Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ


Εντάξει χτες μπορεί να είχαμε ένα μικρό κέρδος με το under στον τελικό Champions League στις γυναίκες και το γκολ στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, αλλά ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως χάσαμε το άσο και οver στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος με 2-0 από το 25'. Ο Μακ έχασε τρία τετ α τετ ενώ ακόμα και ο Πανιώνιος θα μπορούσε να σκοράρει αφού είχε 2-3 καλές στιγμές...
Mε τα φιλικά των εθνικών ομάδων που προετοιμάζονται για Euro και Copa America (ανάλογα την ήπειρο) θα ασχοληθούμε αναγκαστικά σήμερα αφού δεν υπάρχει και τίποτα άλλο στο πρόγραμμα, φυσικά το ποντάρισμα μας θα είναι κάτι παραπάνω από χαλαρό.




ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ 1 : Οι μαχητές Ιρλανδοί πάλεψαν μέχρι τέλος για τις δύο πρώτες θέσεις με Γερμανία και Πολωνία, βγήκαν τρίτοι και πήραν την πρόκριση για το Euro κερδίζοντας στα μπαράζ την Βοσνία. Εντός έδρας έχοντας το κοινό τους να τους στηρίζει ανεβαίνουν επίπεδο, αφού δεν είχαν ήττα στα προκριματικά και κέρδισαν με 2-0 την Βοσνία. Οι Ολλανδοί μετά την παταγώδη αποτυχία των προκριματικών όπου τερμάτισαν πίσω από Ισλανδία, Τσεχία και Τουρκία θα δουν το Euro από το σπίτι τους και βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μπλιντ να αφήνει αρκετές παλιοσειρές εκτός για να δοκιμάσει νέο αίμα. Στο κατάμεστο Αβίβα Στάντιουμ του Δουβλίνου οι Ιρλανδοί μπορούν να νικήσουν την πειραματική Ολλανδία και το 3,40 του άσου έχει αξία.

ΧΙΛΗ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ G/G: Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για το Kόπα Αμέρικα με την Χιλή να δίνει ακόμη ένα φιλικό πριν την έναρξη της διοργάνωσης ενώ για την Τζαμάικα είναι η πρόβα τζενεράλε. Η Χιλή στην μετά Σαμπαόλι εποχή δεν έχει αλλάξει και πολύ το στυλ της αφού πρώτο μέλημα είναι η επίθεση και το ασταμάτητο τρέξιμο. Σκοράρει για πλάκα αφού στα τελευταία 7 ματς δεν έχει βρει δίχτυα μόνο κόντρα στην Ουρουγουάη, ενώ σε 7 φιλικά εντός έδρας έχει φέρει 6 οver. H Tζαμάικα έχει παίκτες με σπουδαία αθλητικά προσόντα...αλλά υστερεί σε τεχνική. Το Γκολ-γκολ είναι αυτό που θα κρατήσουμε αφού οι Reggae Βοys μπορούν να σκοράρουν έστω και με κάποιο στημένο με τους ψηλούς παίκτες που έχουν υπερτερούν των κοντοπίθαρων Χιλιάνων.


ΑΓΓΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟVER 3,5: Εντός έδρας η Αγγλία πάντα δίνει το 100% με τους παίκτες να θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο, το απόλυτο είχε στα προκριματικά με 10 στα 10, βέβαια στις τελικές φάσεις πάντα τα χαλάει. Η Αυστραλία παίζει επιθετικά συνήθως και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το 2-2 με την Γερμανία σε φιλικό. Περιμένουμε καλό ματς με ρυθμό και γκολ, άλλωστε η αναμέτρηση θα γίνει στο Σάντερλαντ και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Σύστημα 2-3
ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ 1   3,25
ΧΙΛΗ-ΤΖΑΜΑΪΚΑ  G/G  2,50
AΓΓΛΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ  ΟVER  3,5  2,60

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου