Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ



Η Γουέστ Χαμ πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου...αλλά στην παράταση και μας έστειλε στον κουβά, αφού παρότι ήταν ανώτερη από την Λίβερπουλ δεν κατάφερε να την λυγίσει στα 90 λεπτά. Παρόμοιο το πρόγραμμα και σήμερα με αναμετρήσεις κυπέλλου.




ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2: Στο πρώτο ματς η Γουέστ Μπρομ αυτοκτόνησε αφού δέχτηκε δύο φορές την ισοφάριση από την Πιτέρμπορο που βρίσκεται δύο κατηγορίες πιο κάτω. Μετά την ήττα από την Νιουκάστλ το Σάββατο η διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού έπεσε στο +6, χωρίς να ανησυχεί ακόμα τουλάχιστον... Το κύπελλο αποτελεί ευκαιρία διάκρισης και κόντρα στην ντεφορμέ Πιτέρμπορο μπορεί να διορθώσει το λάθος του πρώτου ματς, άλλωστε ο δρόμος για τους 8 είναι ανοικτός αφού στον επόμενο γύρο περιμένει η Ρέντινγκ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2: Το 0-0 του πρώτου αγώνα κάνει τις πιθανότητες πρόκρισης μοιρασμένες. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε εντός έδρας ήττα σοκ από την Ξάνθη και δεν πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο σημερινό ματς, αντίθετα ο Ατρόμητος μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ έρχεται ψυχολογικά ανεβασμένος. Το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν είναι και για τους δύο αφού το κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος μετά την μέτρια πορεία που πραγματοποιούν στο πρωτάθλημα. Ο Δέλλας δεν θα πάρει ρίσκα αφού ξέρει πως αν δεχτεί γκολ δύσκολα θα πάρει την πρόκριση. Οι Πράσινοι όμως με την επιστροφή των Μπεργκ, Τελάντερ, Μέστο, Αμπντέντ και Εσιέν στην ενδεκάδα έχουν την ποιότητα να φύγουν με την νίκη πρόκριση από το Περιστέρι. Άλλωστε οι Πράσινοι εκτός έδρας με τον Στραματσιόνι στον πάγκο αποδίδουν καλύτερα αφού μετρούν 4 σερί νίκες.

ΧΕΪΝΤΕΧΑΪΜ-ΧΕΡΤΑ 2: H Xέρτα πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, βρίσκεται στην 3η θέση της Bundesliga και εντυπωσιάζει με την αμυντική της προσήλωση και την συγκέντρωση της στο παιχνίδι. Στο κύπελλο έχει την ευκαιρία να φτάσει στα ημιτελικά αφού η Χέιντεχαϊμ είναι εμπόδιο που μπορεί να ξεπεράσει, άλλωστε έχει τρεις προκρίσεις σε έδρες ομάδων της δεύτερης κατηγορίας για να φτάσεις ως εδώ, ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή Νταρντάι ο θεσμός αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ομάδας του Βερολίνου με τον τελικό να γίνεται στην έδρα της. Δεν είναι κάτι σπουδαίο οι γηπεδούχοι αφού βρίσκονται στην 8η θέση στην Β' κατηγορία και μετράνε 4 σερί εντός έδρας ήττες. Σε αποδόσεις πάνω από 2,00 έχει αξία το διπλό.

ΜΠΟΧΟΥΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ 2 & UNDER 3,5: Η Μπόχουμ φιλοδοξεί σε άνοδο, όμως βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και θα χρειαστεί να βελτιωθεί στον δεύτερο γύρο που ξεκίνησε καλά πάντως με το εντός έδρας 2-0 επί της Φράιμπουργκ. Με 18 γκολ παθητικό έχει την 3η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και σύμφωνα με τον κόουτς Φέρμπεϊκ δεν φοβούνται την Μπάγερν... Ο Γκουαρντιόλα θα έχει και πάλι προβλήματα στην άμυνα και όπως έδειξε και κόντρα στην Λεβερκούζεν δεν έχει φορτσάρει ακόμα...καθώς περιμένει την έναρξη του Champions League. To διπλό σε συνδυασμό με το να μπουν λιγότερα από 4 γκολ στο 2,20 μοιάζει δίκαιη λύση.



Σύστημα 3-4
ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΙΤΣ   2  2,10
ΧΕΪΝΤΕΧΑΪΜ-ΧΕΡΤΑ   2  2,15
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  2  2,25
ΜΠΟΧΟΥΜ-ΜΠΑΓΕΡΝ  2 & UNDER 3,5  2,20

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Αrena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου