Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΠΝΙΓΕΤΑΙ Η ΡΕΑΛ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ.



Τέτοια πανωλεθρία όπως την χτεσινή δεν είχαμε ξαναπάθει... 7 σημεία κανένα πιασμένο. Η ήττα είναι βαριά αλλά και πάλι όσες φορές και να τα ξαναείδα δεν άλλαζα κάτι στις επιλογές, όλες είχαν το σκεπτικό τους, ήταν σε εξαιρετικές αποδόσεις (πάνω από 2,00 όλες) και είχαν παικτική αξία...απλά δεν έκατσαν. Διαχείριση της ήττας λοιπόν ποντάροντας μετρημένα σήμερα, Τσέλσι, Εϊμπάρ και ένα οverακι, αυτά.




ΕΪΜΠΑΡ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1: Γλίτωσε από πατατράκ η Ρεάλ στην Ουκρανία...αφού ο υγιεινός περίπατος του 0-4 του 70'...παραλίγο να γίνει εφιάλτης με την Σαχτάρ να μειώνει σε 3-4. Μάταια ούρλιαζε ο Μπενίτεθ από τον πάγκο, αφού οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ κάνει μπαμ από χιλιόμετρα πως δεν τον γουστάρουν με το κλίμα στα αποδυτήρια να θυμίζει ψυχρό πόλεμο. Χωρίς άμυνα πάει η Βασίλισσα στο σημερινό ματς αφού οι Βαράν, Μαρτσέλο και Σέρτζιο Ράμος είναι εκτός, στο κέντρο άμυνας θα αγωνιστούν οι Νάτσο, Πέπε και στα δύο άκρα οι δύο δεξιοπόδαροι Ντανίλο και Καρβαχάλ. Οι Βάσκοι της Εϊμπάρ εντυπωσιάζουν με την φετινή τους πορεία, βρίσκονται στην 6η θέση έχοντας ηττηθεί μόνο από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Φοβερό πάθος, δύναμη, τρεξίματα και μεγάλη συνοχή ως ομάδα αντισταθμίζουν την όχι και τόσο μεγάλη ποιότητα του ρόστερ. Γήπεδο κλουβί το Ιπουρούα το μικρότερο της Πριμέρα...με τους χώρους που έχει ανάγκη η Ρεάλ για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των επιθετικών της να περιορίζονται αισθητά. Καμικάζι οι γηπεδούχοι θα δώσουν μεγάλη μάχη...κάτι που δεν νομίζω να έχουν διάθεση να κάνουν οι φιλοξενούμενοι...τουλάχιστον όσο είναι ο Μπενίτεθ στο πάγκο, ενώ τα κενά στην άμυνα είναι επίσης μεγάλο πρόβλημα. Σαν πολλά να μαζεύτηκαν για να αγνοήσουμε τον άσο του 7,50.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ 2: Λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Αγγλία έχοντας ηττηθεί μόνο από την Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Τσέλσι προσπαθεί με αργά βήματα να βγει από την κρίση...ίσως το ματς κλειδί για την πρωταθλήτρια για να σώσει την χρονιά είναι το σημερινό. Με νίκη κόντρα στην μισητή αντίπαλο και μάλιστα σε ένα γήπεδο που πέρυσι έφυγε δεχόμενη 5 γκολ αλλάζει τελείως την κατάσταση. Η Τότεναμ την Πέμπτη το βράδυ έδωσε απαιτητικό ματς στο Αζερμπαϊτζάν...5,000 μίλια μακριά. Ο Ποκετίνο ξεκούρασε 2-3 βασικούς όμως κούραση είναι δεδομένο πως θα υπάρχει, ενώ οι Λαμέλα, Αλί, Μπενταλέμπ και Τσαντλί είναι δεδομένο πως θα λείψουν.Ο Μουρίνιο σε τέτοια ματς μπορεί να γίνει...σατανικός, ο Ποκετίνο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής αλλά  ο Πορτογάλος έχει προβάδισμα σε ματς ειδικών συνθηκών. Διπλό λοιπόν που αγγίζει το 2,90.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟVER: Επιθετικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες με τον Πάκο Χέμεθ και Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι λάτρης της ασφυχτική πίεσης ψηλά που πνίγει τον αντίπαλο. Η Μπιλμπάο την Πέμπτη πέρασε από την έδρα της Άουγκσμπουργκ με τρομερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά και ταξίδεψε με ψυχολογία στην Μαδρίτη.  Η φιλοσοφία των δύο ομάδων μας οδηγεί στο οver.

Μονό αποδεκτό
ΕΪΜΠΑΡ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  1   7,50

Δυάδα
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ 2  2,90
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ  ΟVER  1,85



*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην  Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου