Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΕΜΙΡΕΪΤΣ


Η μέρα του παραλίγο ήταν η χτεσινή... Ξεκινήσαμε με το σκασμένο λάστιχο του Φέτελ στον τελευταίο γύρο, συνεχίσαμε με το χαμένο πέναλτι του Μέσι στο 25' (που να βγει το οver 3,5 μετά) και κλείσαμε το βράδυ με το κακώς ακυρωθέν γκολ της Χιχόν που όπως ακριβώς το περίμενα κοίταξε στα μάτια την...τραγική Ρεάλ. Ατρόμητος και Αντμίρα μόνο μας δικαίωσαν αλλά δεν ήταν αρκετά για να μας στείλουν ταμείο. Μπορεί η σημερινή μέρα να έχει επιλογές... όμως δύσκολα βγαίνουν σημεία με αξία.





ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2: Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 στο Αζερμπαϊτζάν απέναντι στην Καμπάλα, σε ένα ματς που σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να φύγει με την νίκη. Νέα δύσκολη έξοδος ακολουθεί στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό που έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με πέρυσι. Μαρτίνες, Μαλεζάς, Λαζάρ, Γοδόι, Μορένο αποτελούν παρελθόν ενώ ο Πορτογάλος Πόντες είναι ο νέος τεχνικός στην θέση του πετυχημένου Χάβου. Οι Πράσινοι έχουν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας λόγω των Ευρωπαϊκών ματς, ενώ η Μπέργκ και Νίνης είναι ξεκούραστοι αφού ο πρώτος αγωνίστηκε ως αλλαγή την Πέμπτη και ο Νίνης καθόλου. Το διπλό θα είναι η επιλογή μας αφού ο Παναιτωλικός εμφανίζεται αρκετά αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρυσι, ενώ καλές τύχες έχει και το under.

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟVER: Το ντέρμπι της αγωνιστικής με την Άρσεναλ να έχει φάει ήδη ένα χαστούκι στην πρεμιέρα από την Γούεστ Χαμ και δεν την παίρνει για άλλα στραβοπατήματα. Απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας έδειξε και πάλι αμυντικές αδυναμίες, επιθετικά όμως οι Σάντσες, Οζίλ πετούσαν φωτιές. Η Λίβερπουλ έκανε το 2 στα 2 με το δύσκολο 1-0 επί της Μπόρνμουθ, ενώ είχε προηγηθεί η απόδραση από το Μπριτάνια επί της Στόουκ με την γκολάρα του Κουτίνιο. Σε γενικές γραμμές δεν έπεισε αφού βγάζει με δυσκολία φάσεις επιθετικά, ενώ αμυντικά μπορεί να μην έχει δεχτεί γκολ όμως δεν έχει δεχτεί και σοβαρή πίεση μέχρις στιγμής. Η Άρσεναλ θα επιβάλλει τον δικό της γρήγορο ρυθμό στο Έμιρατες και δύσκολα θα αντέξουν οι αμυντικοί του Ρότζερς. Τα over του 1,80 θα κρατήσουμε.

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΖΕΝΙΤ 2: Από την πρώτη γκέλα της χρονιάς έρχεται η Ζενίτ που έχασε εντός έδρας από την Κράσνονταρ σε ένα ματς που ήταν πολύ κακή. Ο Βίλας Μπόας βρίσκεται υπό πίεση και δεν θέλει σε καμία περίπτωση νέα απώλεια βαθμών που θα αφήσει την ομάδα του πίσω σε σχέση με την ΤΣΣΚΑ που έχει το απόλυτο. Η Ρούμπιν προβληματίζει με 4 ήττες και μόλις μία νίκη ενώ έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Την Πέμπτη πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Εuropa League με το 1-1 στα Σκόπια απέναντι στην Ραμποντίνσκι. Ποντάρουμε στην ποιότητα της Ζενίτ που χρειάζεται απαραίτητα την νίκη.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β'-ΧΙΡΟΝΑ ΟVER: Oι μικροί Βάσκοι επέστρεψαν στην δεύτερη κατηγορία μετά από 20 χρόνια και από την διοίκηση αποφασίστηκε να χρησιμοποιήσει το Σαν Μαμές σαν έδρα.  Είναι δεδομένο πως η δεύτερη ομάδα του Μπιλμπάο είναι γεμάτη ταλέντο, άλλωστε είναι ο κύριος αιμοδότης της πρώτης ομάδας. Η Χιρόνα έχει και φέτος την άνοδο...αφού πέρυσι την έχασε στο τσακ... Το οver θα είναι η επιλογή μας.

Δυάδα
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  2  2,00
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ Β' -ΧΙΡΟΝΑ  ΟVER  2,25

Δυάδα
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΖΕΝΙΤ  2  1,75
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ   ΟVER  1,80

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην ARENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου