Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΑ Η ΜΠΑΓΕΡΝ...



Κουβαδάκι και χτες με τα γερμανικά παιχνίδια με το μοναδικό που πέσαμε να είναι η Λίμερικ... Δεν υπάρχει χρόνος για να τα αναλύσουμε καθώς σήμερα έχουμε δυνατά ματς και πολλές επιλογές.




NΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER: Αρκετά τυχερή η Άρσεναλ απέναντι στην Λίβερπουλ με τον Τσεχ να κάνει απίστευτες αποκρούσεις και τα δοκάρια να την σώζουν δύο φορές. Κονσιελνί και Μερτζεζάκερ έλειψαν την Δευτέρα και το πιθανότερο είναι και πάλι στο κέντρο της άμυνας να δούμε τους Γκάμπριελ και Τσάμπερς που είχαν πολλά θεματάκια...Η Νιουκάστλ ψάχνει ακόμα την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και έρχεται από το εντυπωσιακό 4-1 επί της Νορθάμπτον στο Λιγκ Καπ. Το οver του 1,80 θα είναι η επιλογή μας.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2: Καλή εμφάνιση στο Έμιρειτς όπου το 0-0 την αδικεί... για δεύτερο σερί ματς πάντως ακυρώνεται κακώς γκολ που πέτυχε η αντίπαλος της, έτσι το μηδέν γκολ παθητικό που έχει ουσιαστικά δεν ισχύει. Η Γούεστ Χαμ μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη της πρεμιέρας στην έδρα της Άρσεναλ απογοητεύει, αφού έχασε από Λέστερ και Μπόρνμουθ. Είναι απρόβλεπτη ομάδα της ταιριάζει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και έτσι θα παίξει στο Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ δεν έχει φορτσάρει και τα 9,00 στο διπλό αποτελούν ευκαιρία.

MΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ Χ2: Με αρκετή δόση τύχης η Μπάγερν πήρε την νίκη στην έδρα της Χοφενχάιμ, δείχνοντας πως ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα της. Ο τραυματισμός του Μπενατία, η τιμωρία του Μπόατενγκ και η επικείμενη πώληση του Ντάντε την αφήνει χωρίς κεντρικό αμυντικό, με αποτέλεσμα στην άμυνα να παίξε με τριάδα τους Τσάβι Αλόνσο, Αλάμπα και Ραφίνια. Η Λεβερκούζεν έρχεται με τα ψυχολογία στα ουράνια μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί της Λάτσιο που την έστειλε στους ομίλους του Champions League. Θα κοντράρουμε τους Βαυαρούς.

ΠΙΑΣΤ-ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ 1: Στην κορυφή της βαθμολογίας στην Πολωνία η Πιαστ με 5 νίκες σε 6 αγωνιστικές, ενώ τρέχει σερί με συνεχόμενες νίκες με τις δύο τελευταίες να είναι επί των δύο κορυφαίων ομάδων στη χώρα Λέγκια και Λεχ Πόζαν. Ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών που θα γεμίσουν το Μιέσκι Στάντιον. Η Γκόρνικ έχει τρεις ήττες και μια ισοπαλία μετά τις δύο νίκες που έκανε τις πρώτες αγωνιστικές και δείχνει ξεκάθαρα πως είναι ντεφορμέ. Το momentum μας οδηγεί στον άσο της Πιαστ στο 1,95.

ΧΕΡΑΚΛΕΣ-ΤΒΕΝΤΕ 1: Toπικό ντέρμπι με σχέσεις μίσους να υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τραγική η κατάσταση στην Τβέντε που τα οικονομικά προβλήματα έχουν οδηγήσει σε αφαίμαξη του ρόστερ... με αποτέλεσμα να έχει αποδυναμωθεί αισθητά αγωνιστικά, χωρίς νίκη και με τραγική αμυντική λειτουργία. Η Χέρακλες έρχεται από το εντυπωσιακό 6-1 στην έδρα της Καμπούρ και περιμένει με άγριες διαθέσεις στο Πολμαν Στάντιουμ τον Κατσικά... και τους συμπαίκτες του.

Μονό αποδεκτό
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΕΣ ΧΑΜ  2   9,00

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  Χ2  3,40

Τριάδα
ΠΙΑΣΤ-ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ  1   1,95
ΧΕΡΑΚΛΕΣ-ΤΒΕΝΤΕ  1  2,45
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ ΟVER  1,80

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου