Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΠΑΟΚ...





Μεγάλο εγκεφαλικό μπέρδεμα χτες,..αφού γράψαμε ότι ψάχναμε 5 γκολ ενώ ψάχναμε 7. Τα 5 πάντως μπήκαν και μας έλειψαν άλλα δύο στο φιλικό των ΗΠΑ με τον Ισημερινό για να πληρωθούμε. Πλέι οφ σήμερα βγάζουν σημεία, ενώ θα ασχοληθούμε και με τον τελικό του Champions League στις γυναίκες.





ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1&ΟVER: Χωρίς να είναι εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαίο διπλό στην Νέα Σμύρνη με 2-0, αφού εκμεταλλεύτηκε απόλυτα τα λάθη και την κακή εμφάνιση που έκανε ο Πανιώνιος. Πλέον η ομάδα του Ίβιτς έχει το πάνω χέρι για την πρώτη θέση και θέλει απαραίτητα την νίκη σήμερα στην άδεια Τούμπα. Οι απουσίες των Χαρίση και Κάτσε, δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα αφού επιστρέφει ο Τζιόλης, ενώ νέο θύμα στην επιδημία της θλάσης είναι ο Μυστακίδης. Ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Βίτορ, ενώ ο Μπερμπάτοφ έδειξε διάθεση να βοηθήσει...Ο Πανιώνιος δείχνει να τα έχει παρατήσει ενώ το θέμα Μπακασέτα έκανε άνω κάτω την ομάδα με τον Ουζουνίδη να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Στην Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψαν οι τραυματίες Καραμάνος, Ανσαριφάντ, Χαλκιαδιάκης και οι τιμωρημένοι Οικονόμου, Βλάχος και φυσικά ο Μπακασέτας. Αμφίβολος είναι και ο Κόρμπος.Οι κυανέρυθροι έτσι και αλλιώς έχουν λίγες λύσεις και με τόσα προβλήματα δεν νομίζω να παλέψουν για κάτι καλό, ο ΠΑΟΚ θα φτάσει εύκολα στην νίκη και θα το συνδυάσουμε με το οver για να ανεβάσουμε την απόδοση.

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G: H ΑΕΚ φανερά κουρασμένη αφού έδινε το τρίτο της ματς μέσα σε 6 μέρες έχασε εύκολα με 3-0 στην Λεωφόρο κάνοντας κακή εμφάνιση. Λάθος για την Ένωση το γεγονός πως δεν έκανε ούτε μία αλλαγή φρεσκαρίσματος στην ενδεκάδα. Πλέον οι Κιτρινόμαυροι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και για να μείνουν ζωντανοί θέλουν τους 3 βαθμούς στην σημερινή αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ και για να παραμείνει εκεί και να έχει το πλεονέκτημα να παίζει ακόμα και για την ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα θέλει νίκη σήμερα. Από την στιγμή που και οι δύο θα παλέψουν για την νίκη που τους είναι απαραίτητη το γκολ-γκολ θα είναι η επιλογή, άλλωστε δεν φημίζονται για τις αμυντικές επιδόσεις τους...


BOΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΛΥΩΝ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) UNDER: Ο μεγάλος τελικός του Champions League γυναικών διεξάγεται στην Ιταλία και κοντράρονται οι δύο ομάδες που κατέκτησαν τα 4 από τα 5 τελευταία τρόπαια, ενώ συναντήθηκαν και στον τελικό του 2013 με την Βόλφσμπουργκ να παίρνει το τρόπαιο με 1-0. Η Λυών εκτός από τις δύο κατακτήσεις έχει και δύο χαμένους τελικούς τα τελευταία 6 χρόνια. Στοιχηματική επιλογή το under στο 2,10 αφού στην πορεία τους μέχρι εδώ είχαν εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις με την Λυών αφού δέχτηκαν μόλις  από δύο γκολ. Τελικός είναι άλλωστε δύσκολα θα ρισκάρουν οι δύο ομάδες.

Σύστημα 2-3
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  1&ΟVER  2,50
ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ  G/G  2,10
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΛΥΩΝ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)  UNDER  2,10

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου