Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΔΥΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


Όταν ο Μαρκόφσκι δεν σκοράρει σε κενή εστία στο πρώτο τέταρτο...κάπου εκεί καταλαβαίνεις πως δεν θα έχουμε αίσιο τέλος, η αστεία κόκκινη που δίνει στον Παναιτωλικό στο 50' έδεσε ακόμα πιο πολύ τον κουβά μας. Μικρό το κακό άλλωστε δεν είχαμε επενδύσει και πολλά... Ούτε σήμερα το πρόγραμμα προσφέρεται για το κάτι παραπάνω.




ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟVER 3,5: Προημιτελικός κυπέλλου με την αναμέτρηση να είναι νοκ άουτ.  Η Στουτγκάρδη ξεκίνησε εντυπωσιακά τον δεύτερο γύρο έχοντας 3 στα 3 με εξαιρετικές εμφανίσεις και επιθετικό ποδόσφαιρο με 9 γκολ. Με τις δύο ισοπαλίες και μία νίκη που είχε και πριν την διακοπή έχε φτάσει αήττητο 6 αγωνιστικών με 4 σερί νίκες. Στο +5 από την ζώνη πλέον, έχοντας την 4η καλύτερη επίθεση πίσω από Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ με 31 γκολ, αλλά και την χειρότερη άμυνα με 41 γκολ παθητικό μαζί με την Βέρντερ. Εκεί πρέπει να βελτιωθεί και άλλο αφού δέχεται εύκολα γκολ. Μπλοκαρισμένη έδειξε για δεύτερο σερί ματς η Ντόρτμουντ που έμεινε στο 0-0 με την Χέρτα στο Βερολίνο ενώ είχε προηγηθεί η τυχερή νίκη επί της Ίνγκολσταντ. Έτσι πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην βαθμολογία δεν μπορεί να βλέπει παραπάνω...αφού βρίσκεται στο -8 από την Μπάγερν και στο +10 από την τρίτη θέση. Κύπελλο και Europa πλέον είναι ο μεγάλος στόχος. Οι δύο τους είναι οι ομάδες με τα περισσότερα οver 3,5 στο πρωτάθλημα αφού μετρούν από 13 σε 20 αγωνιστικές και αυτή θα είναι η επιλογή μας, ενώ με περισσότερο ρίσκο θα πάμε και στο οver 5,5 στο 6,00.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1: Για τέταρτη φορά φέτος οι δύο ομάδες συναντιούνται με φόντο μια θέση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Η Γουέστ Χαμ έχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα με συνολικό σκορ 5-0, ενώ στο πρώτο ματς πήρε εύκολα το 0-0 στο Άνφιλντ. Το Σάββατο τα σφυριά γνώρισαν την ήττα στο Σαουθάμπτον παρότι είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα για 30 λεπτά. Αυτοκτονία για την Λίβερπουλ παρότι βρέθηκε με 2-0 μπροστά στο σκορ, δέχτηκε την ισοφάριση στα τελευταίο δεκάλεπτο από την Σάντερλαντ με τα σημάδια της κούρασης να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Οι reds έχουν δώσει 12 ματς σε 40 μέρες έχοντας αγώνα κάθε 3 μέρες...ενώ έχουν και παρά πολλές απουσίες. Έχοντας μπροστά τους τον τελικό του League Cup και το Europa ίσως το FA Cup πλέον περνάει σε δεύτερη μοίρα. Η Γούεστ Χαμ έχει αποδείξει φέτος την ποιότητα και ο άσος στο 2,55 θα μπει στο παιχνίδι μας.

Δυάδα
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  ΟVER 3,5  1,90
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  1  2,55

Μονό αποδεκτό
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  ΟVER  5,5  6,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου