Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ



Της πουτάνας...έγινε χτες στους τελικούς αφού είχαμε ματσάρες, σασπένς, πέναλτι...αλλά στοιχηματικά πήγαμε κουβαδάκι. Αδικία μεγάλη πάντως αυτή η Γιουνάιτεντ να πάρει τρόπαιο...Προχωράμε στα σημερινά που σαφώς είναι πιο λίγα...





ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟVER & G/G: Τελικός κυπέλλου με την Σεβίλλη να έρχεται με φόρα από την κατάκτηση του Εuropa League για τρίτη σερί φορά. Μια εβδομάδα πριν η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε τον τίτλο της La Liga για τρίτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια. Γενικά οι δύο ομάδες πάνε στον τελικό με ανεβασμένη ψυχολογία και στόχο να κάνουν δικιά τους την κούπα. Η άμυνα της Σεβίλλης φέτος κάνει νερά και δύσκολα θα αντέξει όμως επιθετικά η ομάδα του Έμερι έχει φοβερούς αυτοματισμούς και μπορεί να σκοράρει, άλλωστε στην Ανδαλουσία κέρδισε τους Καταλανούς για το πρωτάθλημα με 2-1 ενώ στο Καμπ Νου έχασε πολύ δύσκολα με 2-1. Αρχές καλοκαιριού στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 5-4. Ανάλογο ματς περιμένουμε, χορταστικό με γκολ και από τις δύο πλευρές. Ο συνδυασμός του οver με το γκολ-γκολ πληρώνει 1,85.

ΓΑΝΔΗ-ΓΚΕΝΚ 1 : Τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και κρίνεται η 3η θέση που οδηγεί στο Εuropa League. Με ήττα η πρωταθλήτρια Γάνδη την χάνει αφού βρίσκεται στο +2 από την Γκενκ. Έχει ελάχιστες πιθανότητες για την 2η αλλά θέλει εντός έδρας ήττα της Άντερλεχτ από την αδιάφορη Ζούλτε. Εδώ που έφτασε η κατάσταση η εμπειρία της Γάνδης θα μετρήσει και η ανάγκη της Γκενκ για νίκη θα δώσει ευκαιρίες στους γηπεδούχους να πάρουν την νίκη. Τρεις νίκες έχει η Γάνδη φέτος κόντρα στην Γκενκ. Στο 1,95 ο άσος.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΤΑΡΑΓΟΝΑ Χ: Μεγάλο ντέρμπι αφού η 4η Σαραγόσα υποδέχεται την 3η Ταραγόνα. Στόχος και των δύο η δυάδα και η απευθείας άνοδος όμως όχι και τόσο εφικτός αφού απέχουν 4 και 5 βαθμούς αντίστοιχα. Να παραμείνουν εντός πλέι οφ είναι το πρώτο τους μέλημα. Η Ταραγόνα δεν χάνει, μία ήττα σε 18 ματς, η Σαραγόσα είναι έξι ματς αήττητη. Μπορεί θεωρητικά στόχος να είναι η νίκη...αλλά δεν θα πουν όχι στον βαθμό.

ΣΙΟΝ-ΖΥΡΙΧΗ ΟVER: Μονόδρομος η νίκη για τις δύο ομάδες την προτελευταία αγωνιστική αφού η Σιόν είναι στο -1 από την Ευρώπη και η Ζυρίχη στον πάτο της βαθμολογίας και στο -1 από την σωτηρία. Ανοιχτό ματς λοιπόν αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για καμία από τις δύο.

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ ΟVER 3,5: Οι πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος κοντράρονται με την Χαούγκεσουντ να έχει μία μόλις ήττα στα τελευταία 11 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο σκοράροντας ακατάπαυστα (9 οver 3,5 στα τελευταία 11) ενώ η Ρόζενμποργκ είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και ήδη έχει διαφορά 5 βαθμών από τον δεύτερο. Περιμένουμε ματς με γκολ.

ΡΑΝΤΕΡΣ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 2: H πρωταθλήτρια Μίντιλαντ κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης και θέλει νίκες ώστε να το αποφύγει. Το τελευταίο διάστημα έχει φορμαριστεί αφού στα τελευταία 8 έχει μία ήττα (από την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη) και κόντρα στην αδιάφορη και χωρίς κίνητρο Ράντερς μπορεί να μας δώσει το διπλό του 2,50. Άλλωστε κόντρα στην Ράντερς συνήθως παίρνει την νίκη αφού μετρά 8 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 9 ματς που την συνάντησε.

Τριάδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ  OVER & G/G  1,85
ΣΙΟΝ-ΖΥΡΙΧΗ  ΟVER  1,65
ΓΑΝΔΗ-ΓΚΕΝΚ  1  1,95

Σύστημα 2-3
ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ  ΟVER  3,5  2,50
ΡΑΝΤΕΡΣ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ   2  2,50
ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΤΑΡΑΓΟΝΑ  Χ  3,30

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου