Σάββατο 30 Απριλίου 2016

MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Η ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ



Η Βιγιαρεάλ μας δικαίωσε απόλυτα την ΄Πέμπτη απέδειξε την ποιότητα της μέσα στο χορτάρι, είχε την υπομονή και επικύρωσε την ανωτερότητα της στις καθυστερήσεις...στην Ουκρανία όμως μας τα χάλασαν αφού βάλανε ένα γκολ παραπάνω από ότι έπρεπε. Μπροστά μας έχουμε γιορτινές μέρες και αναγκαστικά το στοίχημα περνά σε δεύτερη μοίρα. Το παιχνίδι μας θα είναι διημέρου και με μόλις 4 σημεία. Να περάσατε καλά και να φάτε με μέτρο...νέα στήλη ξανά μάλλον την Τρίτη εκτός αν βρεθεί χρόνος και σημεία την Δευτέρα.



ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2: Ο Γκουαρντιόλα έχει μπει σε μπελάδες...μετά την ήττα στην Μαδρίτη και με την ρεβάνς να είναι την Τρίτη αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο σημερινό ματς. Η Γκλάντμπαχ εκτός έδρας έχει μεγάλο κόμπλεξ φέτος, όμως κόντρα στην Μπάγερν έχει βρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Πέρυσι ισοπαλία και διπλό στο Μόναχο και φέτος νίκη στον πρώτο γύρο. Τα Πουλάρια παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο καίγονται για την νίκη κυνηγούν την τετράδα και champions league και βρίσκουν την Μπάγερν να έχει το μυαλό της αλλού. Διπλό στο 8,00.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1: Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη για την Νιουκάστλ, Αισθητή βελτίωση στα τελευταία ματς όπου πήρε ισοπαλία από Σίτι και Λίβερπουλ και κέρδισε την Σουόνσι. Η Κρίσταλ Πάλας πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα είναι άνετη με +8 βαθμούς από την ζώνη. Ζωής και θανάτου το ματς για τους γηπεδούχους, θα έπρεπε να πληρώνει παραπάνω ο άσος από το 1,95 αλλά θα κάνουμε τα στραβά μάτια.

ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ (-3)-ΚΑΜΠΟΥΡ 1: Η Αϊντχόβεν ισοβαθμούν με τον Άγιαξ στην κορυφή και ο τίτλος θα κριθεί στην διαφορά τερμάτων και αυτή την στιγμή δύο αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται 6 γκολ πίσω... Κόντρα στην ουραγό και υποβιβασμένη Καμπούρ έχει μοναδική ευκαιρία να πλησιάσει. Άσος με χάντικαπ 3 γκολ θα είναι η επιλογή μας στο 2,30, θέλουμε δηλαδή νίκη με 4 γκολ και πάνω. Στον πρώτο γύρο η Αϊντχόβεν κέρδισε 6-0.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2: Η Γουέστ Μπρομ μπορεί να κράτησε στην ισοπαλία την Τότεναμ την Δευτέρα...όμως η αλήθεια είναι πως βρίσκεται σε διακοπές το τελευταίο διάστημα αφού έχει οριστικοποιήσει την παραμονή της. Η Γουέστ Χαμ κυνηγά ακόμα και τετράδα όμως τουλάχιστον μια θέση στo Εuropa League την δικαιούται. Διπλό για τα Σφυριά.

Μονό αποδεκτό
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ  2  7,00

Τριάδα
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ  1  2,00
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2  2,05
ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ(-3)-ΚΑΜΠΟΥΡ  1  2,30

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου