Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ



Κριστιάνο Ρονάλντο και Ιρλανδία ή μάλλον Ιταλία μας πλήρωσαν την Τετάρτη...η απογοήτευση ήρθε όμως από την Αυστρία. Πιστέψαμε πολύ στην παρέα του Αλάμπα αλλά τα θαλάσσωσαν, δεν είναι και λίγο να μένεις έξω από Ούγγρους και Ισλανδούς. Πλέον στα μακροχρόνια στηρίζομαστε σε Βέλγιο και Λουκάκου. Από σήμερα μπαίνουμε σε σοβαρά ματς που τα λάθη δεν επιτρέπονται, με την εικόνα που έχουμε μέχρι τώρα από τις ομάδες...δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και οι παρατάσεις είναι πιθανές.





ΕΛΒΕΤΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ 2: Η Ελβετία μπορεί να προκρίθηκε ως δεύτερη όμως οι εμφανίσεις της που έκανε δεν έπεισαν. Η μοναδική νίκη ήρθε κόντρα στην Αλβανία των 10 και η ισοπαλία με την Γαλλία ήρθε με μπόλικη δόση τύχης(3 δοκάρια). Γενικά είναι πολύ soft ομάδα, με τον Σακίρι να είναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει κάτι το απροσδόκητο αλλά μέχρι τώρα κινείται σε ρηχά νερά. Η Πολωνία κόντρα στην Γερμανία έδειξε τα δόντια της...κάνοντας σπουδαία εμφάνιση, όμως έχει δυσκολίες στο σκοράρισμα, αφού στα ματς με Βόρειο Ιρλανδία και Ουκρανία έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τον Λεβαντόφσκι να μην έχει βρει δίχτυα ακόμα. Φαβορί σίγουρα οι Πολωνοί και το 2,60 είναι δίκαιο.

ΟΥΑΛΙΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ UNDER 1,5: Βρετανικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη υπέρβαση ήδη, ειδικά οι Βορειοιρλανδοί ζουν απίστευτες στιγμές. Η Ουαλία με τους Μπέιλ, Ράμσεϊ, Άλεν στην σύνθεση της έχει παίκτες με παραστάσεις και ποιότητα για να δικαιολογηθεί η πορεία της. Δεν περιμένουμε τρελό ρυθμό και φάσεις αφού και οι δύο αρέσκονται στον παθητικό τρόπο παιχνιδιού χτυπώντας στις αντεπιθέσεις η με κάποιο στημένο.Με αυτή την λογική θα πάμε σε ένα κλειστό ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ίσως σε μια ενέργεια του Μπέιλ, κρατάμε λοιπόν το under 1,5 και τον άσο.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ G/G: Η Κροατία με εξαίρεση το τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς με την Τσεχία είχε φανταστική παρουσία στο τουρνουά μέχρι τώρα. Έχει δεμένο σύνολο με παίκτες ηγέτες σε όλες τις γραμμές αλλά και ένα απίθανο Μόντριτς που όμως είναι αμφίβολος για το σημερινό ματς. Αντίθετα οι Πορτογάλοι προβλημάτισαν...η άμυνα κάνει νερά και δεν θυμίζει σε τίποτα ομάδα του Φερνάντο Σάντος λογικό αφού ο Καρβάλιο πάτησε τα 38, ο Πέπε έχει πάρει την κατιούσα ενώ ο Βιερίνια όσο και να προσπαθεί φαίνεται πως δεν είναι αυθεντικός μπακ. Επιθετικά πάντως έστω και χωρίς σέντερ φορ έφτιαξε φάσεις σε όλα τα ματς, μπορεί κόντρα σε Αυστρία και Ισλανδία να τις έχασε αλλά με τον Κριστιάνο ανεβασμένο ένα γκολ θα το βάλει...το ίδιο περιμένουμε και από τους Κροάτες. Πιθανόν να έχουμε παράταση


Δυάδα
ΟΥΑΛΙΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ UNDER 1,5                2,20
KΡΟΑΤΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ G/G       2,20

Mονό αποδεκτό
ΕΛΒΕΤΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ         2              2,70

Μονό αποδεκτό
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Χ             3,20

Ακριβές Σκορ
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1-1          6,00

Ακριβές Σκορ
ΟΥΑΛΙΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ 1-0   5,00

Anytime Scorer
MΠΕΪΛ(ΟΥΑΛΙΑ)                               2,30
ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ(ΠΟΛΩΝΙΑ)          2,50
ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ(ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ)  2,50

*H στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου