Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΚΑΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ



Καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο χτες στα πέντε ματς των πλέι οφ με 13 γκολ... και απόλυτη ξενέρα στο δεύτερο που μπήκαν μόλις 3. Στα δικά μας ο κουβάς ήταν σύντροφος μας, αφού η Βασιλεία παρότι προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει την νίκη πρόκριση, ενώ στο Μάλμε δεν είχαμε το ματς ροντέο που περιμέναμε, βέβαια υπάρχει ένα πεντακάθαρο γκολ που ακυρώθηκε για την Σέλτικ στο 1-0 που αν μετρούσε το παιχνίδι θα έπαιρνε άλλη μορφή. Από τα σημερινά έχουμε τρεις επιλογές από το Champions και μία από το κύπελλο Βραζιλίας.



ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ 1: Oι Λευκορώσοι έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά την νίκη τους στο πρώτο ματς με 1-0. Η αποβολή του Ζίφκοβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έπαιξε καθοριστικό ρόλο αφού η Παρτιζάν  έχασε δύο τετ α τετ με τον Ζιβκοβιτς σε αντεπιθέσεις. Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές, όμως η Παρτιζάν θα έχει στο πλευρό της 35.000 φανατικούς... και αναμένεται να πάρει ώθηση όπως και απέναντι στην Στεάουα στον προηγούμενο γύρο την οποία κέρδισε με 4-2. Η ΜΠΑΤΕ εκτός έδρας στο Champions League δεν έχει νίκη στα τελευταία 11 ματς που έχει δώσει, ενώ στο πρώτο ματς έδειξε αμυντικά κενά. Ποντάρουμε στον άσο για τους φανατισμένους Σέρβους.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ OVER: Στην Πορτογαλία έγινε εξαιρετικό ματς με ρυθμό, φάσεις εκατέρωθεν, ένα χαμένο πέναλτι για την ΤΣΣΚΑ και άλλο ένα που δεν δόθηκε στην Σπόρτινγκ. Το τελικό 2-1 πάντως κρίνεται δίκαιο και αφήνει ανοιχτή την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή με τους Νάτχο,Τζαγκόεφ, Τόσιτς, Μούσα, Ντούμπια να είναι ικανοί να σμπαραλιάσουν την αντίπαλη άμυνα... πίσω όμως οι αργοκίνητοι αφοί Μπερετζούτσκι με τον Ιγκνάσεβιτς είναι μόνιμη πηγή κινδύνων. Για να έρθει η πρόκριση η δευτεραθλήτρια Ρωσίας πρέπει να ρισκάρει για να ανατρέψει το σκορ... αυτό σημαίνει ότι οι ταχύτατοι Σιλμανί, Γκουτιέρεζ και Ρούιζ θα βρουν κενούς χώρους. Το οver μοιάζει να έχει πάρα πολλές πιθανότητες.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. UNDER: Στο πρώτο ματς η Μπριζ στην μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία της στο ματς ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, στην συνέχεια όμως η Γιουνάιτεντ έφτασε στην ανατροπή με το τελικό 3-1 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις και να δίνει ουσιαστικά την πρόκριση στους Μπέμπηδες. Η ομάδα του Φαν Χάαλ το Σάββατο έκανε ακόμα μια μέτρια εμφάνιση στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα αυτή την φορά να το πληρώσει με γκέλα αφού έμεινε στο 0-0 με την Νιουκάστλ στο Όλντ Τράφορντ. Δυσκολία στην δημιουργία φάσεων με τον Ρούνεϊ να μην είναι σε καλή κατάσταση. Είναι δεδομένο πως ο Ολλανδός τεχνικός θα προσπαθήσει να κλειδώσει την πρόκριση χωρίς να σπαταλήσει δυνάμεις... αφού ακολουθεί πολύ δύσκολο ματς στην Ουαλία με την Σουόνσι. Η Μπριζ θα προσπαθήσει να φύγει με ψηλά το κεφάλι και ξέρει ότι δεν την συμφέρει γρήγορο τέμπο στο ματς...το under του 2,00 μας κλείνει το μάτι.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΣΑΝΤΟΣ ΟVER: Αγώνας για την φάση των 16 του κυπέλλου Βραζιλίας, με το πρώτο ματς να έχει λήξει με 2-0 υπέρ της Σάντος. Η Κορίνθιανς είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα με 12 ματς χωρίς ήττα και έρχεται από το εύκολο 3-0 επί της πρωταθλήτριας Κρουζέιρο. Η Σάντος έχει φορμαριστεί με 8 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και την Κυριακή κέρδισε με 5-2 την Αβάι. Η αναμέτρηση είναι τοπικό ντέρμπι του Σάο Πάολο, οι δύο ομάδες είναι φορμαρισμένες και οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν φουλ επίθεση για να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου ματς. Το οver του 2,20 θα κρατήσουμε.

Δυάδα
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  UNDER  2,00
KOΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΣΑΝΤΟΣ ΟVER  2,20

Δυάδα
ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ 1  2,10
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ  ΟVER  1,85

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου