτες δέχτηκαν γκολ για τέταρτο σερί ματς, δείχνοντας πως υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί ματς με οver 3,5 για την Σέλτικ. Η επιλογή μας θα είναι τα πολλά γκολ, αφού οι δύο ομάδες έχουν αμυντικές αδυναμίες, ενώ η Μάλμε θα παίξει επιθετικά για να κάνει την ανατροπή.

ΜΟΝΑΚΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ G/G: Το 3-1 του πρώτου ματς στο Μεστάγια δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην Βαλένθια, το τελικό σκορ πάντως αδικεί την Μονακό που έχασε σημαντικές ευκαιρίες και άξιζε κάτι καλύτερο. Το Σαββατοκύριακο και οι δύο έμειναν στην ισοπαλία απέναντι σε Βαγιεκάνο και Τουλούζ. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν επιθετικά για να φτάσουν στην ανατροπή και είναι λογικό να μείνουν εκτεθειμένοι στα μετόπισθεν. Το να σκοράρουν και οι δύο μοιάζει πολύ πιθανό.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2: Στο πρώτο ματς η Βασιλεία ήταν ανώτερη, είχε συντριπτική κατοχή μπάλας (65 %),  έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και  δεν τις δόθηκε ένα πέναλτι παρόλα αυτά πλήρωσε δύο αμυντικές αδράνειες και ο Ζάχαβι με τα δύο γκολ του έγραψε το τελικό 2-2. Πλέον οι Ελβετοί είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού θέλουν νίκη για να προκριθούν στους ομίλους. Δύσκολα θα σταθούν και πάλι τυχεροί οι Ισραηλινοί, αν η Βασιλεία έχει την ίδια απόδοση με το πρώτο ματς θα βρει τον τρόπο να πάρει την πρόκριση, άλλωστε έχει την ποιότητα και την εμπειρία σε σχέση με την Μακάμπι για να φύγει με το διπλό.

Μονό αποδεκτό
ΜΑΛΜΕ-ΣΕΛΤΙΚ   ΟVER  3,5  2,65

Δυάδα
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ  2  2,30

ΜΟΝΑΚΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ  G/G   1,85

*Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου