Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΡΩΣΙΑ



Η Αλβανία πήρε μια σπουδαία νίκη για την ιστορία της όμως το ματς με την Ρουμανία δεν είχε την έκβαση που περιμέναμε αφού οι Ρουμάνοι ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Τουλάχιστον ο αποκλεισμός τους μας έφερε κοντά σε ένα μακροχρόνιο αφού αν πάνε σπίτι τους και οι Ρώσοι σήμερα θα πληρωθούμε. Στο άλλο ματς η Γαλλία ήταν άτυχη αφού σημάδεψε 3 φορές τα δοκάρια... Δεύτερος όμιλος σήμερα και η Ρωσία χαϊδεύεται πάλι από τις αποδόσεις, η Ουαλία μέχρι τώρα έχει δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο.





ΡΩΣΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ 2: Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω γιατί η Ρωσία είναι το φαβορί του ζευγαριού. Σε δύο ματς ήταν νωχελική, χωρίς φρεσκάδα και ιδέες επιθετικά, αργή στην ανάπτυξη και με τραγική αμυντική λειτουργία. Από την άλλη η Ουαλία ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από την Αγγλία και κέρδισε την Σλοβακία με εξαιρετικές εμφανίσεις. Μπορεί οι Βρετανοί να μην έχουν μεγάλη ποιότητα ως ομάδα...όμως έχοντας στην επίθεση τους Ράμσεί και Μπέιλ έχουν γύρω τους 9 μαχητές που παίζουν για πάρτι τους. Πολύ πάθος, πολλά τρεξίματα και συνοχή. Ειδική αναφορά στον Άλεν που είναι εντυπωσιακός στο χώρο του κέντρου. Η Ουαλία στο σημερινό ματς παίζει για δύο αποτελέσματα αφού και η ισοπαλία λογικά της αρκεί για να πάρει την πρόκριση έστω και ως τρίτη. Οι Ρώσοι θέλουν μόνο νίκη κάτι που σημαίνει πως πρέπει να ανοιχτούν...και μόνο στην σκέψη πως ο Μπέιλ θα βρει ανοιχτό γήπεδο κόντρα στους αργοκίνητους Ιγκνάσεβιτς και Μπερεζούτσκι μας οδηγεί αβίαστα στο 3,00 του διπλού.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ  ΟVER: Δίνοντας βάση στην ποιότητα των μεσοεπιθετικών της η Σλοβακία πήρε μια μεγάλη νίκη επί των Ρώσων με τους Βάις και Χάμσικ να πετυχαίνουν δύο απίθανα γκολ. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης και μετά το γκολ των Ρώσων πάντως έδειξαν να τα έχουν χαμένα στην άμυνα αφού επικράτησε πανικός...κάτι λογικό αφού ο Σκρτέλ δεν αποτελεί και τον πιο σταθερό στόπερ στον κόσμο. Ο Χόγκσον στο ημίχρονο του ματς με την Ουαλία με την Αγγλία πίσω στο σκορ αποφάσισε να βάλει τους Βάρντι και Στάριτζ με αποτέλεσμα να γυρίσει το ματς τούμπα και να πάρει μια πολύτιμη νίκη. Σημαντική για τα Λιοντάρια είναι η πρωτιά αφού τις ανοίγει τον δρόμο προς τα ημιτελικά και δύσκολα θα παίξουν με σκοπιμότητα για τον βαθμό που τους εξασφαλίζει απλά την πρόκριση. Το μεγάλο όπλο και των δύο είναι η ποιότητα και η ταχύτητα στην επίθεση...ενώ η αδυναμία τους η άμυνα. Το οver στο 2,25 είναι ελκυστικό και θα τιμήσουμε.

Μονό αποδεκτό 
ΡΩΣΙΑ-ΟΥΑΛΙΑ  2  2,90

Μονό αποδεκτό
ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ  OVER  2,50

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου