Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΣ

Ενωμένοι παρά την ήττα οι παίκτες της Ελπίς μετά την λήξη της αναμέτρησης

H Oλυμπιάδα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής του βορείου ομίλου της Γ'κατηγορίας στην Χαλκιδική, αφού υποχρέωσε την Ελπίς Βραστάμων στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μειώνοντας την διαφορά από την σημερινή της αντίπαλο που βρίσκεται στην πρώτη θέση στους 3 βαθμούς. Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, όμως είχε μεγάλο ενδιαφέρον και είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι με τις δύο ομάδες να παίζουν δυνατά και τις μονομαχίες να έχουν την τιμητική τους. Η Ελπίς ήταν ελαφρώς ανώτερη από  την αντίπαλο της όμως πλήρωσε το κακό ξεκίνημα όπου δέχτηκε και το γκολ, ενώ έχασε πέναλτι και είχε δοκάρι. Σε γενικές γραμμές η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη βαθμολογική απώλεια για την ομάδα της Ελπίς που κράτησε όμως το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με  την Ολυμπιάδα αφού στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με 3-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και άνοιξαν το σκορ με τον Μαρουκάκη στο 11'. Στο 16' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Παναγιώτη Μπουμπούρη, ενώ στο 28' ο Κώστας Γκρίλης αστόχησε σε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίς είχε την απόλυτη υπέροχη με την Ολυμπιάδα να δίνει χώρο προσπαθώντας να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση. Παρά την υπεροχή τους οι παίκτες της πρωτοπόρου δεν είχαν καθαρό μυαλό και δεν μετουσίωσαν την υπεροχή της σε καθαρές ευκαιρίες φτάνοντας στην αντίπαλη περιοχή κυρίως με γεμίσματα. Έτσι οι γηπεδούχοι άντεξαν σχετικά εύκολα στην πίεση και πήραν μια σπουδαία νίκη.




Η Ολυμπιάδα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 4-5-1, με τον Δρουγαλά κάτω από τα δοκάρια,τους Τσερτσίδη, Στεργιαρούδη στα άκρα της άμυνας και τους Χρηματόπουλο και Πολύχρο στο κέντρο. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Τσίτσος και Βασιλειάδης με τον Σαμαρά να κινείται λίγο πιο μπροστά τους. Δεξιά στην μεσαία γραμμή έπαιξε ο Καμπούρης και αριστερά ο Μουρέλης με τον Μαρουκάκη στην επίθεση. Όλες αλλαγές που έγιναν δεν άλλαξαν κάτι στην διάταξη.

Η Ελπίς του Φλέσσα παράταχτηκε με 4-2-3-1 με Καραβασίλη στο τέρμα τους Σταύρο Καρατζιοβάλη, Μελανδίνο, Γκλάβα και Αγγελή από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Αμυντικά χαφ ο Κεσίδης με  τον Μίχο και τον Γκρίλη μπροστά τους. Δεξιά στο κέντρο αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Μπουμπούρης και αριστερά ο Αρδάς με τον Θωμά να είναι ο μοναδικός επιθετικός. Με την αναγκαστική αλλαγή του Μίχου ο Φλέσσας που τον αντικατέστησε αγωνίστηκε ως δεκάρι με τον Γκρίλη να γυρίζει πιο πίσω.

Στο 7' ο Τσίτσος βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Καραβασίλη με τον τερματοφύλακα της Ελπίς να τον νικά και αντιδρά σωστά και στο σουτ του Καμπούρη που πήρε το ριμπάουντ.

οι παίκτες των γηπεδούχων πανηγυρίζουν
Στο 11' μπήκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Καμπούρη να κάνει ωραία σέντρα από δεξιά και τον Μαρουκάκη να εκμεταλλεύεται την κακή τοποθέτηση της άμυνας της Ελπίς για να ανοίξει το σκορ.

Στο 12΄ ο Μελαντίνος έκανε το λάθος στρώνοντας την μπάλα στον Σαμαρά το πλασέ  του όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

Άτυχος ο Μπουμπούρης
Στο 16' ο Αρδάς με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Παναγιώτη Μπουμπούρη η κεφαλιά του όμως χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ξεκάθαρη παράβαση από τον Χαριτόπουλο
Στο 28'ο Χρηματόπουλος στην προσπάθεια του να απομακρύνει βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο ρέφερι Σημαιάκης έδειξε την άσπρη βούλα ύστερα από υπόδειξη του επόπτη Κελάζογλου. Ο Κώστας Γκρίλης όμως αστόχησε από τα 11 βήματα στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο 72' ο Τσίτσος βγήκε μόνος απέναντι στον Καραβασίλη στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Το video της αναμέτρησης


ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Δρουγαλάς, ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΥ, Στεργιαρούδης, Χρηματόπουλος, ΤΣΙΤΣΟΣ, Καμπούρης, Βασιλειάδης (70' Φαρμάκης), Σαμαράς(46' Καϊάφας),  Μουρελής (73΄Ντάντος), Μαρουκάκης

ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΑΜΩΝ: ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, Σταύρος Καρατζιοβάλης, Γκλάβας, Μελανδίνος, ΑΓΓΕΛΗΣ, Μίχος(36΄Φλέσσας), Κώστας Γκρίλης, Κεσίδης(78΄Κοσμάς Μπουμπούρης), Παναγιώτης Μπουμπούρης, ΑΡΔΑΣ,Θωμάς.
*Με κεφαλαία οι κορυφαίοι σε απόδοση

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κυρίου Σημαιάκη που έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι. Στα ίδια επίπεδα και οι δύο επόπτες Κελάζογλου και Κεχαγιάς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΑΜΩΝ 1-0
ΣΑΡΤΗ-ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ  0-3  Α.Α.
ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  (ΣΗΜΕΡΑ)
ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ-ΚΡΗΜΝΗ  (ΣΗΜΕΡΑ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΑΜΩΝ  22
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 19
ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 15
ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ 13
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. ΧΑΛΚ.  10
ΚΡΗΜΝΗ 9
ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 9
ΣΑΡΤΗ -6

*Η ΕΛΠΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ -2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΡΗΜΝΗ ΜΕ -6

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO.




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου