Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΛΟΠ




Και όμως χωρίς τον Γκοντίν με δίδυμο στην άμυνα Σάβιτς, Xιμένες η Ατλέτικο κράτησε στο μηδέν τους Βαυαρούς. Εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο...καθώς στο δεύτερο έμεινε πολύ πίσω. Στο 50-50 πλέον η πρόκριση με το δεύτερο ματς στο Μόναχο να αναμένεται επικό... Στοιχηματικά πήγαμε στον κουβά αφού περιμέναμε από την ομάδα του Γκουαρντιόλα να σκοράρει. Ούτε στην μεταμεσόνυχτια τριάδα βρήκαμε στόχο. Εuropa League σήμερα και οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα την Βιγιαρεάλ.





BIΓΙΑΡΕΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1: Η Λίβερπουλ έφτασε εδώ με επικό τρόπο...ίσως μαγικό αφού το 4-3 επί της Ντόρτμουντ ήταν ένα παραμυθένιο ματς. Επειδή όμως τα παραμύθια δεν γράφονται τόσα συχνά η σοβαρότητα της Βιγιαρεάλ...μας οδηγεί στον άσο. Το κίτρινο υποβρύχιο έχει απίστευτη σταθερότητα μέσα στην σεζόν, είναι ένα απίστευτα ισορροπημένο σύνολο, βρίσκεται με άνεση στην 4η θέση της Primera. Στην Ευρώπη είναι αήττητη 11 ματς και στο Μαδριγάλ μετρά φέτος 6 νίκες σε 6 ματς έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Έχει φτάσει 2 φορές στα ημιτελικά χωρίς να καταφέρει να προκριθεί όπως και στο  Champions League με το χαμένο πέναλτι του Ρικέλμε. Η Λίβερπουλ από την άλλη είναι μια ομάδα σε φάση δημιουργίας...με τον Κλοπ να προσπαθεί να βάλει τα θεμέλια, έχει τεράστιες μεταπτώσεις στην απόδοση της, ενώ έχει και πολλές απουσίες. Οριγκί,  Χέντερσον, Τσαν και ο ντοπαρισμένος Σακό είναι εκτός. Πρόβλημα στην άμυνα όπου θα παίξει δίπλα στον Λόβρεν ένας από τους Σκρτελ και Κόλο Τουρέ, ενώ και στα χαφ το δίδυμο Μίλνερ-Λούκας δεν είναι και ότι καλύτερο, αφού πρόκειται για έναν πρώην εξτρέμ που έγινε χαφ και για ένα Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ που είναι κάτι παραπάνω από soft. Ποντάρουμε σε μια ομάδα που ξέρει θέλει μέσα στο γήπεδο. Στο Μαδριγάλ φέτος λύγισαν Ατλέτικο, Ρεάλ, Νάπολι, Λεβερκούζεν και η Μπαρτσελόνα πήρε με το ζόρι ισοπαλία...Θα το προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο και θα ποντάρουμε στην Βιγιαρέαλ να φτάσει ως την κατάκτηση του τροπαίου αφού αν περάσει την Λίβερπουλ, ούτε η Σαχτάρ ούτε η φετινή Σεβίλλη είναι ομάδες που μπορεί να φοβηθεί.

ΣΑΧΤΑΡ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Σεβίλλη παρά την μετριότητα που έχει από την αρχή της φετινής χρονιάς βρίσκεται στα ημιτελικά της...αγαπημένης της διοργάνωσης με στόχο την τρίτη σερί κατάκτηση της. Εκτός έδρας έχει απίστευτα κακές επιδόσεις με μία νίκη σε 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σαχτάρ με τον πολύπειρο Λουτσέσκου στον πάγκο έφτασε μέχρι εδώ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Γεμάτο έμπειρους παίκτες το ρόστερ των Ουκρανών, που μπορεί να έχουν αποδυναμωθεί όμως έχουν ακόμα όμως επιθετικά τους Λατινοαμερικάνους που μπορούν να κάνουν την διαφορά.Ομάδες με καλές επιθέσεις, όσο τακτική και να έχει το ματς δύσκολα θα μείνει χωρίς γκολ, οπότε θα στραφούμε στο σύνολο 2-3 γκολ.

Δυάδα
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  1  2,50
ΣΑΧΤΑΡ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2-3 ΓΚΟΛ   1,95

Κατάκτηση Europa League
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  5,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου