Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΙΚΕΡΣ ΒΙΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ;




Το είχαμε ανάγκη το χτεσινό μετά τα συνεχόμενα στραπάτσα. Βαρβάτη δυάδα με τις νίκες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και δυάδα με τους σκόρερ Μακ και Μπέργκ. Πήραμε τα πάνω μας λοιπόν και θα κάνουμε μια μικρή προσπάθεια και σήμερα αν και το πρόγραμμα δεν λέει και πολλά.




ΠΟΥΜΑΣ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ ΟVER: Δύο ομάδες που δεν ανήκουν στα φαβορί της φετινής διοργάνωσης του Κόπα Λιμπερταδόρες διεκδικούν ένα εισιτήριο στα ημιτελικά. Στο πρώτο ματς στο Εκουαδόρ η Ιντεπεντιέντε με την βοήθεια του κόσμου της που γέμισε το γήπεδο πήρε την νίκη με 2-1. Το γκολ που έβαλε η Πούμας όμως στο 73' όμως έκανε την πρόκριση αμφίρροπη. Ανοικτό ματς αναμένεται και σήμερα στο Μεξικό με τους γηπεδούχους να προσπαθούν από το πρώτο λεπτό και την Ιντεπεντιέντε να χτυπά στην κόντρα. Το οver θα είναι η επιλογή μας.

NTOYIΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΙΚΕΡΣ ΒΙΤΣΜΠΟΥΡΓK 2: Τεράστιο προβάδισμα πήραν οι Κίκερς με την νίκη τους με 2-0 στο πρώτο ματς. Η ομάδα από το Βίτσμπουργκ τερμάτισε στην τρίτη θέση της Γ' κατηγορίας κάνοντας απίθανο finish στην σεζόν με αήττητο 13 αγωνιστικών (10 νίκες, 3 ισοπαλίες). Ειδικεύεται στα εκτός έδρας αφού σε 19 ματς είχε 10 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες ρεκόρ που ήταν το καλύτερο στην 3η κατηγορία. Η Ντούισμπουργκ ήταν πεθαμένη κατάφερε να φτάσει στα πλέι οφ με τα ψέματα...κάτι που φάνηκε στο πρώτο ματς. Αναγκασμένη να ψάξει την ανατροπή η γηπεδούχους θα αφήσει κενούς χώρους που οι Κίκερς μπορούν να εκμεταλλευτούν, άλλωστε αυτό ξέρουν να κάνουν καλά...τις αντεπιθέσεις. Oι Κίκερς επέστρεψαν πέρυσι στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 39 χρόνια και ψάχνουν την δεύτερη σερί άνοδο.

ΤΣΕΖΕΝΑ-ΣΠΕΤΣΙΑ 1; Πρώτο ματς των πλέι οφ με την 6η στην τελική βαθμολογία Τσεζένα να υποδέχεται την 7η Σπέτσια. Θα δώσουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους αφού έχουν την πιο ισχυρή έδρα της κατηγορίας με 16 νίκες σε 21 ματς ενώ βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση στο τελείωμα της σεζόν (3 νίκες, μια ισοπαλία. Και στο ματς πρωταθλήματος επιβεβαιώθηκε η ανωτερότητα της Τσεζένα αφού κέρδισε με 5-1.

Δυάδα
ΠΟΥΜΑΣ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ  ΟVER  1,80
TΣΕΖΑΝΑ-ΣΠΕΤΣΙΑ 1  2,35

Μονό αποδεκτό
ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΙΚΕΡΣ ΒΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ  2   3,20

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου