Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΑΜ ΤΗΣ ΣΕΦΙΛΝΤ ΚΑΙ Η ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΙ



O Mυστακίδης με το γκολ του στο 89' μας έστειλε στον κουβά αφού μας χάλασε τα 2-3 γκολ στο ματς της Μυτιλήνης. Η Νάπολι αν και δυσκολεύτηκε κέρδισε την Ίντερ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ νωρίτερα η Σασουόλο δεν έχασε από την Φιορεντίνα δεν έφτασε όμως και στην νίκη όπως θέλαμε... Κουβαδάκι είχε λοιπόν και χτες το μενού, συμπληρώνοντας έτσι ένα κάκιστο τετραήμερο για μας με αποκορύφωμα φυσικά το τραγικό Σάββατο... Σε εβδομάδα με πολλά ματς, με κύπελλα αλλά και εμβόλιμες αγωνιστικές σε ορισμένα πρωταθλήματα μπαίνουμε, με την σημερινή μέρα να σηκώνει ρίσκο... Ενώ Βιτορούλ και Πιαστ είναι ομάδες που πρωταγωνιστούν σε Ρουμανία και Πολωνία (2η) και (1η) θέση αντίστοιχα, παίζουν εκτός έδρας με μπάζα...και όμως βρίσκουμε τα διπλά τους σε αποδόσεις που φαγουρίζουν...






ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟVER: Από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Πανθρακικός με το διπλό στο Περιστέρι να κάνει αίσθηση, με πάρα πολλές αλλαγές στο σημερινό ματς ο Ελευθερόπουλος. Μια από τα ίδια και ο Ολυμπιακός Βόλου που μετά την ήττα από τα Χανιά την πρώτη αγωνιστική δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον θεσμό και ο Σούλης Παπαδόπουλος άφησε στο Βόλο 10 ποδοσφαιριστές και πήγε στην Κομοτηνή με 17 στην αποστολή. Ο άσος έχει πέσει στα τάρταρα από το αρχικό 2,20 πλέον στο 1,50... το οver όμως το βρίσκουμε στο ικανοποιητικό 2,20.

ΣΤΟΟΥΚ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ 2: Λιγκ Καπ με τις εκπλήξεις να είναι πάρα πολύ συχνές. Η Σέφιλντ είναι μια ιστορική ομάδα και έχει φέτος στόχο την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Αγωνιστικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση αφού έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 14 ματς και στον προηγούμενο γύρο κέρδισε εύκολα με 3-0 την Άρσεναλ (μας είχε πληρώσει) ενώ νωρίτερα είχε αφήσει εκτός και την Νιουκάστλ με διπλό στο Σεντ Τζέιμς Πάρκ. Η Στόουκ έχει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ αφού με μόλις 11 έχει την χειρότερη επίθεση στην Premier League. Γενικά η ομάδα του Χιουζ δυσκολεύεται όταν πρέπει να κάνει παιχνίδι, κάτι που σήμερα δεν μπορεί να αποφύγει παίζοντας με ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Ο καλύτερος αμυντικός και αρχηγός Σόουκρος θα λείψει όπως και ο βασικός αριστερός μπακ Πίετερς. Οι κουκουβάγιες δεν θα φοβηθούν ενώ θα έχουν μαζί τους και αρκετούς φανατικούς αφού το Σέφιλντ απέχει μόλις 74 χλμ. από το Στόουκ, το διπλό στο 5,00 θα είναι η επιλογή μας.

ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ 2 & ΟVER: H Bιτορούλ φέτος διεκδικεί τίτλο και βρίσκεται δίκαια στην δεύτερη θέση έχοντας γνωρίσει μόλις 3 ήττες στην σεζόν (Άστρα, Παντούρι, Στεάουα) κερδίζοντας σχεδόν όλα τα ματς που είναι στα μέτρα της. Ο πρόεδρος-προπονητής Χάτζι έχει δώσει στην ομάδα του επιθετική φιλοσοφία έχοντας με 38 γκολ την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και φυσικά τα περισσότερα οver. H Koνκόρντια παλεύει για την σωτηρία της, έχει τις χειρότερες επιδόσεις εντός έδρας, αφού σε 9 ματς έχει μαζέψει 8 βαθμούς μόνο έχοντας κάνει 5 ήττες. Η Βιτορούλ θα φύγει με το διπλό και ο συνδυασμός του με το οver πληρώνει 4,00. Άλλωστε οι δύο ομάδες έχουν παράδοση σε ματς με γκολ αφού από τα 9  ματς που έχουν κοντραριστεί τα 8 ήταν γκολ-γκολ.

ΓΚΟΡΝΙΓΚ ΖΑΜΠΡΖΕ-ΠΙΑΣΤ 2: Συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία στο πολωνικό πρωτάθλημα η Πιαστ που φιγουράρει στην κορυφή με 10 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Λέγκια, ενώ τρέχει σερί με 4 σερί νίκες έχοντας σκοράρει 12 γκολ σε αυτά τα ματς. Από την άλλη η Γκόρνιγκ φέτος απογοητεύει αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις μία νίκη μετά από 17 αγωνιστικές. Όταν βρίσκουμε την πρωτοπόρο σε αποδόσεις που αγγίζουν το 2,50 ενώ η αντίπαλος της είναι η ουραγός δεν γίνεται να μην ποντάρουμε.


ΛΟΡΙΑΝ-ΝΙΣ ΟVER: Oι δύο τους είναι μετά την Παρί οι δύο πιο παραγωγικές επιθέσεις του Σαμπιονά, η Νις έχει πετύχει 30 γκολ και η Λοριάν 24 με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Καμερουνέζο Μουκαντζό να έχει πετύχει τα 11. Η Λοριάν μετρά 12 γκολ-γκολ σε 15 ματς με την άμυνα της να δέχεται εύκολα γκολ. Η Νις έχει με 10 τα περισσότερα οver στο πρωτάθλημα και προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Τουλούζ σε ένα ματς που έπαιξε με 10 από το 30'. Υπάρχουν οι προυποθέσεις να δούμε ένα ανοιχτό ματς και το οver μας προσφέρεται στο 2,00.

ΑΝΖΕ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1: Αν θέλει η Παρί το ματς τελειώνει 0-3 στο χαλαρό...η ομάδα του Μπλαν έχει στεφτεί ήδη πρωταθλήτρια με 13 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Καέν έχοντας μόλις 2 ισοπαλίες σε 15 ματς. Το θέμα είναι ότι χωρίς πίεση είναι φυσιολογικό οι παίκτες της πρωταθλήτριας να μην παίζουν στο 100% να έχουν χαλαρότητα και να μην βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά σε τέτοια ματς όπως το σημερινό με την νεοφώτιστη Ανζέ... Εκεί λοιπόν θα ποντάρουμε όχι και τόσο μεγάλη όρεξη της πρωταθλήτριας αλλά και στο πάθος των γηπεδούχων. Παίζοντας σε κάθε ματς με το μαχαίρι στα δόντια η μικρούλα Ανζέ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας με 9 γκολ παθητικό την καλύτερη άμυνα μετά τα 8 γκολ που δέχτηκε η Παρί. Εντός έδρας μάλιστα μετρά 8 under σε ισάριθμα ματς έχοντας δεχτεί μόλις 3 γκολ...Με τρέλα λοιπόν ποντάρουμε σε αυτόν τον άσο του 11,50.

Μονό αποδεκτό
ΑΝΖΕ -ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  1   11,50

Δυάδα
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ  ΟVER  2,20
ΛΟΡΙΑΝ-ΝΙΣ  ΟVER   2,00

Μονό αποδεκτό
ΣΤΟΟΥΚ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ  2  5,00

Δυάδα
ΓΚΟΡΝΙΓΚ ΖΑΜΠΡΖΕ-ΠΙΑΣΤ 2   2,50
ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ-ΒΙΤΟΡΟΥΛ 2 & ΟVER   4,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου