Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ



H βασική μας δυάδα με την Πολωνία και το οver της Αργεντινής πέρασε χτες και μας πλήρωσε. Οι Βόρειοιρλανδοί τα έδωσαν όλα κόντρα στους Γερμανούς δεν απέφυγαν την ήττα...αλλά αυτή ήρθε μόλις με 1-0 και τους έδωσε μια ιστορική πρόκριση. Πάντως στο πρώτο ημίχρονο το σκορ έμεινε σε αυτά επίπεδα από καθαρά θέμα τύχης. Στις κερκίδες πάντως οι οπαδοί των Βρετανών είναι μόνιμα νικητές αφού είναι οι καλύτεροι με διαφορά, τον Will Grigg πότε θα δούμε να παίζει ρε γαμώ, χτες πάλι το σύνθημα έκανε θραύση αλλά ο προπονητής δεν συγκινείται να τον βάλει μέσα. Στα άλλα δύο ματς η Ισπανία...θύμισε Μουντιάλ 2014 και η Κροατία που είναι εξαιρετική ομάδα το εκμεταλλεύτηκε, ενώ η Τούρκια παίζοντας με πάθος πήραν μια νίκη που μπορεί να τους δώσει πρόκριση. Οι μεγάλες ομάδες μαζεύτηκαν στο ίδιο σταυροδρόμι και θα έχουμε ματσάρες πολύ νωρίς, ήδη το Ισπανία-Ιταλία ξεχωρίζει στους 16.





ΣΟΥΗΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 2: Η Σουηδία απογοήτευσε και κόντρα στην Ιταλία αφού επιθετικά ήταν κακή και δεν απείλησε καθόλου τους Ατζούρι. Πλέον έχοντας έναν βαθμό θα παίξει αποκλειστικά για την νίκη σήμερα. Οι Βέλγοι απέδειξαν κόντρα στους Ιρλανδούς ότι έχουν μεγάλη ποιότητα ως ομάδα, ενώ το μεγάλο τους όπλο είναι οι αντεπιθέσεις όταν βρουν κενούς χώρους. Με τους Αζάρ, Ντε Μπρούινε σε καλή κατάσταση και τον Λουκάκου on fire ο Βίλμοτς μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο δημιουργικά. Το γεγονός πως η παρέα του Ιμπραϊμοβιτς(τελευταίο του ματς με την εθνική) θα ανοιχτεί μας οδηγεί στο διπλό του 1,85...

ΙΤΑΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2: Οι Ιταλοί ότι και να γίνει είναι πρώτοι...και αυτό σημαίνει πως δεν έχουν κανένα κίνητρο στο σημερινό ματς, ενώ είναι δεδομένο πως δεν θα βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά. Ο Κόντε σκέφτεται να κάνει 9 αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι Ιρλανδοί προσπάθησαν να παίξουν φουλ άμυνα κόντρα στους Βέλγους και δεν τους βγήκε. Στην πρεμιέρα ήταν ανώτερη όταν έπαιξαν πιο δυναμικά και είχαν κατοχή μπάλας. Το σίγουρο είναι πως θα παίξουν με το μαχαίρι στο λαιμό και το γνωστό τους πάθος... ενώ οι Ιταλοί μάλλον θα αδιαφορήσουν αφού η αντίπαλος που προέκυψε στους 16 (Ισπανία) είναι υψηλής δυσκολίας.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ OVER: Η Ισλανδία έχει δύο βαθμούς παίζοντας ελάχιστα ποδόσφαιρο...αφού ακόμα και κόντρα στους Ούγγρους κρύφτηκε πίσω από την μπάλα έχοντας 40% κατοχή. Γενικά δεν έχουν ενθουσιάσει με την απόδοση τους, παρότι είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ. Μεγάλη απογοήτευση η Αυστρία που έχει υψηλές προσδοκίες όμως πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού χρειάζεται απαραίτητα την νίκη σε αντίθεση με την Ισλανδία που μετά τα χτεσινά αποτελέσματα περνάει ως τρίτη και με ισοπαλία στο σημερινό ματς, αφού με αυτόν τον τρόπο θα φτάσεις στους 3 βαθμούς με μηδενικό συντελεστή τερμάτων και θα βάλει από κάτω Τουρκία και Αλβανία που έχουν 3 βαθμούς αλλά και -2 γκολ. Λέω να δώσω μια ευκαιρία ακόμα στους Αυστριακούς που είχαν την απόλυτη στήριξη μας πριν την έναρξη της διοργάνωσης και κρατούν ακόμα την τύχη στα χέρια τους. Αν βγάλουν την ποιότητα τους στο χορτάρι μπορούν να κερδίσουν τους φιλότιμους Ισλανδούς. Στο 2,20 το διπλό για την παρέα του Αλάμπα


ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΧΙΛΗ 1: Οι αποδόσεις παρασύρθηκαν από την εφτάρα της Χιλής στους ματιασμένους του Μεξικό. Όμως η Κολομβία είναι πιο συμπαγής ομάδα, έχει τον κορυφαίο προπονητή της διοργάνωσης τον Πέκερμαν και φυσικά από τους Χιλιανούς θα λείψει ο Βιδάλ. Ο μέσος της Μπάγερν είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός στο παιχνίδι της εθνικής του. Ποντάρουμε στο 3,00 των καφετέρος.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ : Οι Ούγγροι προκρίθηκαν ακόμα και να χάσουν θα είναι στους καλύτερους τρίτους...και θα παίξουν πιο απελευθερωμένα αφού έχουν κάνει τεράστια υπέρβαση ήδη. Οι Πορτογάλοι θέλουν απαραίτητα την νίκη που θα τους δώσει την πρώτη θέση. Ο Ρονάλντο χρωστά απαντήσεις...και το να σκοράρει δύο γκολ τουλάχιστον πληρώνει 4,50.


Δυάδα
ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ         2    2,20
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ             2              1,85

Μονό αποδεκτό
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΧΙΛΗ             1              3,00

Μονό αποδεκτό
ΙΤΑΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ            2              3,25

Μονό αποδεκτό
ΣΟΥΗΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ             2&ΟVER               3,60

Μονό αποδεκτό
ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΓΚΟΛ  ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ  4,50



*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου