Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΠΑΟΚ


Θετικά κύλησε η χθεσινή βραδιά αφού με 3 στα 4 σημεία είχαμε καλές επιλογές. Η μοναδική που μας τα χάλασε ήταν η Μάντσεστερ που έπαιξε στα ''κόκκινα'' και φιλοδώρησε με 4 γκολ την Μπριζ...δεν πειράζει έρχεται την Κυριακή το ματς με την Σουόνσι για να μας τα δώσει πίσω. Σήμερα υπάρχουν επιλογές στο Europa League.





ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ-ΑΓΙΑΞ 2: Ο Άγιαξ μετά τον αποκλεισμό από την Ραπίντ Βιέννης στο Champions League ψάχνει τουλάχιστον την συμμετοχή στους ομίλους του Εuropa και έβαλε τις βάσεις με το 1-0 του πρώτου ματς. Ο Αίαντας έχει ξεκινήσει με τρεις νίκες στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί γκολ. Η Γιάμπονετς έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Κοπεγχάγη και πλέον θέλει να ολοκληρώσει το θαύμα. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν κάποια στιγμή μέσα στο ματς για να φτάσουν σε σκορ πρόκρισης, ο Άγιαξ έχει την εμπειρία και την ποιότητα να εκμεταλλευτεί το υπέρ του σκορ και να κλειδώσει την πρόκριση, το διπλό σε αποδόσεις που αγγίζουν το 3,10 δεν γίνεται να αγνοηθεί.

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΠΑΟΚ 2: Η πρόκριση έχει κριθεί μετά το εντυπωσιακό 5-0 της Τούμπας όπου οι Δανοί έδειξαν πως είναι ένα επίπεδο κάτω από τον ΠΑΟΚ. Η δήλωση του προπονητή της Μπρόντμπι πως είναι προτιμότερο να χάσουμε από τον ΠΑΟΚ και όχι από την Νόρτζελαντ την Κυριακή... δείχνει το κλίμα που υπάρχει στους γηπεδούχους για το σημερινό ματς, όπου αναμένεται να μείνουν εκτός αρκετοί βασικοί. Ο Τούντορ έκανε rotation την Κυριακή, τώρα αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα οι Μαλεζάς, Κωνσταντινίδης, Κίτσιου και το διπλό σε αποδόσεις πάνω από 3,00 είναι καλή περίπτωση.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ ΟVER 3,5: Με την πλάτη στον τοίχο η Σάλτσμπουργκ μετά το 2-0 του πρώτου ματς στην Λευκορωσία. Εφιαλτικό ξεκίνημα στην σεζόν για την πρωταθλήτρια Αυστρίας, που αποκλείστηκε από το Champions League από την Μάλμε, στο πρωτάθλημα είναι 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή και το σημερινό ματς... είναι κρίσιμο για την συνέχεια. Φούλ επίθεση από το πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι... με την άμυνα τους όμως έχει πολλά κενά, βλέπουμε ματς ροντέο με πολλά γκολ. Η επιστροφή του Σοριάνο στην ενδεκάδα ανεβάζει επίπεδο την Σάλτσμπουργκ με τον Ισπανό να είναι ο καλύτερος παίκτης τους και δεινός σκόρερ.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2: Η  Σαουθάμπτον σύμφωνα με τον προπονητή της Κούμαν θέλει φέτος την Ευρωπαϊκή διάκριση και η πρόκριση στους ομίλους του Εuropa League είναι ο πρώτος στόχος της σεζόν και ίσως για αυτό έχει κάνει κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όπου δεν έχει νίκη σε τρία ματς. Μετά το άδικο 1-1 του πρώτου ματς οι Άγιοι ψάχνουν διπλό στην Δανία και έχουν την ποιότητα να το πάρουν, θα το ποντάρουμε αφού πληρώνει πάνω από 2,00.

ΛΕΓΚΙΑ-ΖΟΡΙΑ ΟVER: Ξεφούσκωσε η Λέγκια που προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, μετά το 1-0 στην Ουκρανία όμως έχει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. H Zόρια είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά, όμως δεν έχει την εμπειρία να διαχειριστεί την πιεστική ατμόσφαιρα οι δημιουργούν οι Πολωνοί στο Πέπσι Αρένα. Το οver σε εξαιρετικές αποδόσεις θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΛΕΓΚΙΑ-ΖΟΡΙΑ ΟVER   2,15
MINTIΛΑΝΤ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ  2  2,10

Σύστημα 2-3
ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ-ΑΓΙΑΞ  2  2,75
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΠΑΟΚ  2  2,80
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ  ΟVER 3,5  2,75

*H στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου