Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ




Αν δεν υπήρχε η γκολάρα του Σακίρι η χτεσινή μέρα θα ήταν για κλάματα...από άποψη θεάματος, αφού οι ομάδες δεν παίρνουν ρίσκο και μας προσφέρουν μικρές συγκινήσεις. Στοιχηματικά τώρα αυτό το γκολ μας πλήγωσε...αλλά χαλάλι του δεν μπαίνουν συχνά τέτοια. Η ισοπαλία του Φερνάντο Σάντος...και το ακριβές σκορ της Ουαλίας μας έβγαλαν με αρκετά θετικό πρόσημο στην χθεσινή σούμα. Σήμερα εκτός από τα τρία ματς της φάσης των 16 του Eurο έχουμε και τον μεγάλο τελικό του Κόπα Αμέρικα.






ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΟVER: Ένα τσουβάλι γκολ έχασαν οι Γερμανοί κόντρα στους Βορειοιρλανδούς με το Μίλερ να μοιάζει με ματιασμένο...αφού είχε δύο δοκάρια και δύο απίστευτες ευκαιρίες. Τα Πάντσερ είναι φανερό πως φέτος δεν είναι στο επίπεδο πριν δύο χρόνων που πήραν το Μουντιάλ όμως κόντρα σε μια ομάδα όπως η Σλοβακία είναι το φαβορί. Ο Χάμσικ και οι συμπαίκτες του έκαναν ήδη την υπέρβαση τους, δεν έχουν λόγο να παίξουν με άγχος και σκοπιμότητα δεν είναι άλλωστε το στυλ που τους ταιριάζει. Επιθετικά έχουν ταχύτητα με τους Μακ, Βάις και το ψευτοεννιάρι και σβούρα Ντούντα της Λέγκια, ενώ ο αρχηγός και ηγέτης Χάμσικ πίσω τους βλέπει δίχτυα. Γενικά περιμένω ανοιχτό ματς με γκολ. Ο Μίλερ ψάχνει δικαίωση και θα κάνει σαν τρελός για να σκοράρει, στο 2,40 θα πάμε μαζί του.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ 2: Η Ουγγαρία είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της φάσης των ομίλων του Euro πήρε την πρώτη θέση μένοντας αήττητη έχοντας μαζέψει 5 βαθμούς. Αυτή η ομάδα που έχει ως σέντερ φορ τον Σαλάι που δεν μπορεί να στρίψει...τερματοφύλακα τον 41χρόνο πιτζάμα Κίραλι δεν μπορεί να πάει παραπάνω. Όσο τύχη τους αναλογούσε την πήραν, κόντρα στην Πορτογαλία πέτυχαν δύο γκολ με καραμπόλα, κόντρα στην Ισλανδία ισοφάρισαν με αυτογκόλ και κόντρα στην Αυστρία ο Σαλάι που λέγαμε πριν σκόραρε...με τάκλιν. Το Βέλγιο έδειξε βελτιωμένο κόντρα σε Ιρλανδία και Σουηδία, την μισή από την ποιότητα που έχουν οι παίκτες του να βγάλουν στο χορτάρι θα έχουν ένα εύκολο βράδυ. Στο χέρι τους να κάνουν την υπέρβαση αφού ο δρόμος για τον τελικό είναι ορθάνοιχτος. Θέλουμε Λουκάκου για σκόρερ...όμως και το 3,00 του Αζάρ δεν μας χαλάει.

ΓΑΛΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Οι διοργανωτές μπορεί να έχουν κάποια θεματάκια αλλά βρήκαν μέχρι τώρα τον τρόπο να τα ξεπερνούν και να παίρνουν αυτό που θέλουν από τα ματς. Στην άμυνα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και το λάθος είναι εύκολο, επιθετικά ο Παγιέ είναι αυτός που τραβάει κουπί αφού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι Ιρλανδοί θα παίξουν με το γνωστό πάθος που έχουν θα τα δώσουν όλα και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στους Πετεινούς. Οι Βρετανοί ψάχνουν εκδίκηση και για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ του 2010 από τους Γάλλους στην παράταση με τον Ανρί να δίνει ασίστ με το χέρι... Δύσκολο ματς τα 2-3 γκολ θα είναι η επιλογή μας. Αν σκοράρουν οι Ιρλανδοί ο Λονγκ έχει τον πρώτο λόγο.

AΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΧΙΛΗ ΟVER: Χωρίς αντίπαλο παίζει η Αργεντινή μέχρι τώρα στο Κόπα Αμέρικα και θέλει επιτέλους να σηκώσει το τρόπαιο. Μόνο νίκες μέχρι τώρα οι περισσότερες με εντυπωσιακά σκορ (18 γκολ σε 5 ματς) ενώ στην πρεμιέρα κέρδισε με 2-1 την Χιλή. Ο Μέσι βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση και αυτό έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Η Χιλή πέρασε αγκομαχώντας από τους ομίλους οριακή νίκη με Παναμά, με πέναλτιν στο 98' την Βολιβία...αλλά κόντρα σε Μεξικό και Κολομβία ανέβασε ρυθμούς, διέλυσε με 7-0 τα σομπρέρο και κέρδιζε με 2-0 τους Καφετέρος στο 11'. Μπορεί να είναι τελικός όμως μιλάμε για δύο ομάδες που σκοράρουν ακατάπαυστα, έχουν την ψυχολογία στα ύψη και μπορούν να μας προσφέρουν ματσάρα. Σκόρερ ο Μέσι στο 2,20 είναι το τουρνουά του...

Δυάδα
ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ  2  1,66
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΧΙΛΗ ΟVER  2,15

Δυάδα
ΓΑΛΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ  2,00
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ  ΟVER  2,40

Ακριβές Σκορ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ   3-1          19,00

Αnytime Scorer
MIΛΕΡ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ)         2,40
ΑΖΑΡ(ΒΕΛΓΙΟ)   3,00
ΛΟΝΓΚ(ΙΡΛΑΝΔΙΑ)          6,00
ΜΕΣΙ(ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)  2,20

*Η στήλη του Tsatala καθημερινά στην Arena Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου