Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΡΕΑΛ



Eύκολα πέρασε η τριαδούλα μας χτες με τους τελικούς κυπέλλου σε Πολωνία και Ρωσία να μας δίνουν τα δύο σημεία και το οver στον Λονδίνο να μην μας δυσκολεύει και πολύ. Σήμερα και αύριο θα ασχοληθούμε μόνο με τους ημιτελικούς στο Champions League άλλωστε δεν υπάρχει κάτι με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 DNB: Το 1-0 της Μαδρίτης έφερε τις πιθανότητες πρόκρισης στα ίσια με την Μπάγερν να χάνει το όποιο προβάδισμα που είχε. O Γκουαρντιόλα είναι φανερό πως έχει χάσει το δέσιμο με τους παίκτες του...δεν μπορεί να τους πείσει να παίξουν στα κόκκινα και να παθιαστούν. Ο Ισπανός έχει ημερομηνία λήξης και από τότε που αυτό ανακοινώθηκε η Μπάγερν περπατάει...Την γλίτωσε με την Γιουβέντους με γκολ στις καθυστερήσεις, στην Μαδρίτη είχε την μπάλα και δεν μπορούσε να την βάλει στην περιοχή...η Ατλέτικο πήγε στο Μόναχο για πόλεμο, ο στρατηγός Σιμεόνε και οι στρατιώτες θα πεθάνουν στο αγωνιστικό χώρο του Αλιάντς Αρένα για να έρθει η πρόκριση. Ο Αργεντίνος δήλωσε πως θα παίξει και ο Γκοντίν κάτι που αν αληθεύει είναι τεράστιο συν για τους Ροχιμπλάνκος. Αμυντικά οι Βαυαροί δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και θα έχουν μεγάλο πρόβλημα στις φαρμακερές αντεπιθέσεις, δύσκολα θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους λέω εγώ....κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να βάλουν τρία, η Ατλέτικο όμως σε 16 εκτός έδρας ματς στο Champions League έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ,,,μόλις δύο φορές. Πρόκριση Ατλέτικο βλέπουμε στο 1,75, με περισσότερο ρίσκο θα πάμε και με την νίκη της μέσα στο Μόναχο με την κάλυψη στην ισοπαλία όμως στο ισοπαλία όχι στοίχημα που πληρώνει 5,00.


Ξέρει τι πρέπει να κάνει ο Πελεγκρίνι
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ -ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΙΤΙ: Δύο ομάδες με φοβερή ποιότητα επιθετικά στο πρώτο ματς έπαιξαν για το αποτέλεσμα και μας χάρισαν ένα ματς με λιγοστές φάσεις αλλά γεμάτο τακτική και μπόλικη δουλειά για τους δύο προπονητές. Πλέον όμως κρίνεται η πρόκριση και το σημερινό ματς δύσκολα θα έχει την εικόνα του πρώτου. Το 0-0 είναι ύπουλο σκορ για την γηπεδούχο ομάδα στο δεύτερο ματς αφού ένα γκολ της Σίτι πλέον ισοδυναμεί με 1,5...και ο Ζιντάν σίγουρα θα έχει αμφιβολίες για το αν θα πρέπει να παίξει επιθετικά ή να περιμένει μην παίρνοντας πολλά ρίσκα. Αντίθετα ο Πελεγκρίνι έχει πιο εύκολο έργο, ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να ζητήσει στο παιχνίδι και αυτό είναι το γκολ που θα δώσει τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα του. Το Σάββατο ήρθε η ήττα από την Σαουθάμπτον, αλλά δεν θα επηρεάσει τόσο πολύ αφού ήδη το μυαλό ήταν στην Μαδρίτη... Στην Ρεάλ τα πάντα κινούνται γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα παίξει(Τρίτη πρωί γράφτηκε το κείμενο), όπως φυσικά και ο Μπενζεμά που είναι αμφίβολος. Στους Μερένγκες θα μπορούσε να πει κανείς να πει πως δεν ασχολούνται καθόλου με την αντίπαλο...κάτι που είναι δεδομένο πως θα τους στοιχίσει σε συγκέντρωση. Η Σίτι πάει πιο συγκεντρωμένη, μπορεί να μην έχει τον Νασρί, αλλά θα έχει τον Τουρέ αλλά και ξεκούραστο τον Αγουέρο. Η πρώτη επιλογή μας θα είναι η πρόκριση των Άγγλων στο 2,80, στην συνέχεια με ρίσκο θα πάμε στο διπλό σε συνδυασμό με γκολ στο 9,50, ενώ και στο 2,60 δεν θα πούμε όχι στο οver 3,5, είπαμε περιμένουμε διαφορετικό ματς σήμερα.

Δυάδα
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΤΛΕΤΙΚΟ  1,75
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  ΟVER  3,5  2,60

Μονό αποδεκτό
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ -ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  2 & ΟVER  9,50

Moνά και δυάδα
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ   2,80
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ  2 (ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ)  5,00

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου