Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΟΥΜΕ...


Eντάξει χτες χτυπήσαμε την πόρτα της γκαντεμιάς για τα καλά...δύο τριάδες χαμένες για ένα σημείο, Παναθηναϊκός γκολ-γκολ και Λεβερκούζεν οver ενώ στο σύστημα πιάσαμε τον Πλατανιά...και χάσαμε την Τζένοα αλλά και την ισοπαλία της Γουέστ Χαμ, ενώ και η Χέρτα έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Ντόρτμουντ.  Το ξεπερνάμε και συνεχίζουμε, αφού υπάρχουν επιλογές...σήμερα.



ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2: Η Άρσεναλ δείχνει τάσεις αυτοκτονίας... αγνοεί την νίκη στα τελευταία 4 και βρίσκεται στο -8 από την κορυφή. Στο 0-0 με την Σαουθάμπτον είχαμε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τους παίκτες τους Βενγκέρ. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Λέστερ και χρειάζεται την νίκη για να μείνει κοντά της. Η Μπόρνμουθ έρχεται από μεγάλη νίκη στην έδρα της Πάλας και θέλει να κρατήσει το σερί της για να μείνει πάνω από την ζώνη. Εντός έδρας πάντως δυσκολεύεται περισσότερο. Μust win παιχνίδι για τους Κανονιέρηδες...ο Βενγκέρ κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο από την Λέστερ και δεν νομίζω πως θα μείνει για τέταρτο σερί ματς χωρίς γκολ, το διπλό στο 2,00 θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. Χ: Η Τσέλσι επί Χίντινγκ είναι αήττητη αλλά με πολλές ισοπαλίες, λίγα πράγματα έχουν αλλάξει από όταν έφυγε ο Μουρίνιο και παίζει απλά υποφερτά. Κανένας εφικτός στόχος στο πρωτάθλημα με το κύπελλο και το Champions League να είναι αυτά που την ενδιαφέρουν. Σημάδια ζωής στην Γιουνάιτεντ με τις νίκες επί Ντέρμπι και Στόουκ σκοράροντας από 3 γκολ στο καθένα. Με μπροστάρη τον Ρούνεϊ οι μπέμπηδες δείχνουν ανεβασμένοι. Οι δύο Ολλανδοί τεχνικοί στην κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες τους...θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με τον βαθμό και είναι πιθανό να δούμε μια συμβιβαστική ισοπαλία.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΚΟΛΩΝΙΑΣ-ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ ΟVER: Δεν έχουμε σοβαρές σχέσεις με την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας...αλλά αυτό το οver δεν γίνεται να μην παιχτεί στο 1,95. 17 οver σε 23 ματς η Φορτούνα και 10 σε 11 εντός έδρας, 16 οver σε 23 ματς η Χόλσταϊν Κιέλ, που έρχεται από 7 οver στα τελευταία 8.

NAΠΟΛΙ-ΚΑΡΠΙ ΟVER 3,5: Η Νάπολι συνεχίζει το βιολί της με συνεχόμενες νίκες να έχουν φτάσει στις 7, σκοράρει ακατάπαυστα και έχει φτάσει τα 52 γκολ σε 23 ματς. Τελευταίο εμπόδιο πριν το μεγάλο ντέρμπι στο Τορίνο με την Γιουβέντους την επόμενη αγωνιστική η μικρούλα Κάρπι, που παλεύει με πάθος για την σωτηρία αν και είναι δύσκολο να τα καταφέρει. Παίζει πάντως επιθετικά και έχει βρει δίχτυα στα 8 από τα 9 τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με το οver 3,5 θα πάμε.

Δυάδα
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ-ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ ΟVER  2,05
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2  2,00

Δυάδα
ΝΑΠΟΛΙ-ΚΑΡΠΙ  ΟVER  3,5  2,20
TΣΕΛΣΙ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  Χ  3,30

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου