Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΟΥΝ

Το καμάρι μας η Γούεστ Χαμ χτες έβγαλε σπουδαίο διπλό στο Άνφιλντ και μας πλήρωσε αυτό το τεράστιο 9,00. Αν δεν υπήρχε η ανύπαρκτη κόκκινη που πήρε η Νιούκαστλ στο 15' λογικά θα είχαμε βγάλει το οver και θα πληρωνόμασταν και την τριάδα μας αφού Χέρακλες και Πιαστ κέρδισαν εύκολα. Τέλος μπορεί η Μπάγερν να κέρδισε 3-0 όμως έβαλε δύο γκολ με πέναλτι...σε τραβηγμένες αποφάσεις, ενώ η Λεβερκούζεν στο 1-0 είχε δοκάρι και απίστευτο διπλό τετ α τετ με τον Κίσλινγκ. Γενικά η μέρα ήταν θετική... με μια πικρία όμως αφού θα μπορούσε να ήταν τέλεια. Ρισκάρουμε και σήμερα με τεράστιες αποδόσεις...




ΣΤΕΑΟΥΑ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ 2: Για την Βίτορουλ του Χάτζι τα είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, είναι η ομάδα με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας αλλά και η πιο φορμαρισμένη αυτή την στιγμή στην Ρουμανία με τέσσερις σερί νίκες, ενώ παραμένει αήττητη μετά από 8 αγωνιστικές. Από την άλλη η Στεάουα έχει ξεκινήσει την χρονιά με απίστευτη γκρίνια, το προπονητή Ραντόι να παραιτείται και τον περίεργο ιδιοκτήτη Μπεκάλι να μην κάνει δεχτή την παραίτηση. Την Πέμπτη το βράδυ έμεινε εκτός ομίλων Europa League αφού μπορεί να κέρδισε στην Νορβηγία με 1-0 την Ρόζενμποργκ αλλά είχε ηττηθεί με 3-0 στο Βουκουρέστι. Είχε προηγηθεί νωρίτερα ο αποκλεισμός στο Champions League από την Παρτιζάν. Στο Αρένα Νατσιονάλα η Στεάουα δεν έχει ακόμα νίκη φέτος... Το 9,50 που βρίσκουμε την νίκη για τα τρομερά μωρά του Χάτζι που έχουν άγνοια κινδύνου είναι τουλάχιστον υπερβολικό. Στον ΟΠΑΠ πάντως είναι πιο διαβασμένοι και έχουν το διπλό στο 5,60... τεράστια διαφορά.

ΡΟΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ: Κάκιστη εκκίνηση για τις δύο πιο σοβαρές διεκδικήτριες του τίτλου... αφού η Γιουβέντους γνώρισε ήττα σοκ στο Τορίνο από την Ουντινέζε, ενώ η Ρόμα έμεινε στο 1-1 στην Βερόνα με την πίεση να είναι μεγάλη και στα δύο στρατόπεδα. Φανερά ανέτοιμες και οι δύο, με τις μεταγραφές να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμα και για τους δύο(Ντιν η Ρόμα, Κουαδράδο η Γιούβε) και την διακοπή να έρχεται μια ήττα θα ήταν ότι χειρότερο... οπότε ίσως ένας συμβιβασμός στην ισοπαλία ίσως είναι το πιο πιθανό σενάριο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ G/G: Ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την περσινή εξαιρετική ομάδα έχει ο ΠΑΣ (Κοροβέσης, Χαρίσης) και επιθετικά έχει μεγάλη ποιότητα με τους Τσάβες, Ακόστα, Μανιά και Ίλιτς. Ο ΠΑΟΚ μετά την γκέλα της πρεμιέρας είναι αναγκασμένος να ψάξει την νίκη στους Ζωσιμάδες, περιμένουμε ματς με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Το γκολ-γκολ θα είναι η επιλογή μας.

ΜΟΝΑΚΟ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΟVER: H πρωταθλήτρια έχει ξεκινήσει στο ρελαντί με τρεις νίκες με μικρά σκορ (1-0, 1-0, 2-0) ,δείχνει πως δεν θα έχει αντίπαλο και φέτος στην Γαλλία. Οι Ντι Μαρία και Ιμπραϊμοβιτς βρίσκονται κανονικά στην αποστολή, δίνοντας επιθετική ορμή στην Παρί. Η Μονακό είναι απογοητευμένη από τον αποκλεισμό στα πλέι οφ του Champions League και φέτος έχει χάσει την αμυντική συνοχή που είχε πέρυσι. Το οver του 2,40 είναι ελκυστικό.

Δυάδα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ G/G  2,00
MONAKO-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ OVER  2,40

Moνό αποδεκτό
ΣΤΕΑΟΥΑ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ  2  9,50

Μονό αποδεκτό
ΡΟΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  Χ  3,20

* Η στήλη του Τsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου