Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ...



Κακή εμφάνιση από τον Πανιώνιο χτες στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την ΑΕΚ και να μας στείλει στον κουβά. Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή αφού έχουμε τελικούς σε Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Σκωτία και Γαλλία. Θα ποντάρουμε σε όλους εκτός από τον γαλλικό...




ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1: Σπάνιες οι περιπτώσεις που βρίσκουμε την Μπάγερν σε ματς στην Γερμανία να πληρώνει πάνω από 2,00. Ο Γκουαρντίολα θέλει να αποχαιρετήσει το Μόναχο με το νταμπλ, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει μετά τον αποκλεισμό στο Champions League. H Nτόρτμουντ στο τέλος της χρονιάς έσβησε τις μηχανές, λογικό αφού μετά το στραπάτσο στο Λίβερπουλ δεν είχε κίνητρο. Η επιστροφή του Μπόατενγκ έδεσε την Μπάγερν στην άμυνα και θα της δώσουμε προβάδισμα άλλωστε ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να σηκώνει...κούπες σε αντίθεση με την Ντόρτμουντ που έχει δύο σερί χαμένους τελικούς. Άσος στο 2,00.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1: Η Μάντσεστερ μπορεί να προσπάθησε να καμουφλάρει την τραγική χρονιά που έκανε τον τελευταίο μήνα κάνοντας μερικές υποφερτές εμφανίσεις...κόντεψε μάλιστα να μπει στην τετράδα, όμως το δεδομένο είναι πως είναι μια μέτρια ομάδα με ένα προπονητή υπό προθεσμία και με ξεπερασμένες ιδέες που έκαναν την ομάδα του κάτι παραπάνω από βαρετή... Η Κρίσταλ Πάλας έκανε κακό δεύτερο γύρο και κινδύνεψε με υποβιβασμό, όμως βελτιώθηκε στα τελευταία ματς και σώθηκε. Ο Άλαν Πάρντιου είναι προπονητής με εμπειρία ξέρει να φτιάχνει... τους ποδοσφαιριστές του και η Λονδρέζοι θα μπουν με φόρα και δίψα στο Γουέμπλεϊ αφού ψάχνουν το πρώτο τίτλο στην ιστορία τους. Θα πάμε μαζί τους. η τραγική Γιουνάιτεντ όλη την χρονιά πρέπει να τιμωρηθεί είναι και θέμα δικαιοσύνης.

ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 : Η Γιουβέντους θέλει το κύπελλο για να κάνει το δεύτερο σερί νταμπλ της και έχει δείξει ξεκάθαρα και φέτος πως απέχει πάρα πολύ από τους διώκτες της στην Ιταλία. Πόσο μάλλον από την άψυχη και χωρίς νεύρο φετινή Μίλαν που θέλει να πρωταγωνιστήσει με βασικούς παίκτες τύπου Κούτσκα, Ρομανιόλι, Πόλι και κόουτς τον Μπρόκι. Η Κυρία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα και έστω στο 1,60 θα πάμε μαζί της. Ένας Πογκμπά αξίζει όσο όλη η Μίλαν...

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ 1: Δύο ομάδες που αγωνίζονται στην Tσάμπιονσιπ έφτασαν στον τελικό. Η Ρέιντζερς κέρδισε την άνοδο και θέλει και το κύπελλο που οδηγεί στο Europa League για να ολοκληρώσει ονειρικά την επιστροφή της στο προσκήνιο μετά την ταλαιπωρία του υποβιβασμού. Η Χιμπέρνιαν είναι γεμάτη απογοήτευση αφού έχασε την άνοδο μετά τον αποκλεισμό από την Φόλκερ στα μπαράζ, μάλιστα με σκληρό τρόπο αφού στο δεύτερο ματς ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 μέχρι το 79' και ηττήθηκε με 3-2. Νωρίτερα είχε ηττηθεί και στον τελικό Λιγκ Καπ. Γενικότερα στο κύπελλο έχει 10 χαμένους τελικούς με το τελευταίο τρόπαιο που κατέκτησε να έχει έρθει το 1906... Η Ρέιντζερς έχει πιο βαριά φανέλα, έχει στο DNA της τις κούπες και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση ψυχολογικά και αγωνιστικά για αυτό θα πάμε μαζί της στο 1,80.

Μονό αποδεκτό
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1  5,25

Τριάδα
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ  1  1,80
ΜΙΛΑΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  2   1,61
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  1  2,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου