Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΜΙΛΑΝ...




Κάναμε την προσπάθεια μας χτες...Κολωνία και Αντάλιασπορ έμειναν στην ισοπαλία έτσι μόνο το οver της Λυών πέρασε και εύκολα μάλιστα αλλά χωρίς ευτυχή κατάληξη για μας, Μικρό το κακό αφού η χτεσινή ήταν μέρα μελέτης περισσότερο αλλά και αποφόρτισης...Με μεγάλα σημεία θα πάμε σήμερα, 7 επιλογές όλες σε αποδόσεις πάνω από 2,00, ενώ στο παιχνίδι μας έχουμε και 5 διπλά με αξία.




MIΛΑΝ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2: Μετά από ένα διάστημα με νίκες...η Μίλαν επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα με εντός έδρας ισοπαλία με την Αταλάντα να ακολουθεί η ήττα από την Γιουβέντους στο Τορίνο. Μαύρα σύννεφα και πάλι πάνω από το Μιλάνο με τον Μιχαϊλοβιτς να έχει πάρει ήδη μια φορά άφεση αμαρτιών από τον Σίλβιο... Η Σαμπντόρια έμεινε για 4η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη αφού ηττήθηκε στην έδρα της Ουντινέζε παρότι έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Μοντέλα. Η ομάδα της Γένοβας έχει μεγάλη ποιότητα και αδικείται από την βαθμολογία, μεσοεπιθετική γραμμή με τους Έντερ, Σοριάνο, Μουριέλ και τον Φερνάντο λίγο πίσω θα ήθελε πολύ να έχει η Μίλαν. Ο Μοντέλα με μια εβδομάδα δουλειάς παραπάνω είχε χρόνο να δουλέψει παραπάνω στο ψυχολογικό κομμάτι. Με την κατάσταση στην Μίλαν να είναι εύθραυστη...το διπλό του 6,00 είναι τεράστιο.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Οι γηπεδούχοι με μία νίκη σε όλο το πρωτάθλημα έρχονται από 4 ματς χωρίς να πετύχουν γκολ και παρά την έλευση του Στέφενς να μην μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση. Από την άλλη έχουμε την Γκλάντμπαχ που μοιάζει με τρένο, με 7 νίκες και 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα και το εντυπωσιακό 4-2 επί της Σεβίλλης την Τετάρτη σε ένα ματς που το τέλειωσε με 27 τελικές προσπάθειες...Το διπλό στο 2,25 είναι fair.

ANNOBEΡΟ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 2: Aπό την μία έχουμε την νεοφώτιστη Ίνγκλόσταλντ που εντυπωσιάζει με την πορεία της, βρίσκεται στην 7η θέση, έρχεται από μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της Ντάρμσταντ ενώ εκτός έδρας έχει μόλις 1 ήττα σε 7 ματς, έχοντας τις καλύτερες επιδόσεις μετά από Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Στα τελευταία δύο εκτός δεν έχασε κόντρα σε Σάλκε και Γκλάντμπαχ. Το Αννόβερο στην έδρα του έχει 5 ήττες και μόλις μία νίκη επί της Βέρντερ και το διπλό του 2,80 έχει αξία.

ΡΕΜΣ-ΡΕΝ 2: Απογοητεύει μετά το καλό ξεκίνημα η Ρεμς που μετρά 7 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις χτυπημένη και από τις πολλές απουσίες. Η Ρεν έχασε μεγάλη ευκαιρία νίκης στο 2-2 με την Μπορντό αφού στις καθυστερήσεις έχασε πέναλτι. Σε διαρκή άνοδο η ομάδα της Βρετάννης με εξαιρετικά στατιστικά εκτός έδρας όπου σε 7 ματς έχει μόλις μία ήττα στην πρεμιέρα από την Μπαστιά. Διπλό στο 2,60.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G:Ήττα με κακή εμφάνιση για τον Πανιώνιο στην έδρα της Ξάνθης (2-0) με τον Ουζουνίδη να προσπαθεί μέσα στην εβδομάδα να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του για να μην υπάρξει χαλάρωση. Μονό ικανοποιημένοι μπορούν να είναι στην Νέα Σμύρνη για την πορεία της ομάδας αφού παρότι έχουν το πιο νεανικό σύνολο φιγουράρουν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Σε 12 επίσημα ματς φέτος δεν έχει σκοράρει μόνο απέναντι σε 3 ματς. Νίκη ανάσα για τον ΠΑΣ το δύσκολο 2-1 επί της Καλλονής στους Ζωσιμάδες που έφερε την βαθμολογική αναρρίχηση (8η θέση). Προβληματισμός για την άμυνα αφού για ακόμη μια φορά δεν κράτησε το μηδέν, έχοντας δεχτεί γκολ στα 10 από τα 12 επίσημα ματς της σεζόν έχει με 20 γκολ παθητικό την δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Εκτός ο βασικός στην άμυνα Μιχαήλ. Ο ΠΑΣ παίζει αρκετά επιθετικά έχει βρει δίχτυα και στα 12 ματς που έδωσε φέτος, δέχεται όμως και εύκολα γκολ. Ο Πανιώνιος έρχεται από κακή εμφάνιση και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, άλλωστε η βαθμολογική του θέση του επιτρέπει να αγωνιστεί χωρίς άγχος. Περιμένουμε καλό ρυθμό ματς και το γκολ-γκολ στο 2,10 για δύο ομάδες που σκοράρουν εύκολα είναι υπερβολικό.

ATΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1(-1): Δεύτερο ματς με τον Δέλλα στον πάγκο για τον Ατρόμητο, δεύτερη σερί ήττα δεχόμενος γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Παρότι στάθηκε καλά ηττήθηκε με 1-0 στην Τρίπολη και πλέον το σημερινό ματς είναι κάτι παραπάνω από τελικός για την ομάδα του Περιστερίου. Σημαντικές επιστροφές στην αποστολή με τους Φυντανίδη, Πίτου Γκαρσία,Ούμπιντες, Γοδόι, Μπιτόλο να προπονούνται κανονικά. Παρά την καλή εμφάνιση ο Πανθρακικό γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ και έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς νίκη. Δεμένα τα χέρια του Ελευθερόπουλου που δεν έχει πολλές επιλογές ενώ στο σημερινό ματς δεν θα έχει στην διάθεση του και τους Ίγκορ, Βάλτερ, Μπαϊκάρα που είναι ότι πιο ποιοτικό διαθέτει μεσοεπιθετικά. Ο Ατρόμητος δεν έχει περιθώρια και η νίκη είναι μονόδρομος με τον Δέλλα να έχει γεμάτο οπλοστάσιο με τις επιστροφές, σε αντίθεση με τον Πανθρακικό που έχει προβλήματα επιθετικά που έτσι και αλλιώς έχει μεγάλο πρόβλημα (χειρότερη επίθεση με 6 γκολ). Με  τον άσο να πληρώνει ψίχουλα θα πάμε θα πάμε με το hadicap του ενός γκολ για τους γηπεδούχους αφού πιστεύουμε ότι η νίκη θα έρθει με παραπάνω από ένα γκολ διαφορά.

TOYΛΟΥΖ-ΝΙΣ 2: Προσπάθησα να βρω τον λόγο που η Τουλούζ δίνεται φαβορί...αλλά δεν τα κατάφερα.Μιλάμε για ομάδα που έχει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα και αυτήν από τον Αύγουστο, με 28 γκολ παθητικό έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, ο κόσμος δεν στηρίζει την προσπάθεια ζητώντας την απομάκρυνση του Αριμπαζέ ενώ ο βασικότατος στόπερ Κανά Μπιγίκ είναι εκτός. Από την άλλη έχουμε την εκπληκτική Νις που παίζοντας φουλ επίθεση κάνει εκπληκτική χρονιά έχοντας για μπροστάρη τον Μπεν Αρφά. Με 30 γκολ σε 14 ματς η ομάδα της Νίκαιας μετά και την χτεσινή ήττα της Λυών θέλει να ανέβει στην 2η θέση. Το διπλό σε αποδόσεις αουτσάιντερ απλά δεν γίνεται να μην παιχτεί.

Μονό αποδεκτό
ΜΙΛΑΝ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 2   6,00

Δυάδα
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  1 (-1)   2,20
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  G/G   2,10

Σύστημα 3-4
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  2  2,25
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ  2   2,80
ΤΟΥΛΟΥΖ-ΝΙΣ  2,90
ΡΕΜΣ-ΡΕΝ  2  2,60

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην εφημερίδα ΑRENA PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου