Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

CIAO,ΙO SONO...TSATALAS



Δεν τα πήγαμε καλά χτες με τις γαλλικές μας επιλογές αφού η Παρί δεν έφαγε γκολ... ενώ οι δύο ισοπαλίες μας στην Β΄Γαλλίας δεν επιβεβαιώθηκαν. Προχωράμε σε ένα γεμάτο Σαββατόκυριακο με πάρα πολλές επιλογές. Επειδή από σήμερα το πρωί θα τρώω μακαρόνια στις πλατείες της Ρώμης η στήλη έχει γραφτεί από βράδυ Παρασκευής και περιλαμβάνει παιχνίδι τριημέρου... Ραντεβού λοιπόν ξανά την Τρίτη εύχομαι με πολλά κέρδη και φυσικά την Λάτσιο νικήτρια στο ντέρμπι της Κυριακής με την Μίλαν όπου θα βρισκόμαστε στο Ολίμπικο για την υποστηρίξουμε.

ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ


Η Φεντερίτσια και η Άμκαρ μας πλήρωσαν χτες σε μια μέρα που έτσι και αλλιώς δεν ήταν για πολλά-πολλά. Κλασικά σήμερα Παρασκευή συνήθως ασχολούμαστε με Γαλλία και Γερμανία αλλά σήμερα θα πάμε μόνο με τους Γάλλους που άλλωστε είναι και φίλοι μας τώρα τελευταία. Δύο γκολ-γκολ και 2 ισοπαλίες στην Β' κατηγορία είναι οι επιλογές μας.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΧΑΛΑΡΩΜΑ...


Με βασικούς κατέβασε ο Πελεγκρίνι  την Μάντσεστερ Σίτι χτες απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας έτσι ήρθε εύκολα η συντριβή των Λονδρέζων με τον Πάρντίου να κάνει rotation... Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στην δεύτερη ομάδα του Πανθρακικού έτσι το οver 3,5 δεν ήρθε ποτέ. Κουβάας λοιπόν χτες αλλά μικρό το κακό μετά τις νίκες των προηγούμενων ημερών. Χαλαρό ως ανύπαρκτο σήμερα το παιχνίδι μας... με τέσσερις επιλογές να χαμέ να λέγαμε, χαλάρωμα ενόψει Σαββατοκύριακου αλλά εβδομάδας με ευρωπαϊκά ματς που έρχεται. Ίσως προκύψει ευκαιρία στο live στα ματς του Ελληνικού κυπέλλου...όπως έγινε και χτες στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ Η ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ



Η Σέφιλντ βρήκε μπόσικη την Άρσεναλ της έριξε μια ωραία τριάρα και μας πλήρωσε αυτό το υπέροχο 8,00. Φαινόταν από τα πρώτα λεπτά τι θα ακολουθήσει αφού ο Βενγκέρ είχε ανάμικτη εντεκάδα (ρεζέρβες,βασικοί) όμως στο 5' βγαίνει τραυματίας ο Τσάμπερλεϊν, μπαίνει στην θέση του ο Γουόλκοτ για να βγει τραυματίας στο 18'... έ κάπου εκεί ήσουν σίγουρος ότι θα πληρωθείς με την Σέφιλντ. Στα υπόλοιπα τελικά ο Γκουαρντιόλα δεν έκανε πλάκα όταν έλεγε ότι το χτεσινό ήταν το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, κάτι που πέρασε και στους παίκτες του που στο πρώτο ημίχρονο ισοπέδωσαν την Βόλφσμπουργκ. Όσο για την Τσέλσι όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει σωτηρία. Σήμερα θα συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς με έκπληξη στο Λιγκ Καπ αλλά και μια δυάδα με γκολ.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΕΦΙΛΝΤ, Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΖΟΖΕ ΚΑΙ ΤA MIND GAMES ΤΟΥ ΠΕΠ




Συνεχίσαμε το καλό σερί και χτες αφού βγάλαμε τα 3 από τα 4 οver με την Λοκομοτίβ να μας τα χαλάει αφού δέχτηκε 2 γκολ από την Ροστόφ χωρίς να πετύχει...ή μάλλον σκόραρε και μάλιστα με τον Νιάς που θα μας πλήρωνε και την τριάδα των anytime scorer όμως ο ρέφερι της αναμέτρησης ανακάλυψε επιθετικό φάουλ... Δεν γκρινιάζουμε και συνεχίζουμε σήμερα με Λιγκ Καπ Αγγλίας και κύπελλο Γερμανίας.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

HANGOVER ΜΕ ΟVER...


Μετά τους κουβάδες πάντα έρχονται... οι καλές μέρες, απίστευτο πάρτι κάναμε χτες, δύο δυάδες με αποδόσεις των σημείων πάνω από 2,10 και μια τριάδα με τα οverakia το βράδυ στο MLS για το κερασάκι στην τούρτα. Το μοναδικό που μας έφυγε ήταν το διπλό της Σασουόλο... αλλά εκεί η Μίλαν χρειάστηκε σπρώξιμο. Στο 27' ανύπαρκτο πέναλτι και αποβολή και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ισοφαρίσαμε για να χάσουμε με γκολ στο 87'. Με την ψυχολογία στα ύψη σήμερα θα ασχοληθούμε με τέσσερα οverakia... Ηangover λοιπόν από το χτεσινό πάρτι με οver.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

O AΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΣ, ΟΙ ΦΟΡΤΣΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ




Η Γούεστ Χαμ έκανε και πάλι το θαύμα της μετά τις Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε και την Τσέλσι και μας πλήρωσε, βέβαια χρειάστηκε και λίγο σπρώξιμο από την διαιτησία γεγονός που έκανε τον Μουρίνιο να βγάζει αφρούς και να μπουκάρει στα αποδυτήρια των διαιτητών... ωραία σκηνικά. Στην δυάδα μπορεί η Ρεάλ να έκανε αυτό ακριβώς που περιμέναμε (παιχνίδι αντεπιθέσεων) και να πέρασε εύκολα από την έδρα της Θέλτα η Στόουκ όμως παρότι είχε την κατοχή μπάλας και πίεζε...άφηνε εκτεθειμένα τα νώτα της και η Γούοτφορντ την πλήγωσε άσχημα. Σε αντίθεση με τις λίγες χτεσινές επιλογές σήμερα υπάρχουν πάρα πολλές, με αποτέλεσμα να αφήσω πολλά σημεία εκτός παιχνιδιού. Για παράδειγμα έμειναν έξω τα οverakia στα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Πολωνία Λέγκια-Λεχ Πόζναν και Αυστρία Ραπίντ-Αούστρια, το διπλό της φορμαρισμένης Γιούνγκ Μπόις στην έδρα της Βασιλείας, ο άσος της Στρομγκόντσετ στην Νορβηγία και ο άσος της Φιορεντίνα επί της τρύπιας... αμυντικά Ρόμα. Πάμε να δούμε όμως τι κρατήσαμε:

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΥΤΑ...



Παραλίγο χτες να κάναμε τζακ ποτ με την τετραδούλα μας...αλλά μας τα χάλασε η Χόφενχαϊμ που παρότι ήταν καλύτερη και μετά την αποβολή στο 68' δέχτηκε στο τέλος το γκολ από το Αμβούργο. Μικρό το κακό έτσι και αλλιώς το παιχνίδι μας ήταν εντελώς χαλαρό...για αυτό και η τετράδα. Σήμερα αντίθετα θα είμαστε προσεκτικοί σε μια μέρα με πολλές επιλογές... αλλά θα επικεντρωθούμε μόνο σε 3 σημεία και το εντυπωσιακό είναι ότι δεν έχουμε επιλογή με γκολ (over,under, g/g).

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

MEΡΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ...



Aκόμη μια μέρα γεμάτη κουβά ήταν και η χτεσινή με το τριήμερο των Ευρωπαϊκών ματς να κλείνει με τον χειρότερο τρόπο... Ούτε ένα από τα 3 οverakia μας δικαίωσαν και βέβαια στην δυάδα με τους άσους ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 μετά από ένα μέτριο παιχνίδι. Για σήμερα το μενού έχει 4 επιλογές αλλά για πολύ χαλαρό παιχνίδι...με μια τετράδα έτσι απλά για να περάσουμε το βράδυ.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΔΥΝΑΤΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟΕΛ




Κατώτερη του αναμενόμενου η Παρί χτες, παρότι βρήκε την Ρεάλ λειψή δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό και παρότι είχε την κατοχή μπάλας πιο απειλητικοί ήταν οι Μαδριλένοι με το αμυντικό πλάνο του Μπενίτεθ να δουλεύει άψογα. Ούτε η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που έπρεπε για να βγάλει διπλό στην Ρωσία, ενώ στο οver μας στο Μάλμε-Σαχτάρ είχαμε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι. Γυρίζουμε σελίδα με το Europa League να έχει σήμερα ψωμάκι...

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ


Με μπόλικη δόση τύχης βγάλαμε ταμείο χτες αφού το 2-3 στο Άρσεναλ-Μπάγερν βγήκε στο 94'. Κακή προσέγγιση στο ματς του Ολυμπιακού κάναμε που ήταν ακριβώς το αντίθετο από ότι περιμέναμε... με τους πρωταθλητές Ελλάδας να μην επηρεάζονται από την απουσία του Καμπιάσο και να παίρνουν μια μεγάλη νίκη. Στους σκόρερ ενώ στο 5' είχαμε πιάσει τους δύο (Τζούμπα, Τσικαρίτο) ο Αζάρ δεν σκόραρε ποτέ ενώ ο Ενρίκεζ της Ντιναμό μπήκε στο 70'... Η χθεσινή ισοπαλία μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε με πιο καθαρό μυαλό σήμερα.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΔΑ...


Το πάλεψε ο ΠΑΣ στην Λεωφόρο βρήκε δίχτυα όπως σε όλα τα ματς που έδωσε αλλά προδώθηκε από τα εύκολα αμυντικά λάθη που έκανε με αποτέλεσμα να δεχτεί 3 γκολ σε κύρια σημεία. Ούτε η βραδινή δυάδα μας δικαίωσε με την Στόουκ να βγάζει διπλό στην Ουαλία αλλά να μην δέχεται γκολ ενώ η Σπόρτινγκ Χιχόν έμεινε στο 3-3 με την Γρανάδα σε ένα χορταστικό ματς. Τα αφήνουμε όλα πίσω καθώς σήμερα έχει Champions League και η μέρα προσφέρεται για καλό παιχνίδι αφού υπάρχουν σημεία για ποντάρισμα.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ Ο ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ




Ούτε χτες βρήκαμε τον δρόμο για το ταμείο με την τριάδα των γκολ-γκολ μας να χαλάει από την νίκη της Λειψίας επί της Μπόχουμ με 1-0, ενώ παρότι η Φενέρμπαχτσε του Περέιρα ήταν κακή κέρδισε έστω και με το ζόρι. Έχοντας μπροστά μας τριήμερο με ευρωπαϊκά ματς σήμερα θα είμαστε χαλαροί κυνηγώντας την έκπληξη στην Λεωφόρο.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥ**** (DICK MOVE)


To έχουμε ακούσει πολλές φορές ως έκφραση αλλά το έχουμε δει λίγες φορές να πραγματοποιείται στην κυριολεξία.Το γκολ με τον που*...  δεν μπαίνει συχνά και ο Γάλλος επιθετικός της Σεβίλλης Κέβιν Γκαμέιρο το κατάφερε στην χτεσινή αναμέτρηση με την Εϊμπάρ και μάλιστα το έκανε με μεγαλοπρέπεια γράφοντας το τελικό 1-1. Δείτε το dick move και το γκολ του Γκαμέιρο.

3 ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ, 2 ΟVER ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ



Tραγικός απολογισμός χτες με μηδέν στα 4 σημεία στις δυάδες και τις δύο εκπλήξεις μας να μην τα καταφέρνουν παρότι ότι προσπάθησαν. Συμπληρώσαμε από την Πέμπτη ένα κακό τριήμερο και θα προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε σήμερα κάνοντας παιχνίδι με τα γκολ...

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ


Φοβερά πράγματα χτες στο AEL FC ARENA στον αγώνα της Λάρισας με τον Εργοτέλη. Οι κρητικοί είχαν ανοίξει το σκορ και ο άτυχος Κούρτης έκανε το λάθος να τραυματιστεί...και να χρειαστεί να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου με την βοήθεια του φορείου. Οι τραυματιοφορείς έκαναν άψογα την δουλειά τους... αφού κατάφεραν να τον ρίξουν κάτω δύο φορές και στο τέλος να τον πετάξουν κάτω όπως όπως. Για την ιστορία να πούμε πως η Λάρισα κέρδισε το παιχνίδι με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΑΓΙΚΑ Ο ΚΛΟΠ


Και μάγος να ήτανε δεν θα μπορούσε να μεταμορφώσει την Λίβερπουλ με τρεις προπονήσεις...
H Ντιναμό το πάνω χέρι... και τέτοια χτες πάρε μια τριάρα από την Σαχτάρ, πάει και το αήττητο 38 ματς στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Κιέβου και εμείς βέβαια πήγαμε μεγαλοπρεπή κουβά. Δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω με τα χτεσινά... Πάντα τα ματς των εθνικών ομάδων φέρνουν προβλήματα στις μεγάλες ομάδες που έχουν πολλούς διεθνείς αφού είναι δύσκολο να ξαναβρούν ρυθμό μετά από ένα δεκαήμερο. Έτσι σήμερα θα ρισκάρουμε ...κοντράροντας Παρί και ΤΣΣΚΑ ενώ δεν γίνεται να αγνοήσουμε τις απουσίες του Λίβερπουλ παρά το ντεμπούτο του Κλοπ...

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Η ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Στα τρία γκολ σταμάτησαν χτες στην Χιλή Κομπρεσάλ και Αουντάξ Ιταλιάνο, έτσι βγάλανε το οver όπως συνηθίζουν όχι όμως και το οver 3,5 που θέλαμε εμείς. Ούτε η βραδινή δυάδα μας στην Βραζιλία μας πλήρωσε, αποδείχτηκε λοιπόν πως κακώς ασχοληθήκαμε χτες. Έχοντας πέσει ήδη με τα μούτρα στην μελέτη ενόψει Σαββατοκύριακου σήμερα θα ασχοληθούμε με 3 σημεία χωρίς να φορτσάρουμε...

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ENA OVER ME TΡΟΜΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ...




Και όμως η δυάδα Ντάλας και Πιερικός πλήρωσε...μόνο το οver στο Παλμέιρας-Πόντε Πρέτα μας τα χάλασε. Για λίγα πράγματα είναι το σημερινό πρόγραμμα με ματς από Φιλανδία, Βραζιλία, Χιλή... πρωταθλήματα που δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος και είναι δύσκολο να βρούμε σημεία που να ξεχωρίζουν.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΧΓΡΟΝΙΣΜΟΣ


Στο video που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε ένα μικρό μέρος της προπόνησης των πιτσιρικάδων της γαλλικής Μετς. Σαν σε χορογραφία και με τρομερό συγχρονισμό οι νεαροί ποδοσφαιριστές χρησιμοποιούν της λεγόμενες senseball, μια μέθοδο προπόνησης που έγινε γνωστή από την εταιρία Cogi Training και θεωρείται ήδη ως επανάσταση στην προπονητική. Χρησιμοποιείται από την Μίλαν, την Άντερλεχτ, την εθνική Βελγίου και φυσικά την Μετς.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΛΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΠΡΕΒΕΖΗΣ...



Νωθρή εμφάνιση από την Αργεντινή που έμεινε στο 0-0 με την Παραγουάη και μας στέρησε ένα καλό ταμείο με την τριάδα μας. Αφήνουμε πίσω τα ματς των εθνικών ομάδων που θα μας απασχολήσουν ξανά σε ένα μήνα, σήμερα θα κάνουμε ένα περίεργο συνδυασμό...με επιλογές από Βραζιλία, ΜLS, Football League αλλά και Γ' εθνική. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν η δυάδα με το διπλό του Πιερικού επί του Αχέροντα Καναλακίου στην Πρέβεζα και τον άσο του Ντάλας επί του Βανκούβερ;

TO AΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΒΕΛΓΩΝ


Το Βέλγιο με  την νίκη με 3-2 επί του Ισραήλ σφράγισε την πρόκριση στην τελική φάση του Euro της Γαλλίας κατακτώντας την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο. Οι red devils με τις επιδόσεις του ανέβηκαν και στην πρώτη θέση της ειδική βαθμολογίας της FIFA. Μετά την λήξη της αναμέτρησης κανένας από τους 50.000 και πλέον οπαδούς που κατέκλεισαν το Κινγκ Μποτουάν στις Βρυξέλλες δεν αποχώρησε αφού ακολούθησε ένα ξεχωριστό σόου από το πασίγνωστο δίδυμο DJ της ηλεκτρονικής μουσικής με καταγωγή από το Βέλγιο, Dimitri Vegas& Like Mike. Οι Βέλγοι διεθνείς πήραν μέρος στο σόου... Δείτε video από το ξεχωριστό πάρτι.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

MΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ




Το πάλεψε η Ουκρανία απέναντι στους αναπληρωματικούς των Ισπανών, μόχθησαν, έτρεξαν, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά ήταν εκνευριστικά άστοχοι στην τελική προσπάθεια ενώ και ο Ντε Χέα είχε μερικές εκπληκτικές αποκρούσεις. Μικρό το κακό αφού και οι Σλοβάκοι πήγαν σε run and gun παιχνίδι στο Λουξεμβούργο και το τελικό 4-2 μας έστειλε στον κουβά. Σήμερα έχουμε την τελευταία πράξη στα προκριματικά του Euro με τους τρεις τελευταίους ομίλους για να μας μείνουν στο μόνο τα μπαράζ τον άλλο μήνα. Εκτός από το Euro θα ασχοληθούμε και με Λατινική Αμερική με τα προκριματικά του Μουντιάλ που μας προσφέρουν ωραία ματς για ξενύχτι...ειδικά το ντέρμπι του Ειρηνικού Περού-Χιλή αναμένεται να έχει πολύ ξύλο.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ



Τελείως λάθος εκτίμηση κάναμε χτες για την Αλβανία μπορεί να μην έχει ποιότητα αλλά σε τέτοια ματς όπως το χτεσινό αυτό που μετράει είναι το κίνητρο και οι Αρμένιοι απλά δεν κατέβηκαν καν στο γήπεδο, φαινόταν πως δεν είχαν καμία όρεξη να χτυπήσουν το ματς...Αν ο Ρόις κατάφερνε να πετύχει ένα γκολ στις 4 απίστευτες ευκαιρίες που έχασε δεν θα μας πείραζε καθόλου αφού θα είχαμε βγάλει μια βαρβάτη τριάδα... Πάμε στα σημερινά που έχουν και μεγάλο ενδιαφέρον, με το ματς στο Κίεβο να έχει μεγάλο ενδιαφέρον...μόνο όμως για τους Ουκρανούς.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ



Κάναμε και την ήττα μας χθες με την Ουαλία να γνωρίζει την ήττα τελικά στην Βοσνία αλλά και την Τσεχία να μην φέρνει γκολ-γκολ για πρώτη φορά μετά από 8 ματς στα προκριματικά. Σήμερα το πρόγραμμα μοιάζει καλύτερο και με περισσότερες επιλογές.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΕΝΙΤΣΑ Η ΟΥΑΛΙΑ




To απόλυτο κάναμε χτες με το διπλό της Αυστρίας που σκύλιασε να το βγάλει αν και αδιάφορη, την δυάδα με τα 2-3 γκολ της Αγγλίας και το διπλό και under 3,5 της Ρωσίας...ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν η δυάδα των σκόρερ (11,00 απόδοση) με Αρναούτοβιτς και Τζούμπα. Όπως ακριβώς και χτες δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα, ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε την ίδια ευστοχία με χτες.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ



Πιστέψαμε ότι οι διεθνείς μας θα βγάλουν αντίδραση...αλλά αποδείχτηκε πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Το οver πάντως του 3,50 βγήκε εύκολα, ενώ μας πλήρωσε και δυάδα με τις ισοπαλίες στο ημίχρονο σε Αλβανία και Πορτογαλία. Με θετικό πρόσημο η χτεσινή μέρα λοιπόν, σήμερα το πρόγραμμα είναι κακό και γεμάτο με φαβορί σε αποδόσεις ψείρες. Το μοναδικό σημείο που ξεχωρίζει είναι το διπλό της Αυστρίας και αυτό με επιφύλαξη γιατί έχει προκριθεί, αν παίξει στα ίσια μπορεί να φτάσει άνετα στην νίκη.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ...



Οι επιλογές μας στο σύστημα της Κυριακής μπορεί να μην μας έκαναν την χάρη, το πάλεψαν όμως αφού τόσο η Έβερτον, Σαμπντόρια και Ατλέτικο έμειναν στην ισοπαλία και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερες από τους αντίπαλους. Ταμείο βέβαια πήγαμε με την δυάδα Παλέρμο οver και το οver 3,5 στο γερμανικό ντέρμπι, σκασμένος έμεινα και με το γκολ-γκολ που δεν βγήκε στην Τούμπα για να πάρουμε ακόμα μια δυάδα. Σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλή κατάσταση τις τελευταίες δέκα μέρες, πήραμε τις ανάσες που χρειαζόμασταν και επιστρέφουμε από σήμερα μέχρι την Τρίτη με τα ματς των εθνικών.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

TSATALIES #Vol 1

Κάθε Δευτέρα θα προσπαθούμε να δούμε την αγωνιστική δράση μέσα από την δικιά μας ματιά... Ότι ξεχωρίσαμε, τα καλύτερα γκολ, τα πιο περίεργα... Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε:

PREMIER LEAGUE 

Ξεκίνημα με το ντέρμπι (στα χαρτιά) ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Βενγκέρ ξεπέρασε γρήγορα το σοκ της ήττας από τον Ολυμπιακό και καθάρισε το ματς στο πρώτο 20λέπτο έχοντας δαιμονισμένο ρυθμό. Χτύπησε στις αδυναμίες της Γιουνάιτεντ με τον Φαν Χάαλ να κάνει το λάθος να βάλει δύο αργούς χαφ στο κέντρο (Κάρικ, Σβάινσταϊγκερ) με αποτέλεσμα το γρήγορο transition game της Άρσεναλ σε συνδυασμό με την ταχύτητα της επιθετικής τριάδας του Βενγκέρ (Σάντσες, Γούολκοτ, Οζίλ) να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα. Στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού οι κανονιέρηδες έμοιαζαν με δύο ταχυτήτων πάνω κόντρα στην ανήμπορη να αντιδράσει ομάδα του Μάντσεστερ. Οι αλχημείες με τους ακραίους μπακ Άσλεϊ Γιάνγκ, Βαλέντσια, ο Νταρμιάν αριστερά...δεν αρμόζουν σε ομάδα με την αίγλη των μπέμπηδων και ο Φαν Χάαλ πληρώνει την απόφαση του να μην αγοράσει κεντρικό αμυντικό...
Χαρακτηριστική φωτογραφία..

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ....


Σε μια μέρα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον περίεργη... καταφέραμε να πάμε ταμείο και να την κλείσουμε θετικά. Στρομσγκόστερ και Γαλατασαράι έβγαλαν τα διπλά που περιμέναμε, ενώ και η τρύπα της άμυνας της Τσέλσι παρέμεινε για να βγει εύκολα το οver (έχει χάσει την μπάλα ο Μουρίνιο....). Το ανεξήγητο έγινε στο Αγρίνιο αυτό το 0-4 στο 30' δεν χωνεύεται εύκολα... Σήμερα είναι η μέρα του άντρα, μετρήστε ντέρμπι... Έβερτον-Λίβερπουλ, Άγιαξ-Αϊντχόβεν, Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν-Ντόρτμουντ, Ατλέτικο-Ρεάλ, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ, Μίλαν-Νάπολι. Θα ποντάρουμε στα 4 από αυτά....

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΑΖΕΙ ΠΙΣΩ Η ΤΣΕΛΣΙ




Ήταν δεδομένο πως θα ερχόταν και η ήττα...άλλωστε την περιμέναμε για αυτό και παρά τα πολλά ματς την Πέμπτη περιορίσαμε αρκετά το παιχνίδι μας. Όσον αφορά το ματς της Τούμπας ο Τούντορ δεν έπαιξε στα ίσια την Ντόρτμουντ...πήγε να το κλέψει το ματς (το παραδέχτηκε άλλωστε) για αυτό δεν είχαμε πολλά γκολ. Για τα 100 μαλακισμένα που χάλασαν την όμορφη βραδιά...τι να πει κανείς; H βλακεία είναι ανίκητη και το έργο του Σαββίδη θα είναι δύσκολο, μακάρι να καταφέρει να απομονώσει τους ηλίθιους.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

AΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Κιτρινίζει η Τούμπα...
Το σερί ταμείων συνεχίστηκε και χτες για έκτη σερί μέρα. Βέβαια χρειάστηκε και τύχη για να βγάλουμε τα 2-3 γκολ στο Ατλέτικο-Μπενφίκα... ενώ μπορεί το οver της Παρί στην Ουκρανία να βγήκε στο 90' όμως με το σκορ να είναι 0-2 από το 24' και τις απίστευτες ευκαιρίες που είχαν χαθεί θα ήταν άδικο να το χάναμε... Επίσης βγάλαμε και το σκοράκι στο Μάντσεστερ Γ.- Βόλφσμπουργκ με το 2-1 να πληρώνει 8,00. Όσο για  την Μάλμε το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε πάρα πολύ να σπάσει το φράγμα των 500 γκολ και το κατάφερε. Με το momentum να είναι μαζί μας συνεχίζουμε με ρίσκο στις επιλογές μας από το Europa League.