Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ...




Μετά από ένα μέτριο ως κακό Σαββατοκύριακο σήμερα επιστρέφουμε με τέσσερις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League με τον δρόμο για τους ομίλους να είναι δύσβατος....Το γεγονός που πρέπει να ξεχωρίσουμε από το Σαββατοκύριακο είναι η φυσικά η πρώτη νίκη του Βενγκέρ επί του Μουρίνιο με την Άρσεναλ βα ξεκινά δυνατά την χρονιά.





AΠΟΕΛ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 2-3 ΓΚΟΛ: Πανέξυπνο παιχνίδι από τον ΑΠΟΕΛ στην Δανία όπου έδωσε χώρο και την κατοχή μπάλας στους Δανούς και χτύπησε δύο φορές στις αντεπιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο. Παρά την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που κατάφεραν οι πρωταθλητές Δανίας να μειώσουν στο τελικό 1-2 στο 88'. Πλέον η ομάδα του Ντομίνγκος Πασιέντζα πρέπει να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ. Η λογική λέει πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα αλλάξει την τακτική του θα προσπαθήσει να παγώσει τον ρυθμό και να πάει σε σβηστό ματς. Οι Δανοί είναι αναγκασμένοι κάποια στιγμή να ρισκάρουν αφού θέλουν τουλάχιστον δύο γκολ... Θα πηγαίναμε με το οver αλλά το πιθανότερο είναι να μην ανοίξει ο ρυθμός νωρίς οπότε τα 2-3 γκολ είναι καλύτερη επιλογή.

ΜΟΛΝΤΕ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ Χ: Απόλυτα μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης στο ζευγάρι μετά το 1-1 του πρώτου ματς στην Κροατία. Η Μόλντε αφού κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα στην συνέχεια είχε παθητικό ρόλο χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα από την Ντινάμο που έδειξε πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων. Οι Νορβηγοί στο πρωτάθλημα πραγματοποιούν κακή πορεία αφού βρίσκονται στην 7η θέση και έχουν ρίξει το βάρος στην Ευρώπη. Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, οι δύο ομάδες έδειξαν στο ίδιο επίπεδο το σενάριο της νέας ισοπαλίας και η παράταση έχει αυξημένες πιθανότητες και εκεί θα ποντάρουμε.

ΑΓΙΑΞ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ ΟVER: Η Ραπίντ έδειξε στο πρώτο ματς πως έχει ψυχή αφού κατάφερε να επιστρέψει από την κόλαση του 0-2 παρότι έπαιξε στο τελευταίο μισάωρο με αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Σάμπ. Το τελικό 2-2 δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον Άγιαξ που έδειξε πάντως αρκετές αδυναμίες όταν πιέστηκε στο δεύτερο ημίχρονο κάτι λογικό αφού δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Η Ραπίντ το Σάββατο πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Σάλτσμπουργκ στο ντέρμπι και πάει στο Άμστερνταμ με την ψυχολογία στα ύψη για να διεκδικήσει την πρόκριση. Η επιλογή μας θα είναι το οver αφού από το πρώτο ματς οι δύο ομάδες έδειξαν πως... έχουν το γκολ και οι Αυστριακοί είναι αναγκασμένοι να ψάξουν την νίκη.

ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 2-3 ΓΚΟΛ: Στο πρώτο ματς η Μονακό με ένα ξέσπασμα 11 λεπτών πέτυχε 3 γκολ και με το τελικό 3-1 πλέον μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την πρόκριση. Η τακτική των αντεπιθέσεων του Ζαρντίμ είχε απόλυτη επιτυχία και ο Πορτογάλος δύσκολα θα την αλλάξει και τώρα. Οι Γιούνγκ Μπόις έχουν ξεκινήσει κακά την χρονιά αφού στο πρωτάθλημα μετρούν τρεις ισοπαλίες τις τρεις πρώτες αγωνιστικές όλες με 1-1. Παιχνίδι αναμονής από τους γηπεδούχους... που κάποια στιγμή θα βρουν το κενό στην Ελβετική άμυνα. Θα πάμε με τα 2-3 γκολ και τελικό σκορ 2-0.

Δυάδα
ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ  2-3 ΓΚΟΛ  2,10
ΑΠΟΕΛ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ  2-3  ΓΚΟΛ  2,00

Δυάδα
ΑΓΙΑΞ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ  ΟVER   1,80
MOΛΝΤΕ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ  Χ   3,25

Ακριβές Σκορ
ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ  2-0  6,50
ΜΟΛΝΤΕ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ  1-1  6,00

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου