Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ...




 Δικαίωση έστω και στο 90 φεύγα χτες με τους Κίκερς  του Βίρτζουρμπουργκ χτες  να μας πληρώνουν το 3,40. Μας τα χάλασε η Σπέτσια βέβαια στην δυάδα μας...αλλά χαλάλι. Χαλαρό το παιχνίδι μας και σήμερα με μια δυαδούλα.





ΛΟΥΚΕΡΝΗ-ΣΙΟΝ ΟVER 3,5: Η Λουκέρνη με το εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της Σεν Γκάλεν (1-4) συμπλήρωσε 4 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πλέον θέλει την νίκη σήμερα για να κλειδώσει και την 3η θέση που τις γλιτώνει ένα γύρο στα προκριματικά. Η Σιόν μετά το εντός έδρας 2-2 με την Ζυρίχη δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της για την 4η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, αφού χρειάζεται μόνο νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Γκρασχόπερς στην έδρα της Βασιλείας (δεν είναι και τόσο απίθανο). Η ομάδα του Φάνη Γκέκα θα τα δώσει όλα για την νίκη όμως η φορμαρισμένη Λουκέρνη βρίσκει δίχτυα για πλάκα (17 γκολ στα τελευταία 4 ματς) και το ενδεχόμενο να δούμε πολλά γκολ έχει πολλές πιθανότητες.

HΠΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟVER: Σημαντικό φιλικό στο Τέξας με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται για το Κόπα Αμέρικα που ξεκινά στις 4 Ιουνίου. Οι ΗΠΑ που θα φιλοξενήσουν την διοργάνωση στοχεύουν ψηλά και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κλίνσμαν βρίσκεται υπό πίεση μετά την αποτυχία στο Gold Cup. Δεν αποχωρίζεται την επιθετική φιλοσοφία πάντως ο Γερμανός και σίγουρα σε ένα φιλικό κόντρα στον δυνατό Ισημερινό των Μοντέρο, Βαλέντσια το οver του 2,15 μοιάζει ελκυστικό.


Δυάδα
ΗΠΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΟVER  2,15
ΛΟΥΚΕΡΝΗ-ΣΙΟΝ ΟVER 3,5  2,20

*H στήλη του tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου