Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΛΕΓΚΙΑ



Λίγα και καλά τα σημεία μας το Σαββατοκύριακο...τριάδα με απόδοση κοντά στο 9,00 ενώ και η Γκλάντμπαχ λίγο έλειψε να κάνει το μπαμ στο Μόναχο. Οι γιορτινές μέρες δεν  τέλειωσαν ακόμα...όμως και η αγωνιστική δράση συνεχίζεται  με αμείωτους ρυθμούς. Σήμερα θα  ασχοληθούμε με δύο  τελικούς κυπέλλου σε Πολωνία και Ρωσία.


ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΛΕΓΚΙΑ 2: Tελικός κυπέλλου  στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας. Η Λέγκια έρχεται από ήττα που την έριξε στην 2η θέση και πλέον κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο  από την Πιαστ.  H Λεχ Πόζναν κάνει κάκιστη χρονιά, βρίσκεται στην 7η θέση και  για να σώσει  την χρονιά  θέλει το τρόπαιο. Η Λέγκια είναι η έμπειρη του τελικού και φέτος είναι ανώτερη και με μεγαλύτερη ποιότητα από την αντίπαλο της, ενώ θα  μπει αφυπνισμένη αφού έρχεται από χαστούκι.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΖΕΝΙΤ G/G: Tελικός κυπέλλου στο Καζάν. Ομάδες με φοβερές αρετές από την μέση και  μπροστά. Εδώ και 7 χρόνια ο τελικός στην Ρωσία έρχεται  οver χωρίς να έχουν παίξει ξανά οι δύο τους αφού τελευταία φορά συναντήθηκαν  το 2002. Από ένα γκολ το έχουν...

ΤΣΕΛΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟVER: Στην Τσέλσι....βρήκαν κίνητρο  να κόψουν οριστικά το όνειρο τίτλου της μισητής Τότεναμ.Στους  Πετεινούς υπάρχει σίγουρα απογοήτευση αλλά και πείσμα, δεν θα αφήσει ο Ποκετίνο  να παραιτηθούν. Η Τσέλσι μετρά  8 γκολ-γκολ στα 9 τελευταία εντός και γενικά χωρίς Κέιχιλ,Τέρρι και Ζούμα δέχεται εύκολα γκολ. Το οver θα κρατήσουμε.

Τριάδα
ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΛΕΓΚΙΑ 2  2,00
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΖΕΝΙΤ G/G  2,00
ΤΣΕΛΣΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ  ΟVER  1,75


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου