Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΘΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠ;

Πραγματική σκακιέρα οι ημιτελικοί του Champions League


Πέσαμε μέσα χτες με τις δυσκολίες είχε ο Ζιντάν...έστω και άλλης φύσης με το σκισμένο παντελόνι του. Ματς τακτικής, με καθόλου θέαμα αλλά εδώ που έχουμε φτάσει αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα...και επειδή η Σίτι στην Μαδρίτη θα σκοράρει πιστεύω πως θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση. Σπουδαίο ματς στην Μαδρίτη με τον Γκουαρντιόλα να μετρά δύο σερί αποκλεισμούς στα ημιτελικά από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα...λέτε να την πάθει τώρα και από την Ατλέτικο;



ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ G/G: Με το γνωστό παθιασμένο στυλ της η Ατλέτικο έριξε στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα και βρήκε θέση στα ημιτελικά του Champions League. O Σιμέονε έχει περάσει στο 100% το δικό του DNA στην ομάδα του και κάθε ματς μοιάζει με μια ξεχωριστή μάχη για αυτούς. Φοβερό πάθος, ασταμάτητο τρέξιμο, μπόλικη τακτική, ψυχολογία πολεμιστή είναι τα όπλα των ροχιμπλάνκος. Η Μπάγερν το τελευταίο διάστημα κάνει απλά τα απαραίτητα...δεν δείχνει ικανή να φορτσάρει, κερδίζει οριακά, με την Γιουβέντους ήταν τυχερή, η Μπενφίκα την έφτασε στα όρια της. Οι παίκτες των Βαυαρών ξέροντας πως ο Γκουαρντιόλα φεύγει...δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ματώσουν για πάρτι του και στο Βιθέντε Καλντερόν δεν την βγάζουν καθαρή αν δεν ματώσουν... Στην Ατλέτικο θα λείψει ο Γκοντίν, τεράστια απώλεια γιατί ο Ουρουγουανός είναι κάτι παραπάνω από ηγέτης στην άμυνα. Παιχταράδες οι Χιμένες και Ερνάντεζ...όμως μικρή εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο. Η πρόκριση πιθανότατα να κριθεί στις λεπτομέρειες...δεν είναι φαβορί η Μπάγερν. Η απουσία του Γκοντίν είναι κομβική και λογικά ένα γκολ θα βρουν οι Λεβαντόφσκι-Μίλερ, δύσκολα θα μείνουν άσφαιροι οι μαχητές του Σιμεόνε. Πρώτη επιλογή το γκολ-γκολ στο 2,05, και στην συνέχεια το 2-1 για σκορ μου κάνει κλικ.


ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ-ΤΙΓΚΡΕΣ ΟVER: Τελικός του Champions League Βορείου Αμερικής με τις δύο ομάδες του Μεξικού να έχουν φτάσει ως εδώ. Στο πρώτο ματς η Κλαμπ Αμέρικα κέρδισε με 2-0 και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου που δίνει εισιτήριο και για το Μουντιάλ Συλλόγων. Η Τίγκρες όμως δεν θα τα παρατήσει εύκολα, έχει από τα καλύτερα ρόστερ στο Μεξικό με τον Γάλλο Ζινιάκ βέβαια να ξεχωρίζει. Περιμένουμε μάχη και το οver στο 2,10 θα είναι η επιλογή μας.

ΓΚΡΕΜΙΟ-ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ 1: Πρώτο ματς στους 16 του Copa Libertadores και θα ποντάρουμε στην δυνατή έδρα των Βραζιλιάνων που έχουν και μεγαλύτερη εμπειρία από την Ροζάριο. Στο Πόρτο Αλέγκρε η Γκρέμιο είναι αήττητη στην διοργάνωση για δέκα ματς με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Ροζάριο στην Αργεντινή έχει μία νίκη στα τελευταία 7 ματς και είναι φανερά σε κακή κατάσταση. Στο 2,10 ο άσους για τους Βραζιλιάνους.

NIOY ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΟVER: Η Νιου Γιορκ Σίτι δεν έχει νίκη στα τελευταία 6 ματς και ο κόουτς Πατρίκ Βιεριά βρίσκεται υπό πίεση αφού στην ομάδα του έχει τους Ιραόλα, Βίγια, Πίρλο, Λάμπαρντ (τραυματίας). Προβληματική η άμυνα αφού δέχεται συνέχεια γκολ...Το Μόντρεαλ του Ντρογκμπά έρχεται από την ήττα στο ντέρμπι του Καναδά από το Τορόνο και θέλει άμεσα επιστροφή στις νίκες. Παιχταράδες στις δύο ομάδες, ανάγκη για νίκη και το οver στο 1,70 είναι συμπαθητικό.

Μονό αποδεκτό
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ  G/G  2,10

Aκριβές Σκορ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ  2-1  13,00

Τριάδα
ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ-ΤΙΓΚΡΕΣ ΟVER  2,10
ΓΚΡΕΜΙΟ-ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑ 1  2,10
NIOY ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΟVER 1,70

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου