Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

10 ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ...


Γκολ έμφραγμα χτες από την Κροτόνε στο 93' για να μας χαλάσει την βαρβάτη τριάδα μας...ελπίζω όσοι ακολουθήσατε να πήρατε κάτι με το Cash Out αν προλάβατε. Η σημερινή μέρα πραγματικά βγάζει πάρα πολλά σημεία...έχω ανάλυση για 11, θα παίξω τα 10 και άφησε με το ζόρι στην άκρη άλλα 3-4. Πραγματικός χαμός, χρειάζεται πολλή σκέψη για το τι θα κρατήσετε, διαβάστε τις αναλύσεις και κρατήστε αυτά που σας κάνουν... Το τέρας είναι η Χέρτα.





XEΡΤΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1: H Nτόρτμουντ έρχεται από κακή εμφάνιση φτάνοντας στην νίκη επί της Ίνγκλολσταντ με πόνο και πολύ σπρώξιμο, αφού ακυρώθηκε κακώς γκολ των φιλοξενούμενων, δεν τους δόθηκε πέναλτι ενώ και το πρώτο γκολ ήταν οφσάιτ. Γενικότερα έδειξε μεγάλη δυσκολία κόντρα στην σφιχτή άμυνα της νεοφώτιστης. Εξαιρετική άμυνα παίζει και η Χέρτα που εντός έδρας έχει μία μόλις ήττα και έχει δεχτεί μόλις 7 γκολ. Αμφίβολος ο Ρόις.  Τουλάχιστον υπερβολικό το 6,50 στον άσο όταν κοντράρετε ο τρίτος με τον δεύτερο.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟVER: H Mπάγερν κατεβαίνει χωρίς στόπερ αφού οι Μποάτενγκ, Τσάβι Μαρτίνεθ, Μπενατία είναι τραυματίες και ο Τασκί που αποκτήθηκε για να τους αντικαταστήσει...τραυματίστηκε και αυτός. Αλάμπα, Κίρμιχ, Μπαντστούμπερ και Λαμ. Επιθετικά πάντως με Μίλερ, Λεβαντόφσκι, Ντάγκλας Κόστα και Ρόμπεν στην ενδεκάδα είναι μια χαρά. Η Λεβερκούζεν είναι φύση επιθετική ομάδα και το ματς μας προδιαθέτει για πολλά γκολ με το οver στο 1,70 να είναι αρκετό.

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 2: Τεράστια νίκη την Τετάρτη για την Αμπερντίν που με το 2-1 κόντρα στην Σέλτικ μπήκε για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου. Τρέχει σερί 12 ματς χωρίς ήττα και εκτός έδρας έχει 7 νίκες σε σε 11 ματς. Η Σεντ Τζόνσον αγνοεί την νίκη στα τελευταία 5 και έρχεται από αποκλεισμό στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ από την Χιμπέρνιαν και είναι γεμάτη απογοήτευση, αφού είχαν ποντάρει πολλά στον θεσμό. Με την φόρα και τον ενθουσιασμό που έχει η Αμπερντίν θα πάμε με το διπλό του 2,00.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ-ΕΪΜΠΑΡ ΟVER; H Ατλέτικο μετράει πληγές από την ήττα στο Καμπ Νου, τιμωρημένοι οι Χουανφράν, Φελίπε Λούις, Γκοντίν οι 3 από τους 4 βασικοί στην άμυνα δηλαδή, ενώ και ο αναπληρωματικός Σάβιτς είναι αμφίβολος. Η Εϊμπάρ παίζει χωρίς άγχος βρίσκεται στην 8η θέση, παίζει ανοιχτά με 5 σερί οver...έχοντας δεχτεί και 7 γκολ στα τελευταία 2 ματς. Στο 1,95 του οver θα ποντάρουμε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1: Η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό τον άφησε για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα που μαζί με τα ματς του Κυπέλλου φτάνει στα 10 ματς χωρίς νίκη. Η εμφάνιση πάντως κόντρα στους Πράσινους ήταν θετική και η διοίκηση παρά τα αρνητικά αποτελέσματα θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Παράσχου. Προσπάθησε κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αστέρας το τελικό 1-1 τον άφησε ικανοποιημένο. Στο πρώτο ματς με τον Τερεζόπουλο στον πάγκο ήρθε η νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού ένα αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε αφού είχε κορυφαίο τον τερματοφύλακα Μπαντή. Γεμάτοι απουσίες η αποστολή των Αρκάδων με τους Γκοϊάν, Γιάννου, Ιγκλέσιας, Λούι, Τορμένα, Κοσίζτκι, Φούντα να είναι εκτός. Κακό πρόσωπο εκτός έδρας με ήττες σε 10 ματς. Ο Πλατανιάς ψάχνει την νίκη, έχει βελτίωση στα τελευταία ματς και βρίσκει τον Αστέρα σε μεταβατική περίοδο, με υπηρεσιακό προπονητή, πολλές απουσίες και μια μόνιμη αφέλεια  στα εκτός έδρας ματς. Το μόνο που μας προβληματίζει για τον άσο είναι το γεγονός πως σε 9 ματς κόντρα στον Αστέρα ο Πλατανιάς έχει 2 ισοπαλίες και 7 ήττες...ας κάνει σήμερα την πρώτη του νίκη.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1: Αδικείται ξεκάθαρα από την ήττα στην Τρίπολη ο Λεβαδειακός που έκανε εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Μπαντή. Οι Βοιωτοί ενισχύθηκαν σημαντικά με τους δανεικούς Ατζαγκούν, Μπεν και θέλει επιστροφή στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές. Καταδικαστικό ήταν το 0-1 στην Κομοτηνή από τον Πανιώνιο για τον Πανθρακικό που πλέον ψάχνει ένα θαύμα για να καταφέρει να σωθεί. Αρνητικό το ντεμπουτό του Χατζηνικολάου. Η διοίκηση πάντως προσπαθεί και χτες ανακοίνωσε την απόκτηση του Φωτάκη. Δεν σκοράρει στα τελευταία 5 ματς. Ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας στις δύο ομάδες με τον ενισχυμένο Λεβαδειακό να θέλει την νίκη για να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση και μπορεί να την πάρει κόντρα στον ψυχολογικά πεσμένο Πανθρακικό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ G/G: Ενθουσιασμός στον Παναθηναϊκό που αναδείχτηκε πρωταθλητής στις μεταγραφές  με το τελευταία αυτή του Λέτο. Σερί με 4 νίκες και 1 ισοπαλία τρέχουν οι Πράσινοι που δείχνουν να έχουν βρει τα πατήματα τους με τον Στραματσιόνι. Σημαντικές απουσίες στην άμυνα αφού οι Κουτρουμπής, Τελάντερ, Σάντσεθ είναι εκτός και ο Μέστο αμφίβολος. Θα απουσιάσουν και Μπουμάλ, Aμπντέντ, Μπέργκ. Πιθανό σχήμα με τον Εσιέν στο κέντρο άμυνας. Επιτέλους νίκη για την Ξάνθη με το 2-0 επί του Ηρακλή να είναι το πρώτο τρίποντο μετά από 8 αγωνιστικές. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νιέτο που πέτυχε και τα 2 γκολ. Εμφανώς βελτιωμένη επιθετικά η ομάδα του Λουτσέσκου που έχει βρει δίχτυα στα 6 από τα 7 τελευταία ματς που έδωσε. Τα 5 από αυτά ήταν και γκολ-γκολ. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με προβληματική άμυνα και η ανεβασμένη Ξάνθη θα έχει την ευκαιρία να πετύχει έστω ένα γκολ. Το να σκοράρουν και οι δύο το βρίσκουμε σε αποδόσεις πάνω από 2,00 και έχει αξία.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ  Χ: Εξαιρετικές ομάδες και οι δύο πραγματοποιούν αξιόλογη πορεία με την Γουέστ Χαμ να είναι στην 6η θέση και την Σαουθάμπτον ακριβώς από κάτω της με 5 βαθμούς λιγότερους. Οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους όμως με την Σαουθάμπτον να έχει να δεχτεί γκολ 4 ματς θα πάμε με την συμβιβαστική ισοπαλία.

ΣΑΛΚΕ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟVER : Δεν θα ακουμπούσαμε το ματς αν δεν βρίσκαμε το οver στο 1,85 που για μένα είναι ευκαιρία. Πρόκειται για δύο ομάδες που διεκδικούν θέση στην τετράδα, έχουν μείνει πίσω και θέλουν νίκες ενώ αποδεδειγμένα έχουν εξαιρετική επιθετική λειτουργία, Η παράδοση λέει πως τα 14 από τα 16 τελευταία μεταξύ τους ήταν οver.

MΠΟΛΟΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G:  Γειτονικό ντέρμπι. Η Μπολόνια έχει 6 οver στα 7 τελευταία στην έδρα της με τα 5 να είναι γκολ-γκολ και οver 3,5, ενώ σήμερα θα της λείψουν τρεις βασικοί στην άμυνα. Η Φιορεντίνα θέλει να διατηρήσει την 3η θέση και θα ψάξει την νίκη, αμυντικά όμως της λείπει σταθερότητα. Το γκολ-γκολ στο 2,00 θα το κρατήσουμε.

ΤΖΕΝΟΑ-ΛΑΤΣΙΟ 1: Παρότι η Τζένοα ξεκούρασε 3-4 βασικούς δυσκόλεψε αρκετά την Γιουβέντους από την οποία έχασε με 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 4  αγωνιστικές, δείγμα πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εντός έδρας είναι η δύναμη της αφού έχει μαζέψει τους 17 από τους 24 βαθμούς της. Η Λάτσιο έχασε εύκολα από την Νάπολι, με τις απουσίες να μην λείπουν και πάλι αφού εκτός είναι οι Καντρέβα, Μάτρι, Μπίγλια, Ράντου, Κίσνα, Ονάζι, Ντε Φράι, Μπίσεβατς...Κάκιστο το κλίμα σε όλα τα επίπεδα με τους οπαδούς να κάνουν ρατσιστική επίθεση στον Κουλιμπαλί της Νάπολι. Εκτός έδρας έχει 6 ήττες σε 11 ματς, ενώ στην Γένοβα μετρά 4 σερί ήττες τα προηγούμενα χρόνια. Στο 2,60 έχει αξία ο άσος.

Μονό αποδεκτό
ΧΕΡΤΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  1  6,50

Σύστημα 2-3
ΤΖΕΝΟΑ-ΛΑΤΣΙΟ 1  2,60
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ X 3,60
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  1  2,30

Τριάδα
ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G  2,00
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ  ΟVER  1,72
ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ  2  2,10

Tριάδα
ΣΑΛΚΕ-ΒΟΛΣΜΠΟΥΡΓΚ  ΟVER  1,85
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ  G/G  2,25
ATΛΕΤΙΚΟ-ΕΪΜΠΑΡ  ΟVER  2,00

*Πουλάκι έμεινε ο Λεβαδειακός στο 1,60...δεν αξίζει πλέον η απόδοση, μόνο στο live αν ανέβει.

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου