Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ



Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για χτες ήταν μια κακή μέρα και φάνηκε από την αρχή πως θα πάει έτσι... όταν ο Άγιαξ πήρε κόκκινη κάρτα. Το προσπερνάμε και πάμε γρήγορα στο σημερινό ενδιαφέρον πρόγραμμα...





ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ-ΛΙΜΕΡΙΚ ΟVER: Σε κακή κατάσταση η Ντροχέντα αγνοεί την νίκη στα τελευταία 8 επίσημα ματς που έδωσε και πλέον κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό καθώς βρίσκεται μόλις ένα πόντο πάνω από την προτελευταία θέση. Η ουραγός Λίμερικ μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές ήταν καταδικασμένη... όμως τις τελευταίες 4 αγωνιστικές έχει μαζέψει 10 βαθμούς και πλέον ελπίζει αφού βρίσκεται στο -6  ενώ μένουν 8 αγωνιστικές. Ανοικτά ματς το τελευταίο διάστημα για την Λίμερικ που έρχεται από 5 σερί οver 4,5...  Η Ντροχέντα αν δεν κερδίσει την Λίμερικ μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες ενώ η Λίμερικ θέλει απαραίτητα την νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει. Το οver θα κρατήσουμε.

BOΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΛΚΕ ΟVER 3,5: Παρόμοιο ξεκίνημα για τις δύο ομάδες που ξεκίνησαν με νίκη στην πρεμιέρα και έφεραν ισοπαλία την δεύτερη αγωνιστική. Στους γηπεδούχους κυριαρχεί το θέμα της πώλησης του Ντε Μπρούινε στην Μάντσεστερ Σίτι... με τον Βέλγο να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Premier League έναντι περίπου 80 εκατομμυρίων ευρώ... και να μένει εκτός αποστολής από το σημερινό ματς. Η Σάλκε φέτος έχει πιο επιθετικό στυλ με τον νέο τεχνικό και θα βοηθήσει να δούμε ματς με καλό ρυθμό. Ματς με γκολ έχουμε συνήθως μεταξύ τους με 12 οver σε 14 ματς. Θα πάμε με το οver 3,5 για να ανεβάσουμε απόδοση.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΛΕΙΨΙΑ 2: Η Λειψία μπορεί να είναι το μεγάλο φαβορί για άνοδο αφού έχει το ποιοτικότερο ρόστερ με διαφορά στην κατηγορία. μέχρι τώρα πάντως δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της και προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Σαν Πάουλι. Εκτός έδρας δείχνει καλύτερο πρόσωπο αφού έχει δύο νίκες απέναντι σε ΦΣΒ Φρανκφούρτης και Μπραουνσβάιγκ, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Η Ουνιόν δεν έχει νίκη μετά από 4 αγωνιστικές ενώ αποκλείστηκε στο κύπελλο από ομάδα τέταρτης κατηγορίας. Την μισή από την ποιότητα της να βγάλει η Λειψία μπορεί να φύγει με το διπλό που αγγίζει το 2,20. Το να βρει δίχτυα το βαρύ πυροβολικό Ντέιβι Σέλκε πληρώνει 3,20.

ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΟVER: Οι γηπεδούχοι φορτσάρουν για να προλάβουν τα πλέι οφ και προέρχονται από τρεις σερί νίκες με δύο εντυπωσιακά διπλά στις έδρες του Κάνσας και της Ουάσινγκτον. Σε εξαιρετική κατάσταση και οι Λος Άντζελες με 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και προέρχεται από θριάμβο επί της Σίτι με 5-1. Η ομάδα του Τζέραρντ προέρχεται από δέκα σερί οver στο πρωτάθλημα. Το οver θα είναι η επιλογή μας με τον Βοντολόφσκι (12 γκολ) των γηπεδούχων και τον Ρόμπι Κιν (15 γκολ) των φιλοξενούμενων να είναι από τους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος.

Δυάδα
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΛΕΙΨΙΑ  2  2,15
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΛΚΕ ΟVER  3,5  2,50


Δυάδα
ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΟVER  1,80
NTAΛΝΤΑΚ-ΛΙΜΕΡΙΚ  ΟVER  1,80
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΛΚΕ ΟVER  1,60

Δυάδα Αnytime Scorer
OYNION BEΡΟΛΙΝΟΥ-ΛΕΙΨΙΑ  ΣΕΛΚΕ   3,20
ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ   ΒΟΝΤΟΛΟΦΣΚΙ   2,75

*Οι αποδόσεις είναι από εταιρία στο διαδίκτυο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου