Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΟΚ...


Συνεχίσαμε το σερί με τους κουβάδες χτες και πλέον στην τελευταία εβδομάδα μέχρι τον τελικό θέλουμε να βγάλουμε κάποια κέρδη ώστε να επενδύσουμε σε Euro και Κόπα Αμέρικα. Πλέι οφ σήμερα και βλέπουμε δύο ξεκάθαρα σημεία.




ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 2: Κακή εμφάνιση έκανε ο Πανιώνιος στο ΟΑΚΑ και έχασε εύκολα από την ΑΕΚ. Ο Ουζουνίδης τα έψαλε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του λέγοντας χαρακτηριστικά πως έπαιζαν για πάρτι τους και όχι για την ομάδα. Οι Πάνθηρες στο σημερινό ματς θέλουν μόνο νίκη αφού έχουν ένα βαθμό και έχουν μείνει πίσω. Δεν έχει πολλές επιλογές ο Έλληνας τεχνικός και το γεγονός πως μόλις την Παρασκευή αγωνίστηκαν θα υπάρχει έντονος ο παράγοντας κούραση. Στον ΠΑΟΚ αντίθετα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία μετά τον παλικαρίσιο βαθμό στην Λεωφόρο και ο Ίβιτς ξέρει πολύ καλά πως με νίκη στο σημερινό ματς ο Δικέφαλος γίνεται το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση. Έχοντας αγωνιστεί την προηγούμενη Κυριακή θα υπάρχει φρεσκάδα ενώ οι απουσίες Τζιόλη και Κάτσε μπορούν να καλυφτούν από τους Χαρίση, Τσίμιροτ. ενώ η επιστροφή Mπερμπάτοφ ίσως βοηθήσει ψυχολογικά κυρίως... Ο Πανιώνιος σαν να έδειξε να μην ζορίζετε...και πάρα πολύ για κάτι παραπάνω στο ματς με την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση,θα πάμε με το διπλό στο 2,40.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ 1: Εκνευρισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό για τις κακές εμφανίσεις και τους μόλις δύο βαθμούς κόντρα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. Για τους Πράσινους το σημερινό ματς είναι κρίσιμο και ο Στραματσιόνι ξέρει πολύ καλά πως χρειάζεται απαραίτητα την νίκη. Κόντρα στις ομάδες της πεντάδας το τριφύλλι δεν έχει νίκη σε 8 ματς (3 ήττες, 5 ισοπαλίες) και μάλλον ήρθε η ώρα να σπάσει το ρόδι. Η ΑΕΚ καλείται να βγάλει τρίτο σερί 90λέπτο σε 6 μέρες (τελικός Κυπέλλου Τρίτη, με Πανιώνιο Παρασκευή) και οι παίκτες σίγουρα θα κουβαλούν κούραση. Φάνηκε άλλωστε και στο ματς της Παρασκευής όταν ο Πανιώνιος πίεσε αρκετά στα τελευταία λεπτά. Mπαρμπόσα και Βάργκας είναι εκτός με τις λύσεις που υπάρχουν μεσοεπιθετικά να είναι περιορισμένες, ενώ ο Μάνταλος που ήρθε από τραυματισμό δύσκολα θα βγάλει πάλι 90 λεπτά όπως και ο ευπαθής Τζιμπούρ. Για τους γηπεδούχους το ματς είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο και θα ποντάρουμε στον άσο ποντάροντας και στην...κούραση της ΑΕΚ.

Δυάδα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ  2  2,20
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ  1  2,10

Αnytime Scorer
ΠΑΟΚ(ΜΑΚ)  3,40
ΜΠEΡΓΚ (2,75)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου